Türkçe öğretmeni 8 aydır çıkıyoruz başında ciddi bakamıyordum ama söylediklerimden çıkmaması beni çok sevmesi etkiledi. Soğusun istedim tutkularım güçlü olduğu için bırakamadım. Bugün aradı atanacağını söyledi. Sende gelirsin benimle atandığım yere dimi aşkım diye soruyor. Çok kötü hissettim kendimi bakire olmayan birine ciddi bakar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanki bakire olanın çok ahlaklı, güzel karakterli olacağının garantisi var da bekaret öncelikli kriteriniz oluyor. Saçmalama birader, gerçekten seviyor ve ona "o kadın" olduğu için değer veriyorsan buna takılmazsın. Bakire olmaması onu kötü veya eşin olmayı haketmeyen bir kadın yapmaz. Bekarete takılıyorsan onu gerçekten, olduğu gibi sevmiyorsun demektir. Biraz kendini geliştir, toplumun sana dayattığı tutuculuktan kurtul. Kadına vajinasından dolayı değil, karakterinden dolayı değer vermeyi öğrenmeye çalış.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bir tekme de sen atma bak benim çok aşık olduğum bir kadın vardı evlenmeyi çok istiyordum cinsel ilişki de yaşamıştık bana kapak atmaya çalışıyordu ben cinselliği yaşadıktan sonra ayrılmak zorunda kaldım benden önce de pek çok kişiyle evlenmeyi istemiş mesajlarını okudum terkettim ama şuanda köpekler gibi pişmanım şimdi ben çok üzgünüm o mutlu bence bırakma geçmişi açmaması da çok iyi kesinlikle evlen sen ne iş yapıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılMimarım
Cevap sahibi+1 yılbence evlen ben köpekler gibi pişmanım evlenmedigime
Cevap sahibi+1 yılözelden yazar mısın bana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDostum hayat devam diyor takma kafaya derim kardeşim bu durumu sen iyi bir bayan mı sana eş olur mu ona bak derim heeee bak senin durum hastalık seviyesindeyse eskiden olduğunu ne yaptığını sonra merak ederim özelini sorarım dersen eskileri eskisi aklımı yorar dersen kendinde onada yazık etme kardeşim (YAŞADIM)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana dip not sakın olaki özelini özel şeyleri sakın sorma sorarsın anlatır daha beter hasta olursun ben sordum kafamda soru işareti kalmasın diye en özeline kadar anlattı sonra daha kötü oldum sen sorma en fazla kimdi kimlerdi bunu bilmen yeterli olacağı kanısındayım oda yarın bir gün yüz yüze gelme diye ben artık geçmişi takmıyorum eskiden çok takardım ama olayın bayanda gittiğini geç anladım bayan severse geçmişi siler sana tapar
Soran+1 yılGeçmişi açtiğimda kapatıyor zaten hani tertemiz sayfa açtım içinde sende varsın lütfen içimi karartma bende anne olmak yuvamı kurmak istiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılBende ne zaman sorsam ya kavga çıktı ya da bunaldı hatırlamak istemiyorum dedi anlayacağın hep eski konusu açılınca sorun yaşandı bayanlarda bir olay var eski onlarda kolay siliniyor ama sağlam bir adam ile karşılaşınca ona tapıyorlar eski konusu açılınca birden bozuluyorlar bizim gibi değiller ileriyi düşünüyorlar dediğim gibi kardeşim sen eskiyi merak edersen eskiyi sorarsan ilişkiniz sağlıklı olmayacak ağzından çıkacak en ufak eski günler anlatımı senin kafanı çok yoracak hep eskisini düşüneceksin nasıl adamlar ile birlikteydi nasıl sevişirdi ne yaparlardı nerede yaparlardı vesaire bu arada onlarmı iyiydi acaba ben mi iyiydim gibi de düşünme Allah bilir üstün körü sevişmiştir hem mükemmel sevişse ne olacak bitmiş gitmiş bayanlar çok aramıyor iyi sevişsin vesaire onların derdi adam gibi adam olsun yeter biraz laftan anlayan ve ilgi gösteren adam olsun yeter görmüyormusun bakire evlenip kocasın ruhu duymadan aldatan bayanları kardeşim iyi bir kadınmı sana eş olur mu lafını dinlerimi sana ilgilimi sen onlara bak bunlar önemli bunları sağlıyorsa mükemmel durumdasın benim hatun bana bir gün durup dururken keşke seni daha önce tanısaydım demişti birde sana bir bir konudan bahsedicem eski ilişkilerini engellesin ve mümkünse tel değiştirdin neden abi dersen erkekleri bilirsin eskisi mesaj atar tel açar evli olduğunu bilse bile üstelik sen biliyorsun ama sonra bu mesele yüzünden aranız açılmasın benimki beni kimse aramaz sormaz demişti tel de değiştirmedi sosyal medya falanda aynıydı sonra eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı benim baya bir canım sıkıldı kavga etmiştik telini değiştirmedi diye sen bir konuş bu konuyu olumlu cevap vereceğini düşünüyorum sonradan canız sıkılmasın kusaca seninle beraberse eskiyi aklından sildiği gibi iletişim araçlarındanda silsin engellesin sen beni biliyordun ben seninim demekle olmuyor erkekler rahatsız eder bilirsin 10 yıl geçse bile arar mesaj atar aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım geçtim bu yoldan daha önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
+1 yılUmarım bakire olan ama ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirecek biriyle evlenirsiniz böylelikle neyin önemli olduğunu yaşayarak öğrenirsiniz. Sevgiler
40 Yorumla
+1 yılben bakir değilim dolayısıyla bakire olmayan birini bununla yargılamam ama zaten evlenmeyi düşünmüyorum
00 Yorumlaneyi ölçecek bekaret neyin ispatı olucak. evlenilir tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne saçma bi düşünce ya gelmiş bakire olmayan kadınla evlenilir mi diyor bizim ülkenin erkeklerinin kafası ne zaman kadınların da cinsel hayatı olabileceğine basicak ve bunun gayet normal olduğunu anlayacaklar
21 Yorumla
Soran+1 yılMevzu cinsellik değil o duruma kadar gelmiş olması, iyi olanlarda var ama genelde maneviyatında düşüncelerinde bir çarpıklık var daha sonra yine yapabilecek ya da basitleşme durumu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi atandin iyii güzel bir oyundu delirir insan öyle seylerde ve bunu yapan kişiler belli
00 Yorumla
+1 yıldostum karşındakinde bakirelik arıyorsunda kendin önce bakirmisin ki? bence bakirlik kadınlara has bir şey değil bence bu yanlış düşünceden milletçe kurtulmamız gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılsen evlenme bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen kac yasindasin ve Nerelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayir midesiz misin sirf atanacak diye
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen bakir misin?
23 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılTutkularım güçlü diyorsun o nasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir bakirlik yani bu?
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ne slakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem