bakire olmayan bir kızla evlenir misiniz yani şöyle deyim sadece bir kişiyle beraberlik yaşamış bakireliği gitmiş olsa ve daha sonra sizin karşınıza böle biri çıksa ne yaparsınız evlenirmisiniz
Cevabın nedir?
Bende üniveristede bir hata yaptım .ve geçen yıl birisiyle tanıştım ciddi düşünerek başladık .ve ben 3. görüşmemizde durumu anlattım geçmişin biittiğini söledim hataydı dedim.kabul edebileceğini söledi.daha sonra bana yaklaşmaya çalıştı ve birlikte olduk.tabi bana ciddiyim falan diyor.sonra ben sordum senin oldumu hayatında böle şeyler 2 -3 tane oldu deyip geçiştirdi.fazla bişey olmadı dedi.daha sonra tesadüfen mesajlarını okudum benle tanışmadan önce aklınıza gelebilecek cinsellikle ilgili herşeyi yaşamış ve arkadaşlarıyla mesaj olarak yazışmışlar .sonra beni istemeye başladı bakire olmadığımı yüzüme vurdu ben tabi çok üzüldüm.çünkü güvendim.şimdi kafası çok karışık onunda benimde psikolojimiz bozuldu gerçekten bakirelik kavramına o da bende takıldık kaldık.hiçbişe ilerlemiyo herşey güzel olcak gibi oluyo ama orda tıkanıyo.Ama ben ona bu durumumu anlatırken kabul etmeyeceğini bilerek ve o gün ilişki ilerlemeden biter diye anlattım .başıma bumlar geldi.he o bakirmiydi değildi kızlarla neler neler yaşamış .
Şimdi ben bile bazen kendimden iğrenir gibi oluyorum bazen beni bu duruma soktuğu için.
şimdi nemi düşünüyorum.gidip kızlık zarımı diktirmeyi kendime özgüvenim gelsinde bir ilşkiye daha sağlam başlayayım diye.kızlık zarı diktirmek kandırmaca gibi geliyodu ama doğruyuda sölesen durum bu
kandırmaca olduğunu düşünmüyorum artık çünkü erkekler neler yapıyo he neler yapıyo derken kızlarda yapmalı demiyorum keşke hiç başıma gelmeseydide bu duruma düşmeseydim bende ilk eşim olacak adamla olsaydım bunun pişmanlığı yetiyo bana zaten.
evleneceğim erkek daha önce yapmadıysa ayrılırım .eğer yaptıysa kandırmış olmam zaten oda zina yapmıştır.Nur suresindede olduğu gibi zina yapan zina yapanla evlenir.
benim gibi durumda olan kızlar varsa lütfen bu günahınızı kimseyle paylaşmayın.gidin diktirin doğru sölemek falan yok burası türkiye bazı erkekler bunu hakediyoki biz bu duruma düştük demekki .Bakire olamayan kızla evlenmem diyen(bakir erkek hariç) siz kimbilir kaç kişinin koynundan çıkıp eşinizin koynuna geleceksiniz o koynundan çıktığınız kadınlardan başka kimle çıktı bunu akıl edip düşünebilseniz böle konuşmazsınız zaten .Kİm ne ise karşısına o çıkar bunu unutmayın.Ve kimseyi kınayıp büyük konuşmayın.4116 Yorumla- +1 yıl
Ne b*k vardida beraber? Zevk İçin her pisligi yapıyorsunuz ne kadar iğrenc
- +1 yıl
sen sabaha kadar kendini gibtir sonra zar diktir namuslu ol öyle mmiii neyse üzülme her körün bir topal alıcısı vardır
- +1 yıl
yaptıgın o** lugu masum ayaklarında kapatmaya çalışma canım a*
- +1 yıl
@Onlywalkalone aynen. kasar işte masum. olmaya çalışıyor zevkini almış kendini yamayacak. enayinariyor
- +1 yıl
Ulan toplar siz Allah mısınız kızı yargılıyorsunz, bacınızın başına gelse bir erkek kandırsa onu aynı şeyi bacınıza da söylerler inşallah, iyi çocuklar sizi linç etmeye hakkınız yok beyinsizler, umarım karınız da diktirmiş çıkar karşınıza
- +1 yıl
Hepinizi gebertirim insanları altına yatıp kızların tıpınızı sıkerım insanları!!! Fakir ahlaksız erkekler sız kımsnz beeeee
- +1 yıl
Yorumdaki cahillere takılma. Böyle bir platformda tonlarca yobaz insan var. Arada senin benim gibi ender rastlananlar da var tabii. Yediği halt kalmamış erkeklerin el değmemiş kadın araması kadar komik bir durum yok dksks
- +1 yıl
Benim bir tanıdığım vardı evlenmeden önce patronu ile birlikte yaşıyordu, cinsel olarak birlikte oldumu bilmiyorum ailesi bunu öğrenince onu görücü usulu ile başkası efendi biri ile evlendirdi, araya giren kişiler iyi olduğu için erkek bunlara güvendi sanırım, eğer onun işyerinde gidip sorup sorıştursaydı herseyi öğrenirdi ve evlenmezdi diye düşünüyorum. Ben hep o erkeğin bir günahı olmasa bu kişi ile evlenmezdi diye düşündüm. Belki de içine şunu bir arastırayım diye bir düşünce gelirdi. Kimseyi yadırgamak istemiyorum. Allah şeytana uydurmasın. Dinimiz bilsek çoğu kişi bunu yapmaz
- +1 yıl
Canım benim senin adına üzüldüm kötü şeyler keşke yaşanmasaydı diyor insan eminim öncesine dönseydin bu hatayı yapmazdın kabul etmeyen kişiler var bakir olanlar elbette kabul etmek zorunda değilim ama dediğin gibi her haltı yemiş erkeklerde çok temiz değil o yüzden sana önerim bu konuyu unut gelecekteki eşine de asla anlatma tabii ki en önce tövbe et asla böyle işlere bulaşma Allah katında Rabbim seni zaten affedecektir ne bu konuya çok ne kendini ne eşini üz. Kimse yaşadığı kötü hadiseleri anlatmak zorunda değil hele ki karşısındaki yargılayacaksa tövbe et ve allah'la konuş en hayırlısı bu. Zaten senden önce o da ilişki yaşamışsa o da bakir sayılmaz.
- +1 yıl
beter olun tc kızları umarım hayatınız boyunca hiç bir erkek sizi almaz :D
- +1 yıl
kesinlikle bir kez daha evlilikten soğudum ne evlenicem ne de sevgili yapıcam kızlar kadar şeytan bir varlık görmedim birde namusluyum dersiniz lafa gelince
- 11 ay
@Libertarian_Nuko erkekle kəndini aynı mi tütüyorsun hiyar
En İyi Cevaplar
Erkeklere okadar şaşırıyorum ki nerde eski kabul etmem diyen erkekler?bu kadınları siz bu hale getirdiniz nerde türk gelenek görenekleri?İyice suyu çıktı ilişkilerin.Siz böyle yaparsanız kızlarların gitmediği erkek yaşamadığı şey kalmaz.
10127 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikte en çok dönen sorulardan birisi bu. Erkekler farklı düşünüyor artık
- +1 yıl
Iste sorunun cevabi budur, +1
- +1 yıl
iyi de bunu yapan erkek 10 kızla 20 kızla yapıyo. en fazla kim yapacak diye kankası ile senelik skor yarışması düzenleyenleri de var. her 100 erkekten 40 kişi bekaret bozsa geri kalan 60 kişinin ne günahı var. birde bu haltı yiyen 40 erkek onca kadın içinden anca 1 ini seçiyor. bende sana sorayım o masum 60 erkeğin suçu günahı ne?
- +1 yıl
arkadaşım ben o masumlara bişey demiyorum diğerlerine lafım,işte skor yapanlara sözlerim,ayrıca kızlarada.Sırf sevdiği için onu kaybetmemek için bunu yaşayanlara diyorum bırakın gitsin eğer bu yüzden ayrılacaksa ama erkekler kabul ederse genç küçük kızlar nasılsa kabul edecek olur ben bundan ayrılsamda diyor,yoksa benim lafım masumlara değil.
- +1 yıl
biizm yaş grubu temızdı valla sımdıkıler boozdulu
- +1 yıl
o kadınlar kendi hemcinsleriyle ililkşye girip bekaretine kaybetmedi erkeği olaydan ilgisiz miş gibi nasıl gösterirsin kendi neyse karlındajkinden de onu bekle
- +1 yıl
o kadınlar kendi hemcinsleriyle ililkşye girip bekaretine kaybetmedi erkeği olaydan ilgisiz miş gibi nasıl gösterisrsn sen istediğnle yat erkek efedni sonra karşımdaki kız bakire olsun SADECE BAKİR ERKEKLER BAKİRE KIZ BEKLESİN.
- +1 yıl
kimsenin zorla bişe ettiği yok kız istemese hangi erkek zorla yapcak
- +1 yıl
Bunu bir kadinin soylemesi daha aci verici. Seni seven kisi zarin icin mi sevicek veya senin onu sevdigini zar sayesinde mi anlicak?
- +1 yıl
bekarete öenm veren erkeklerin çoğu eli uçkurunda dolaşıyo milletin karısını kızın kesmekden gayrı elinde bişey olmayan namuslu erkekler @ıtır27
- +1 yıl
E oyle tabıkııı
- +1 yıl
Ben de senın beynın nerede dye cok merak ettim. o... kız
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle ben evlenmezdim, böyle şeymi olur gidicek başka biriyle yatıcak sonra ben alıcam yok artık daha neler o.. anlamına geliyor...
1. Erkekle bayan bir değidir.
2. Bayan namusunu korumak mecburiyetindedir.
3. Evlenmeden sevdiğin kişinin gelmişini geçmişini ne yaşadığını ne halt yediğini ne yaptığını ailesinin içkisi kumarı varmı bunları bilmeden erkek sevgilisinin dudağından öptüğünde sonrası gelir diyerek orda burda haltı yapıp sonra eve gelip duş almak sonrada ailesinin yanına gelip oturup konuşmak onların bilmemesi sizce üzücü değilmi.. Bunu bir bayan yapıyorsa ailesini sevmiyor anlamına geliyor seven bayan ailesinin gelenek göreneklerine uyarak evlenip gerdekte bakireliğini bozabilir.
4. Buna benzer bir konu daha seven kız iki gün veya bilemedin 3 ay sonra kız geçici sevgili yapıyor ve cinsel ilişkiye giriyor sonra ayrılıyor ve bu devirde kızlar erkekleri yöneteceğine erkekler kızları yönetiyor bunları geçtik elbet bir gün evlenecek ve evlendiği erkek bunun halt ettiğini kolaylıkla anlayacak ozaman olay patlar unutmayın. ! Not: Oyuncak değil bu.
5. Tavsiyem size bayanlar siz siz olun evlenmeden sevgilinize önce gerçekleştirmeyin sonrada erkeklere abaza bilmem ne lafları etmeyin biz size zorla birşey yaptırmıyoruz.. Evleneceğiniz erkeğe acırım yazık adam eşi için gece gündüz çalışıp eve ekmek getirecek yazık ne diyeyim yazık.333 Yorumla- +1 yıl
Erkekle bayan bir değildir, bayan namusunu korumak zorundadır demişsin ama erkeklerde namusunu korymak zorundadır. "O erkek yapar" diye bir ayet yok
- +1 yıl
Asla fakir olan ve bakir olmayan evlenmem fakir bır erkk tam bır o... Çocugudr
- 11 ay
@Merve_yıldız94 Fakir erkekler senin ananı ziksin kahbenin evladı
bacakların arasındaki şey bakireyse, oraya herhangi bir giriş çıkış olmamışsa sorun yok.
o kız bakiredir. namus olabilir. gözü arkada bile kalmaz adamın. rahat rahat işine gider gelir, ne bilim rahattır o adam artık(!)
bu mudur la bakirelik? bu mudur size güven veren şey? afedersin ama a*cık bakireliğinden önce beyin bakireliği önde olmalıdır bence. ben öyle bakire kızlar tanıdım ki, beyninden geçen şeyler, yaşamak istediği duygular ve bunları benle paylaşan yapmak isteyen bir kız nasıl bakire olabilir. "kocam olsaydın, evlenseydik ah ahh" diyen bir kız nasıl bakire olabilir ki ? o zaten kendi a*ına kendi koymuş. bakireliğin bozsan nolur bozmasan ne?
yoldan geçen adama bile fantazi kuruyordur bu. nerden bileceksin ki ? hadi bu kızla evlen de işe git.hadi aklın geride kalmasın.cık cık cık diyorum ve bu bağnaz,sığ düşüncelerden kurtulmanız diliyorum. hepinizi mucuxluyorum.415 Yorumla- +1 yıl
@umite Asla fakir olan ve bakir olmayan evlenmem fakir bır erkk tam bır o... Çocugudr
- +1 yıl
@Merve_yıldız94 bacım erkek zengin olmak. zorunda mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
110Cevap
Zina yapmış bayana değersiz demek... ne kadar yazık, Cinsel uyumları yüksek olmasına rağmen bakire değiller diye erkek arkadaşlarının evlenmediği arkadaşlarım olduğu gibi, yıllarca çıkıp bekaretlerini korudukları ve sevdikleri adam ile evlenen ve evlilik sonrası cinsel uyumsuzluk yaşayan ve eşlerinden karşılıklı soğuyan arkadaşlarım da oldu... Hayatta karşımıza herşey çıkabilir, büyük konuşmamak lazım, büyük konuşanlar ve insanları hataları ya da günah kabul ettiğiniz deneyimleri ile hakir gören insanlar kendilerinin de bir kul olduğunu ve her insanın nefsine yenilebileceğini unutur gibi yazıyorlar, önce merhamet ve vicdan olacak, zina diyorsunuz, aman sakın uzak duralım ama gıybete gelince bol bol, büyüklenme bol bol, burda gerçek mevzu ne? İnsanın yaşamında başına herşey gelmiş olabilir ama bu değerlidir değersizdir demek ne, zina etmiştir ama doktordur annenizin hayatını kurtarmıştır? değersiz midir? Zina etmemiştir ama annenize bir bardak su vermeye üşenir kaynana diye söylenir.. değerli midir? Değer nedir? neye göre kime göredir? Allah Gaffardır affeder, Allah büyükleneni sevmez...
201 Yorumla- +1 yıl
kardeşşim bir defol gitt... daha once sikşms bir kızdan hayır gelmez net. kasardırrrrrrrrr
Benim için imkansız gibi birşey sevgilimle sözlendik evimiz hazırdı içi hazırdı tek şey düğündü sözlendiğimiz günün aksamı bana bakire olmadıgını söyledi ve o günden beri doğru kisi olana kadar yapmıcana tövbe etmiş
doğru kisinin ben oldumu söyledi sevindi numarası yaptım kızı bide ben sikip ardından bıraktım yüzügü çıkardım ailesine şikayet ettim kız öyle bir şok olduki onu bozanı bıcaklamaya gitmiş evine sonradan öğrendim:) yan mahallede oturdugu için karsılasıoruz ve gülüp geçiyorum benle dalga geçmek neymiş anlasın diye yani dostlarım bakire kızın ayaklarına kapanın öpün tapın. Bakire olmayan kıza acımayın bile186 Yorumla- +1 yıl
hocam bu konuyla ilgili bir sorum olucaktı size
- +1 yıl
Sen tam bir kardeşimsin
- +1 yıl
Sen tam bir kardeşimsin
- +1 yıl
işte sen tam bir ikiyüzlüsün. Burda övüne övüne "kızı bir de ben sikip ardından bıraktım" de, seks size mübah tabi, siz erkeksiniz, kutsal çüklü varlıklarsınız ya, ama evlilik yoluna girdiğin kızın ardından senin yaptığının aynısını yapmış diye böyle rezillikler yap. Sizin gibilerin elinde çüklerinden başka bişey yok zavallı varlıklarsınız ve hiç bir kız da erkeklerin övünerek yaptığı bişeyi yapmaktan utanmak zorunda değil. Dünyada erkek kalmasa, senin gibisine üç gün giydiğim çorabı bile koklatmam. İyi ki yapmışız, vajinamıza sağlık!
- +1 yıl
@littleeve aynen haklısın. önüne gelen or*spuyla yatıp sonra namuslu kız isteyen zihniyeti bozuklarla doldu dünya. kızı Bide ben siktim sonrada bıraktım diyo ya
- +1 yıl
Senin yaptığında acımasız olmuş her insan hata yapabilir belki gerçekten bir daha asla yapmamıştır doğru kişinin sen olduğunu düşünüyordur kabul etmek zorunda değilsin tabii ki ama en azından böyle bir intikam almasaydın
+1 yılbakire olmayan kızın bakire olmayışını kimler sorun yapmaz. cevaplayayım.
bakire olmayan kızı bakir olmayan bir kısım erkekler sorun yapmaz. ama her ne kadar bakir olmasalarda ve hatta sayısız kızla birlikte olmuş olsalarda arayanları mevcuttur ve az buzda değildir.
aşırı duygusal bağımlılık yaşayan erkekler kabul eder. yani kıza sırıl sıklam aşık olacak. belki aşırı problemdir onun için ama onsuz yapamayacağına inandığı için o halinden rahatsızlığını içine atar ve susar.
birde bakireliği değer olarak görmeyen ve evlilik öncesi ilişkinin gayet normal olduğunu düşünen erkekler sorun yapmaz. hatta kimileri gayet tecrübe ister.
hemen hemen her kızın bir alıcısı bulunur. kafaya fazla takma sen.85 Yorumla- +1 yıl
rica ederim. ben bir anlık hata ile bekaretini kaybeden dindar bir kızın dindar bir erkek tarafından kabul dildiğine şahit olmuş bir insanım. eşini bulmadan önce çok karamsardı. ailesinin duyması onun için bir felaketti. ama o buldu. kaldı ki arkadaşının böyle bir derdi yoksa elbette bunu sorun yapmayacak bir erkek tarafından rahat kabul edilir. her erkeğin anlayışı farklı. yaklaşımı farklıdır.
- +1 yıl
ilerde çıkabilecek sorun şu olabilir. belki erkek ilerleyen zamanlarda başka kadınlara gitmeye başlar. ve bahane olarak sende benden başka birisi ile yattın ben bişey dedim mi sana der. bahane olarak kullanabilir. veya evli kalmak istemez. ayrılmak ister, elinde kendince geçerli bir neden gibi kullanır. bunlar olası risklerdir. ve her evlilikte buna benzer riskler zaten mevcuttur. erkeğin karakterine bağlı. arkadaşının yapması gereken erkek arkadaşının karakterinden emin olsun. öyle evlensin.
- +1 yıl
birde erkek bulunmaz karamsarlığına kapılmasın. mecburi evlilik yapma hatasına düşmesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13. yüzyılın Mücedditi Mevlana Celaleddin Rumi Ünlü Mesnevi kitabında der ki;
Dünyada üç tip kadın vardır, ikisi zahmet ve mihnet, biri hazinedir:
1-Bakire olanı alırsan, her şeyi ile senindir, hazinedir.
2-Dul olanı alırsan yarısı senindir, yarısı eski kocasının.
3-Hem dul hem çocuklu alırsan hiç senin olmaz, aklı hep çocuğun babasındadır.
oldukça anlaşılır bir yazı fazla açıklamaya gerek yok. Hiçbir erkek eşini başka bir erkekle paylaşmak istemez. Evleneceği kızın elbette sadece kendisine ait olmasını ister.
