Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire olmayan bir kızla hayatta evlenmem daha önce ben de önenli olab sevgidir bekaret önemli degil diyirdum ama simdi bskire olmazsa direkt ayrılırım üstelik kendim bakir olmadığım halde eski sözlüm bakire değildi ve öğrencilerin beni çok etkiledi hayata küstürdü onun için bekaret önemli burada bekaret önemli değil diyen erkeklerin bir kısmı belki gerçekten öyle dusunuyorlardir ama emin onlarda bakire olmayan bir kızla tanıştıklarında asla evlenilemeyecek kız olduğunu anlayacaklar tecrübeyle sabittir
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöğrendiklerim ***
- +1 yıl
Bir bakir erkek, bakire bir kadın ile evlenirse evlilikleri cehenneme dönüşecektir. Bakir olmayanın bakire ile evlenmesi caiz değildir. Bil istedim. Kuran’ı kerimi açıp okuyabilirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@Siyahkadife mesele kuran degil haklisin cok haklisin ben de inançlı biriyim söylediklerimin doğru olduğunu da biliyorum ben de öyle düşündüğüm için zaten bakire olmayan kızı istedim tercihen ama bir kere duyguların somuruldukten sonra onurum gururum hiçe satıldıktan sonra bakire olamayan bir kıza direkt olumsuz bakıyorum yani ben hiçbir kızın hayatında bir keriz olarak kalmayı sindiremem
Cevap sahibi+1 yıl@Siyahkadife sen bakire olarak mi evlendin? evli değilsen bakire misin?
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenirim her şey zar değildir
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim eig için 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılAncak kendisi bakir değilse evlenmek uygundur ve evlenilir. O anlamda ikiside günahkar sayılmazlar.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet evlenirim benim için bakir olması önemli değil yani ben buna bakmıyorum geçmişini sorgulamam çünkü
10 Yorumla Davul bile dengi dengine diye bir laf duydunuz mu bekareti olan bir kadını bir tek eli kız eline değmemiş biri isteye bilir ben öyle düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Denk gelirse ve sadık olursa o an nikah kıyarım ölümüne sahip çıkarım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bakirelik olayı yakın bir zamanda olmadıysa ve hala kişi ya da kişiler ile bağı bağlantısı yoksa ciddise seviyorsa güven veriyorsa evlenirim neden evlenmiyim ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olan kaldı mıki :) ne operasyonlar ile dikiyorlar :) hem bakirelerde neler yaşıyor. dürüst insan ile evlenirim nettttt
04 Yorumla
Soran+1 yılevet ben mesela bakireyim hiç yapmadım ne anal ne bişe ne oral
Cevap sahibi+1 yılEşi az bulunan nadide bir varlıksın o zaman... Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin ama :)) Hayatın ilerleyen chapterlerinda tekrar bu soruda görüşebiliriz:)
+1 yılAsla evlenmem niye ben o kadar bakire kaldım o başkası ile yatsın ilişki olsa bile yurumez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tek kriter değil ama genelde duygusal çöküntüye uğruyor ayrılınca bakire olmasan kız
00 Yorumla
+1 yılBilmem o anki duruma bağlı bir şey diyemem yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelse, başarılıysa neden olmasın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBen patlatmak isterim
00 Yorumla evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
10 Yorumla
+1 yılniye evlenemsinler
21 Yorumla
Soran+1 yılöylesine sorulmuş bi soru evlenemezlerde demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlün eskilerde değilse olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır usta olması lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem 😃
03 Yorumla
Soran+1 yıllezmisin ahahahaha
- +1 yıl
Hahah yok biyim
+1 yılHayır patlak sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılne seversin
- +1 yıl
Namuslu severim el değmemiş olacak
+1 yılDuruma göre değişir
05 Yorumla
Soran+1 yılne gibi durumlarda değişir mesela
- +1 yıl
Bir sürü olasılık var hastayım uzun uzun anlatamayacağım şimdi ama şöyle diyim bakire olmayabilir ama atıyorum 50 kişiyle de yatmışsa sıkıntı yani
Soran+1 yılorası öylr zaten 50 kişiyle yatmışsa artık hayat felfesi olmuştur zaten
- +1 yıl
Yani bence de öyle sen neden böyle bir şey sordun kiii
Soran+1 yılmerakdan yoksa bakireyim hiçbişe yapmadım ama bi düşünce vardı içimde ne anal ne bişe
Hayr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılevlenirim
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvett
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullanıp atarlar
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Kimbilir kaç kişiyle birlikte oldu ve başka penis tanıdını alan evlendiğinde illaki aldatır eşini çünkü farklı tadlar ona ayrı zevk verir
+1 yılHayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar