Bu soru hep erkeklere soruluyor bende kızlara soruyum. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben bakir olmayan biriyle evlenmem. Ben bu zamana kadar cinsellik yaşamadıysam karşımdakide benim gibi olsun isterim. Bakir olmayan erkeklerin bakire kadın istemesi bana iki yüzlü geliyor. Kendisi onlarca kadınla yatacak gönül eğlendirecek ama iş evlenmeye gelince sırf "temiz" olduğu için bakire kız arayacak. Ben böyle birini istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bende senin gibi düşünüyorum. Eğer erkek bakirse bakire kadın istemekte haklı ama erkek bakır değilse bakire kadın istemesi kadar saçma bir şey yok
Kesinlikle
👍👍
Kendi hayatım hızlı değilse karşımdakindende bunu istemem. Ama kendim çok hızlı hayat yaşadıysam beklentimde kendimle tutarlı olmalı.
Bunu demek istiyorum. Kadının bakire olmaması onu kötü yapmaz. Tercih meselesi bu. Bakire değil diye bu kadın evlenmesin mi
Saçma bir bakış var toplumda genelde evet evlenebilir tabiki. Bakire olup evlenince daha da sapıtanlar var çok gördüm.
Bende gördüm. Evlenmeden diktirip kendini bakire diye yutturanlarıda gördüm. Dürüst olmak çok önemli
Evlenirim. Bundan önce çokk daha önemli kriterlerim var evlenebilmek için
İki deneyimsiz olmaz bakir olmayan birini tercih ederim
Aynı fikirdeyim, ucunda ölüm yok ve gayet de dayanılır
Çoğu kız evlenir buna bakmaz
Çünkü genelde bakir erkek
Çekici bulamadığınız erkek sinifindan
Ben bakirim ama bakire olmayan biriylede evlenirim sanırım, belkide günahından sonra tövbe edip pişman olmuşdur
Sen bakire isen niye bu konularda bakire olmayanları savunmak için bir tarafını yırtıyorsun
Sana mı sorucam? Sende bakir değilsindir ama bakire istersin
Evlenirken erkeğin boyuna parasına herşeyine bakıyorsunuz nolmuş bakire istiyorsak
Okudum güzel bir mesleğim var paraya bakmıyorum. Boy takıntımda yok. 165 boyunda erkeğe bakmışlığım da var kısa olmasına rağmen. Bakire isteyebilirsin ama herkesin tercihi farklı ama illa bakire olmalı dersen bu işte terslik var demektir. Zaten evleneceğin kadının daha önce diktirip diktirmediğinide bilemezsin
Arkadaşlarında senin gibi mi düşünüyor? Bana masal anlatma diktirme olayını da araştırıp öğrendim bana denk gelmeyin o yüzden
Yav he hadi işine. Jinekolog haric kimse anlayamaz neyi öğrendin
Bakmayla anlayamazsın ama başka açıkları var araştırdım öğrendim
Bakire olmayanla evlenirim ama birden fazla kişi ile ilişkiye girmiş olmuycak tek bir kişi ile olmuşsa evlenirim
Tek bir kişi olduğunu bilemezsin ki
Yalancı biri ile zaten evlenmem
Her iki tarafta eşit olmalı bence
Nereden bileceksin peki
Deneyimli insan kendini belli eder
Bakirim ama kızlar için çokta önemli değil bu
Benim için önemli
Ciddi ilişki düşünüyor isen tanısmak isterim o halde seviyeli şekilde
Teşekkür ederim şu an gönlümde birisi var
Benim de var da olmayacak dualar
Neden olmayacak diyorsun
Olmayacak sana uyumsuz birini sevdin kesin çünkü