Kızlara tavsiyem bazı şeyler hayatta sadece bir kere yaşanır ve asla geri getirilemez.Kendinize gelinlik giydiren erkeklere teslim olun193 Yorumla
+1 yıl"Zina eden erkek, zina eden ya da müşrik olan bir kadından başkasını nikahlayamaz; zina eden kadını da zina eden ya da müşrik olan bir erkekten başkası nikahlayamaz. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır." (nur suresi 3. ayet)
Bu ayeti genç ve mümin kardeşlerimiz için yazdım. Zira inanmayanların, bu konu hakkında zaten bir çekincesi olmaz (olamaz). Buna rağmen içinde yaşadıkları toplumun inanç ve değerlerine saygısızca hakaret ederler. Bu ahir zamanda, zor bir imtihanla karşılaşıp bu yorumu okuyan kardeşlerime tavsiyemdir: buraya, iffetsiz kadınların ve haysiyetsiz adamların yazdığı şeylerle nefsinize hoş geleni dinlemeyin. Allah'ın sözü size yeter. Zira herşeyi bilen yalnızca O'dur.244 Yorumla- +1 yıl
ee o zaman kimse evlenemez topluumun %90ı zine yapıyot
- +1 yıl
@nediyorsun1 o kadarda değil %89 falandir
- +1 yıl
bakire kız arayanlar inşallah evlendikten sonra o bakire karınız evi keraneye çevirmez. bir sürü böyle kadın tanıyorum hatta biriyle bizzat tanıştım ve o işi yaptık. kadın evlenmeden önce bakireymiş ama evlendikten sonra istikrar sürsün diye semtte yatmadığı erkek kalmamış. kocası da sanıyor ki karım beni bekliyor akşama kadar. çok vahim bir durum. kısacası evlendikten sonra sana sadık kalacağına inandığın ve güvendiğin biriyse evlenilir neden evlenilmesin. sende az b*k değilsin yani keraneye kombine almış birisin gözlerinle bile yoldan geçen kızı soyan birisin , böyle hemcinslerimin evlenmeye bile hakkı yok bence s. ki kurusun gebersin gitsin yavşak.
322 Yorumla- +1 yıl
helal olsun vallahi... bakire evlenip her pisliği yapan kocasını aldatan kadınlar taniyorum.. bence bekareti bir şart olarak görmüşse evlilik öncesi, o kadında hayır gelmez. ilm fırsatta onu açılsın kocasını aldatır.. bekaret namus değildir.. namus kadının içi de olmalı ki ilerde kocasını aldatmaisn önü açıldıktan sonra. b
+1 yılKardeşim her zaman için Allah affedior sen kimsin Yaradnn yanında Affetmeyecksin seviyorsan gerçekten Aşıksan kabul edersin evlenirsin BN evlenirim hatadr yapmstr unutma orusbu sevdiği erkekle yatan kıza denmez her gün başka biriyle yatan veya önüne gelenle yatana denir parayla yatana denir sen sanki çok mu düzgünsün? Önce kendine bak kerhaneyee gitmeyi biliyorsun senin bekâretin ne olacak kim soracak bunun hesabını? Bnce evlenilir hic bir sorun yok ve bu Türk erkeklerinin mantgını değiştirmesi gerek
273 Yorumla- +1 yıl
helal olsun.. unutmayın Allahin bir adaleti var.. sen bilmezsin bunu. bakir değil sin ama bakire biriyle evlendim sanarsın Allah o dengeyi kurmak için biryerden senden çıkartır.. evlendikten sonra önünü açarsın, aksama kadar sen işteyken o sıraya girer evde
- +1 yıl
@aslıaslıydı kız istedigiyle yatsın sonra önemli değil he haha birde kizlar begenmis vurdurun bir mahalleye sonra pismanim 😀
- +1 yıl
@aslıaslıydı Allah kuluni kotu yola sevk etmes sen rahat ol Insan anca kendi nevsine uyupda bu kotulugu kendine ve esine yapar Zira Allah bizi korur kollar kotu yola suruklemez
Bu soruyu erkeklere sorup evlenebilme lütüflarında bulunup/bulunmamak gibi bir hak vermek , soru sormak da ne demek ?
Kadınlar , zardan ibaret canlı değiller.
Ayrıca kadını aşağılayanın da bir pembeli olması ayrı trajikomik :D
Kadınlar bakire olsalar dahi , bekaret diye tutturan erkeklerden uzak durmaları gerek !
Şu devirde tartıştığımız konuya bak.
Evet bekaret gereksiz birşey , gereksiz olmaya da devam edecek.163 Yorumla- +1 yıl
Yaşa @AppleCrow :-D
- +1 yıl
Ben eig yorum bile yapmadım normal görüş belirttim. İğrenç değil. Elbette erkeklerin ne kadar sucu varsa ilişkilerin bozukluğunda kadınlarınkide o kadar.
Bakirelik konusuna gelince gerçekten bıkkınlık geldi. Veriyor isen ver vermiyorsan verme. Ne bileyim.
Sende sağol.
+1 yılöper başıma taç yaparım. yeterki ters ilişkiye girmemiş olsun. cinsellik yemek içmek kadar ihtiyaçtır erkek ve kadın arasındaki cinsel sürtünme sadece boşalmayı sağlamakla kalmamakta erkek ve kadınında iffetli kalmasını azmadan-kalplerini bozmadan ay ne güzel erkek şeyi nasıl acaba of kadına bak be süper afet acaba vajinası nasıl diye düşünmelerine gerek kalmadan yaşamalarını sağlayan bir durumdur.yani çok doyurucu bir cinsel sürtünme çok mutlu bir hayatla eşdeğerdir.fakat ters ilişki hem kalınbağırsağa zarar vermekte hem maneviyatta kalıcı lanete sürüklemekte hemide neslin bozulmasına böbreklerin çürümesine bağırsakların alınmasına sebeptir.o yüzden ters ilişki zorunlu olmadığı gibi taraftarıda değilim.fakat hiç evlenmemilş bir erkek olarak bakireyle evlenmek gibi bir hakkım olmasına rağmen bakire olmasada pişmanlık duymam yeterki gizli kapaklı dolaplar çevirmesin.
81 YorumlaŞimdi bırakın şu lafları. Yok ruhu bakire olsun, yok kafası bakire olsun vs. Ulan bir insan bedenini kendi yönetir eğer aklı ve ruhu bakireyse zaten bedenini de korur. 3 dakikalık zevk için günaha girmez. Kendini evleneceği insana saklar. Erkekler içinde geçerli.
400 Yorumla
+1 yılEmpati kurmayi denemiyorsunuz birine asiksiniz deli gibi ve bunu istiyor. Guveniyorsunuz sonra birakip gidiyor. Kizlik zari diye bir seyin olmadigini hic kimse bilmiyor bu arada. Kizlik zari dediginiz seyin asil adi hymen. Hymen kadini kucukken idrardan mikrop kapmasin diye konulmus bir zar. Kadinin akli kestiginde yani buyuyup temizlik yaptiginda onemini yitiriyor. Ben bazi erkeklerin dusuncelerini sacma buluyorum kufuru pek sevmem ama bin tane kizin ustunden gecip bon bokoro kodon ostoyorom diyen bacım cocuklari mumkunse yorum yapmasin
130 Yorumla
+1 yılBakir bir erkekse esini beklemisse bakire bir es istemeside gayet normal geliyor bana ama simdiki zamanda boyle bireyler sayili kaldi ne yazikki bence mantikli olan bekareti fazla kafaniza takmayiniz ondan daha nemli seylerde var ask sevgi sadakat guven mesela er insan hayatinda hata yapabilir bunu yasantisiyla odemek zorunda degilki ben problem etmem cunku insanlarin hatalarini esimin hatalarini ben yargiliyamam benim icin bakire olmus olmamis onemli degil sevgi dolu guven dolu bagli guzel bir yuva kurup seneleri beraberce mutlu seneler gecirecegim birinin sizce onemi orasimi zihnimi dusuncelerimi ben orasiylami konusup anlasicam yoksa dusunceleriylemi beni mest edicek ilmiyorum benim dusuncem bu ama yani surekli oraya bagimli dusunen kadin veya erkek sapiktir sanirim kurtulun arkadaslar daha guzel seyler var hayatta hayat kisa yasayin gezin eglenin sizi sevecek birini bulursunuz takmayin bukadar :) saygilar diliyorum herkese
150 YorumlaBence evlenilir cunku iki bacak arasindan kan a bakarak namuslu veya degil damgasi vurulmamali erkekler bir cok kizla yatip kalkiyo bakir bile degiller bide bakire kiz istemeleri cok sacma hadi bakire olan kizla evleneceksin o kizin hayatinda cok erkek oldu sanada soyledi nerden bileceksin herseyi yapti ama bir oraya dokunmadi bunlara bakiliyosa hic namuslu kiz yok arkadaslar. Siz onun kizligina degil samimiyetine insanligina sadakatine bakip alip hanim yapacaksiniz...
162 Yorumla- +1 yıl
namuslu iffetli bir kız nikahsız onun bunun altına yatmaz..!
+1 yılSoru erkeklere fakat ben de yazmak istedim. Cinsel birliktelik yaşamamış biriyle evlenmek isteyen kişinin de cinsel birliktelik yaşamaması gerekir. Yani öyle başkalarıyla yatmış birinin gelip de "ol doğmomoș koz ostoyorom" demeye hakkı yoktur. Bu işler adil olmalı. Sen öyle istiyorsan aynısı sende de olacak. Erkeğin cinsel birliktelik yaşadığını o anki halinden anlaşılır diye düşünüyorum. İnsanın heyecanı tavan yapınca yalancılık oynamak zor olur :). Sırf bu safsatalar yüzünden hayatının aşkını, ruh eşini kaçıran bir ton insan vardır.
Ayrıca namus kadın demek değildir, bacak arası da değildir. Namus kafada başlar, kafada biter. Namus somut bir şey değildir. Cinsellik yaşamış kadını veya erkeği "namusu gitmiş" ya da "bozulmuş" gibi şeylerle tanımlamak cahilce. Kimse kimsenin özeline hakaret edemez.70 Yorumla
+1 yılbenden öncesi onemli değil diyen g*vat arkadaşlarım bekaretimi soran erkeği terkederim diyen patlak dostlarım sizden evvel 15 kişi hoplatmış olsa da utanmadan o kadını eve alıp çocuk peydahlayıp ömür boyu namus mu sayacaksınız ne geniş gavatsınız siz ölene kadar g*vat kalacaksınız şimdiki kızlar kız değil çoğu patlamış zevki doruklarına kadar yaşamış size birşey kalmamış alem zevkini almış senin karıda iyi bir zevk vermiş sizde dölleri sıyırın yalayın emi... oh ne güzel düzüş vuruş hopla zıpla sonra evlen sokam kuş beyninize kakalaklar
215 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum yattiginiz bir kadını düşünün sonrasında onla evlenicek olan adama acımıyomusunx aynı duruma düşersiniz el değmeyen alın
- +1 yıl
Aci ama gercek
- 1 yıl
Takıldığı kızı hamile bırakıp çocuk aldirtan bir adet.. rospu evladı biliyorum. Erkeklerin de geçmişi sorgulanmalı, benim için önemli çünkü.
- 1 yıl
Burdan tüm hemcinslerime sesleniyorum, gecmisinde bir kızı hamile bırakıp çocuk aldirtan,3-5 kızı idare eden, evli insanlarla yatan rospu evlatları da vardır. Aman diyim ha. Sorun öğrenin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet evlenirim sevdiğim benim için geleceğim onun için geçmiş geçmişte kalmış demektir ve 1 buçuk yıllık ilişkim var ve sevdiğim kız geçmişte ilişkisini anlattı üzülerek samimiyetine inandım bir aksilik olmazsa yaza eşim olacak sevdiğim benim başımın tacı
400 YorumlaEğer kıskanç bir erkeksen katlanamazssin aklına gelir rahatsız olursun olmaz benim için kiskancim. Ayrıca kadınlar ilk aşkını ilk seksini de unutmaz. O erğe ait olur. Sizi sever ama. akli geçmişte kalır hep. Şimdi kadın erkek eşit deniyor erkek yaparsa kadın da yapar deniyor eyvallah da kadın istediği an sekse olulasma özgürlüğü var bir kadın isterse 100 adamla yatar ama. erkek 30 kaşına kadar kaç kızla yatar hele yakışıklı paralı değilse yandı en fazla 1-2 olsun 3. Burda adaletsizlik var kadınlar artık seytanlasti. Sadakatlerik devir onların devri 30 yaşına kadar yakışıklı. piclerle zevkini al hemde o piclerin senle evlenmeyecehini bilerek sonra efendi adama masumum evleneceğim psikanim diye kakala kendini yemezler iki bacak arasına sahip olamayan dan eş olmaz ana olmaz.
52 Yorumla- +1 yıl
- 1 yıl
Merve bacım, sen ruh hastası mısın? Sürekli aynı yorumları paylaşıp durmuşsun.
+1 yılEvlenirim Elinde Sonunda Bakirelik gidecek
Okadar bakireliğini Veren Kız Var Onları Yapanlar Erkek E Sonuç Eşşek Gibi Alacaksınız Ha Bilmiyon Evlendin Sonra Ögrendin Kolayı var mahkemeye gidersin başvurunu yaparsın tek celsede boşanırsın
Ama Fark Etmez bakire Olup Olmadığı İnsan Olsun Yeter110 Yorumla
+1 yılbence evlenılmemelı.. bir erkek bencee bir kadının tamamen ona atı olmasını ısterrr kokusu tamamen bu benım veee sadece ben elledim diyebilmeli.. Düşünsenizee sizden once bırı sokmuş evlensenızdeeee o kocanızzz size benimmmm gözüylee bakamaz... tahminimce...
100 Yorumla
+1 yılvalla rkadaşlar ben yaapmadım kız arkadaşım vardı dei ben kız değilim dedim önemli değil her insan hata yapar ama fazla sürmedi baktım saçma sapan sorular sormaya başladım dedim ki kendi kendime oğlum sen bu b..kun sinei değilsin ayrıldım kızdan durmadan aklıma geliyordu soruyordum kaç keere yaptınız nerdr yaptınız ...arkadaş ben kıskanç adamım takarım öyle şeye...
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir tanıdığım vardı, evlenmeden önce evli bir adam ile birlikte yasadı, cinsel birlikteliği oldu mu bilmiyorum, sonra ailesi bunu farkedince onu ayırdı ve memlekette düzgün efendi biri ile evlendirdi, ameliyat bile olmuş olabilir çünkü o kişinin bunu kabul edebileceğini sanmıyorum. O yüzden evlenilecek kişi iyi arastırılmalı, şu an evli olduğu erkek onun işyerinde gidip sorup sorıştursaydı onun patronuyla beraber yasadıpını öğrenirdi ama görücü usulu olduğu ve aracılar iyi olduğu için güvendi erkekte.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli tabi hatasız kul olmaz diyosunuz da bazı hatalar özür kabul etmez senden önce birileriyle zevkin doruklarına çıkmış bir insandan eş olmaz güzel kardeşlerim ama şu zamandada bozuk olmayan kız bulmak samanlıkta igne aramaktan daha zor o zaman ya hiç evlenmicez ya da öyle bir kız bulana kadar aricaz sonumuz hiç iyi değil...
121 Yorumla- +1 yıl
erkek olsaydım kabullenmezdım bana cok tuhaf gelıyor bu durum neden bırseyler evlenmeden yasanıyor?batılılasıcaz dıye kaybetmedıgımız ınsanlıgımız kalmadı benım tercıhım evlenmeden olmaması ve ben erkek olsaydım hayır kesınlıkle kabul etmezdım
233 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. Bakire olmayan çok saf kız da gördüm, bakire olan şeytan da gördüm..
O yüzden bekarete önem vermiyorum..
Zaten ben de dayanamayıp ilişki yaşadım.. Karşımdaki kişi de yaşamış olabilir..100 Yorumla"mutlu kız" bu yorumu yazarken bütün eksileri alacağımı düşünmüştüm şaşırdım demek ki benim gibi düşünenler varmış hala:)ayrıca teşekkür ediyorum ve bir parantez açıp şunu söylemek istiyorum,tecavüze uğrayan kişiler bu yorumumum dışında kalan bayanlardır sonuçta bu bilerek yaşanmış birşey değil.
50 Yorumla
+1 yılevlenirim tabi niye evlenmeyim yeterki bana yalan söylemesin birşey saklamasın yoksa gerisi mühim değil
200 Yorumlabayanlar ozgursunuz istediginiz kisiye verebilirsiniz grup tek lez sokakta catida heryerde ister 1 ister 1000 yapma hakkiniz vede ozgurlugunuz var sonuna kadar da bu ozgurlugunuzu destekliyorum ama biz erkeklerinde bakire yada ustunden 100 lerce erkek gecmis bi bayan arasinda secim yapma ozgurlugumuz ve hakkimiz var bakire seciyoruz diyede lutfen sizde bizi yadirgayip hor gorup hanzo geri ... gibi yakistirma yapmayiniz lutfen
81 Yorumla256 milyon defa soruldu ama bu seferki biraz farklı sanki :)
bakire olmayan "kız" , bulursam kaçırmam :)103 YorumlaHayatında adam akıllı hiç bir kızla muhabbet etmemiş azınlıklar çatlayan ya da evli olduğu halde capkinlik peşinde koşulda kızlara güzel gözükmeye çalışan evli erkeklere soruyor karınızı aldığınızda bakiremiydi ve bakire olan yerine patlak alsaydınız keşke ;)
11 Yorumla- +1 yıl
1 senedir birlikte olduğum bir kız var evet bir çok kez onunla birşeyler yaşadım beni yatakda tatminde ediyo iyi de anlaşıyoruz cokda seviyoda bende seviyorum yani evlenebileceğim bir insan dediğim kız 25 yaşında bekaretini lise yıllarında vermiş birine ogunden bugune 5 6 frklı kişiyle beraber olmuş her kişiyle 10 kere yapmış olsa ciddi bir rakam. şu anda evlenmek için baskı yapıo seviyorum ama net bişey söyleyemiyorum geçiştirmek zorunda kalıyorum ne kadar zorlarsam zorlayayım olmuyor yok abi kabul edemiyorum. ben bennim karımı benden başka 5 6 kişi skti diyemem. evet bende bir cok kızla yattım ama kimseyi bozmadım kimsenin vebalini almadım kimseyi yüzüstü bırakmadım bakire birini istemem belki bencillik olabilir ama kbl edemyrm yatakdaki o prfsyönellgini görnce baskalryla nasıl veya nelr yaptıgnı dusunyrm ve bir coksoru oluyo kafamda. sorum şu olacak evlenip herşeyi kabullenip mutlu olmaya mı calışmalıyım (emin deglim kabulleneblcegmden) ya da noktayı koyalım mı bilemedim.
36 Yorumla- +1 yıl
Sen ondan önce başka kızlarla yapınca iyi de kız arkadaşın senden önce başkasıyla yapıncamı kötü oluyor."Zina eden erkek, zina eden bir kadından başkasını nikahlayamaz; zina eden kadını da zina eden bir erkekten başkası nikahlayamaz. Bu, mü'minlere haram kılınmıştır." (nur suresi 3. Ayet) hem senin karının senden başka birileriyle olduğunu kaldıramayacağın gibi senin evleneceğin bakire kızda senin başkalarıyla olduğunu kolay kabullenemez onun için ileride sorun olabilir. Bence şimdiki kız arkadaşını seviyosan onunla evlen.
- +1 yıl
herkes hata yapabilir.. profesyonel olması senden önce her erkekle aynı hazi aldığını göstermez. insandır nefsi vardır ve ilerde karşısına senin çıkacağını bilmiyordur.. belki kız ciddi düşündü onlarla olmadi. yani kızı bence bununla yargılama. belki sana karşı sevgisi çok olduğu için profosyonel davranıyor da olabilir. zaten 1 2 birliktelikten sonra herkes profosyonel olur.. Allah bile hata yapan kulunu affediyor sende bir insansın oda bence affeymeyi Allaha bırak gervekten seviyorsan bunu ciddi şekilde konuş anlat ve onu al camiye götür teknesini yapsin ve al evinin hanımı yap. srn geçmişe bakma. herkes aynı ailede aynı sosyal cevrede yaşamıyor. belki örnek alacağı ya da birşeyler öğreneceği çevresi yoktu. dediğim gibi eskiden kimle nasıl haz aldi diye düşünürsen olmaz. Nefis işte öyle birseydir kardesim. Allah ne buyuruyor bir erkekle bir bayan baş başa kalmasın egerki kalırsa 3üncü leri şeytan olur diyor. kızda şeytana ve nefsine uymuş.
- +1 yıl
@aslıaslıydı 5-6 kişiyle de. mi ciddi dusundunorospuluga kılıf aramayin
- +1 yıl
Yemediğin halt kalmamış ama hiç cinsellik yaşamamış birini istiyorsun. İnşallah anal yaşamış ya da zarı diktirmiș biriyle evlenirsin de adil olur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmem tabbiki , hatta başımdan geçti sevdim ama olmadı. Zira başkasının daha önce bedavaya hiç bir sorumuluk almadan becerdiği birine, evlilik gibi kutsal bir şeyi vermek salaklıktır. Hee bu kadınla beraber yaşanabilir evli gibi (alışkın zaten) ama evlililk mallıktır erkek için bununla. Bu kadının erkeğin üstüne apartman felan yapması lazım (bu durumda enayi durumuna düşme kısmı erkek için bertarafa edilir, önceki tokmakcılarından kopardıklarını geniş mideli olan erkeğe veriyordur, bu da bir nevi pezemenk oluyor ama enayi olmuyor) ki o zaman bile midesi kaldırmayabilir.
10 Yorumla
+1 yılbence erkekler bakire kızla evlenmeyi hakediyorlar sonuçta hayatının boyunca kocan sana bakacak ve herşeyi sonuna kadar birlikte yaşayacaksınız eğer birde okumamışsanız ona muhtaçsınız
boşandığınızda bile size para vermek zorundalar. eğer bir kız bakire değilse kim bilir kaç kişiyle beraber olmuştur allah bilir.
ben bakire bir kız olarak söylüyorum erkek olsam asla bakire olmayan bir kızla evlenmezdim.122 Yorumla
+1 yılSevişti bakir ile bakire, erkeğe milli dediler kadına fahişe.
141 Yorumla- +1 yıl
Ha iste mantık bu bacım bu mantık yanlış hemde çok yanlış hatadr yapmstr Allah afedior sen kimsin Affetmeycksin BN bu meseleyi çok takmam
- Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılDelikten çok bir şey yok yani. Kıysın nikahı. Ama karşıdaki bir insan ve ölçüte bak.. hayvanlarda bile olan sağlıksal fonksiyon gösteren, ondan bile şüphe duyuluyor, şeye nikah kıyılıyor sanki. İstediğiyle düşüp kalkan anlaşılmadığına sevinen bununla gurur duyanlar da olmaz olsun. uzak olsun.
10 Yorumla evet evlenirim. isterse kaşar olsun, fahişelik yapmış olsun.. o benim sevdiğim kadınsa ve geçmişini sildiyse elbette..
142 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Namusu bacak arasında aramaktan vazgeçildiği gün bu ülke ilerleyecek.
134 Yorumla- +1 yıl
İnancımıza ters adamım
- +1 yıl
@ThePrettyDemon inancımıza ters olan zina etmek, (gerek kadın gerek erkek için), bakire olmayan biri ile evlenmenin de yani mesela dul olan biri ile evlenmenin de günah olmadığını Müslüman olarak biliyorum,
bu soru karşısında en fazla ancak zina etmemiş erkekler zina etmemiş bayan istemek de kendilerince haklı olabilirler - +1 yıl
namus diye birşey vardırrrr.. daha evlenmeden yapmasından orada kendının ne kadar pissss biri nsan oldug belli oluyorr... k arakter meselesidir...
- +1 yıl
o zmana herkes bireibirini s***ksin..
Evlenmem diyen erkeklere söylüyorum ''Büyük konuşmayın''
102 Yorumla- +1 yıl
yaşın 30 olmuş hala namus kavramını öğrenememişsin
+1 yılNe kadar iğrençleşmişiz bakire olmayan kızla evlenicek kadar ne kadar batılılaşmışız nerde gelenek görenekler bir başkasının zevk aldığı yerden kendi çocuklarımı doğurtucak kadar geniş olamadım Allahıma şükürler olsun zaten her bakire olmayanda bir kere yapmıştır kesin bunu kanıtlıcak göstericek ilerde millet bu karıma yapmıştık etmiştik diye konuşucak bunu kaldırıcak bir erkek ağır ib.. Onla evlenen kadında aynı şekildedir...
13 Yorumla- +1 yıl
BAKİRE OLMAYAN AKDINLA EVLENİCEK KADAR İĞRENÇLEŞMİŞ NE BE KAÇ KERE BOŞANMIŞ OLSA SİZ GİBİ ZİHNİYETLER EVLENMEK İÇİN CAN ATAIYO TABİ ARADA NİKAH OLUNCA OKADINI N ORUSPULIĞU SAYILMIYO DİMİ
- +1 yıl
Zihniyetimi sorguluyosunda bu benim görüşürüm istemez öyle kadın nedir ya hem kendine hem dinine saygısı yok demektir ne boş boş konuşuyosun sen
- +1 yıl
Peki sen bakire kız istiyosunda kendin nesin
3 ayda 3 bayanla yakınlaştım hiçbiri bakire çıkmadı ve hemen uzaklaştım. Duygusal erkeğim ben, vücudundaki zardan ziyade birinin sevdiğim kadını en erkekçe bir şekilde kullanmış olması aklımdan çıkmaz ve hep mutsuz olmama sebep olur. Benim gibi düşünmeyen olabilir saygı gösteririm ama ben kendim bu tür bayanlarla yakınlaşmadığım için evleneceğim kadının da öyle olmasını isterim.
70 Yorumla
+1 yılBen bakirsem bakireyle evlenmek isterim, çünkü ben kendimi o özel kişiye saklamışsam karşımdakinden de aynısını umarım. Ama ben bakir değilsem sorun olmaz. Yalnız ben bakir olduğum için cevabım belli :)
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmem heralde... ne bileyim hatta döverim sanki... yok yok daha bi canını yakarım... en sevdiğinden başlarım...
44 Yorumla- +1 yıl
ya şaka yapıyorum bacım :))) bana ne benden önceki hayatından? ayrıntıları bilmeyim yeter...
+1 yılBende evlenmem bir kız arkadaşım var dı yaşı 17 ilk benle oldu ben seviyordum kendisini o benden sıkıldı ben hayatta bırakmazdım kadınım dedim çünkü o öyle düşünmüyormuş ama biliyorum geri gelecek ve çok geç olacak
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,8b cevap paylaştı. * zarıyla mı evleneceğim.. Tabii ki bana uygun bir karakterdeyse evlenirim.
72 Yorumla- +1 yıl
Karakterini seveyim
- +1 yıl
@BERZANKAYA sen benimkini sev ben de seninkini...
bakire olmayan kızla evlenen tanıdığım çiftler var ve çok mutlular Bence bakire olup olmamak değil sadakat önemli bakire olan her kadın eşine sadık kalacak diye bişey yok
102 Yorumla- +1 yıl
bakire olmayanlar kocalarına sadıkmıydı peki
- +1 yıl
ya kardeşim bir defol gitt baksası sokmusss ıyyy oyle kızların allah canını alsın
+1 yılEvlenip yaptıysa sorun değil lakin zina ile yaptıysa sorun
131 Yorumla- +1 yıl
evlenmez veya evlenir bu herkesin görüşü ama ülkemizde bakire olmayana çok ön yargı yapılıyor ama erkeklere gelince milli olmamış diye alay edilir beyninizi yıkayın si bir ya herkesin kendi hayatı bu kadar ön yargı olmayın arkadaşlar
70 YorumlaBakire olmayan kızla evlenmem diyen erkeklere soruyorum; ya sevgilileriyle anal seks yapmışsa, ya defalarca sürtünüp sürtünüp her haltı yemişse, ama sonuçta bakire ise size kimseyle yatmadım dese, onla evlenirsiniz değil mi :)
74 Yorumla- +1 yıl
en azından aklıma gelmez kardes dusunmem onu rahatca severım. ısterse kandırsın sorun yk dusunmek yer bıtırır adamı
- +1 yıl
Hocam şöyle bir gerçekte var sonuç olarak kız senin karşına geliyor bakıyorsun efendi oturmasını kalkmasını biliyor fazla çevreside yok üstüne bide bakireyse kafan rahat hiç sorgulamadan devam ediyorsun. Daha önce o kız anal oral yapmış olabilir tabikide buda kötü bişeydir dogru değildir. ama seninle bütünleşeceği yeri seninle aşkı hissetmek istediği yeri sana saklamış olabilir. Böylede avutabilirsiniz kendinizi. Akabinde genelliklw kadınlar erkekleri neden sorgulamıyor? sorgulayacak bir zar yok ortada çünki. Emin olun beyler bayanlar. Kızlarda zar olmasaydı ya da erkeklerdede zar olsaydı. İşte o zaman eşit olurduk ve her boku yiyen erkek yüzsüz bir şekilde bakire kız aramazdı. Erkekte şöyle bir kafa var şu devirde, benim kaybedecek birşeyim yok yaşarım ama karşımdaki kadının koruması gerekenbişey var gibisinden bir çok kavram var ya bu konu öyle birşey ki herkesin kalbindeki görüş düşünceler farklı olabilir o yüzden herkes kalbinin sesini dinlesin ona göre hareket etsin.
bi sevgilim vardı böle idi. ona her baktığımda o duygu aklıma geliyorduuu. ve ondan iğreniyordum. ama seviyordummm. ve sonunda olmadıııı ! olamazdı da ...
52 YorumlaZina yapmamış biriyim zina yapmış bakireliğini kaybetmiş biri benle evlenebilcek kadar değerli değil. Kimse kusura bakmasın ben ona çok fazlayım haketmez beni
102 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılpişmanlık bütün ataları yok eder tekrarı olmasın yeter.
41 Yorumla Bir kez de senin için cevaplayalım bu soruyu.
Sorun değil. Ne yaşamışsa yaşamış benden önce, benden sonrası önemli.72 Yorumla
+1 yılBen zinaya karşıyım asla evlenmem inşallah. aşk acısına katlanırım daha iyi şişme karı iş görür
80 YorumlaDuruma göre değişir sen bekaret diyosun belki kıza tecavüz ettiler ozaman düşene de bir tekmede sen mi vuracaksın? Eğer zevk için yaptıysa evlenmem çünkü gözüm arkada kalır nikahsızken ilişkiye giren gine girebilir başkasıyla böyle bir kadına güvene bilir misin?
20 Yorumla
+1 yılYıl 2011 ne bakireliği aşın bunları artık.Ben yaşıyorsam o neden yaşamamış olsun.
84 Yorumla- +1 yıl
Cevaplara bakılırsa bakan çok.
- +1 yıl
Senin bile kafan karışık erkeklerin bu şekilde düşünmeleri çok normal.
burdaki erkeklerin öyle dediğine bakma hepsi kızlara hoş gözükmek için ılımlı erkek numarası yapıyor çoğu erkek kabul etmez patlak kızla evlenmeyi
121 Yorumla
+1 yılevlenirim büyük ihtimal bir sürü kızlık bozdum hakkım yok galiba
81 Yorumla- 1 yıl
Ağır o... cocuğusun.
Insan olmasını bilsin halden anlasın gerisi teferruattır
70 Yorumla
+1 yılönce kıza bakarım tanırım uzun süre sonra lafa bakarım gerçek mi doğru mu birde bana iş ciddiye binmeden dürüst bir şekilde söylemesi de önemli hepsi tamam sa çok fazla takmam o meseleyi.
10 Yorumlaher haltı ye ısrarla bakire iste...buna karsıyım...dürüstçe yasadıkları bılınmelı..
90 Yorumlaya bazen bu bekaret konusuna erkeklerden fazla kızların takıldığını düşünüyorum ben bakire ile evlenirim diyen biri olmayı hayata bakış açıma yediremiyorum ve bana biri bu soruyu sorsa hakikaten aşağılanmış hissederim
40 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem