Sigara Nasıl Bırakılır? Bırakanlar Yardım!

yaklaşık 7 yıldır sigara kullanıyorum.Azalacağı yerde git gide çoğalıyor sigara defalarca bırakmayı denedim ama olmuyor en fazla iki hafta sürüyor bu girişim.İlaçmış tedaviymiş boş hiç bi işe yaramıyor beyninde bitir diyorlar bitmiyor ki devamlı bi istek bi istek.

Yemekten sonra kahveyle beraber çayla birlikte bilgisayarda uğraşırken araba kullanırken vs vs vs bi su içerken içmiyorum galiba o derece fena sardı beni sürekli istiyor beynim sanki içmeyi.Hiç fark ettirmeden bu hale geldi bilemiyorum artık bitsin diyorum olmuyor bi türlü defalarca paketi kırdım attım içmiyorum dedim sonra bi bakmışım sigarayı yakmışım.

Başına gelip bırakmayı beceren gören bilen duyan biri yardım etsin bana kurtarın artık hem sağlığım hem param gidiyor boş yere.
Güncellemeler
+1 yıl
3 gündür içmiyorum Sigara.Çok fena yokluyor doktorada gittim bu arada.Kesinlikle çok yardımcı oluyorlar bırakacağıma inanıyorum artık.Hepinize ayrıca Teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
18 gündür içmiyorum.Her ne olursa olsun zor değil ama meşekkatli bi yol bu.sıkıcı bunaltıcı ama kendinize geliyorsunuz bir anda içtiğiniz suyun bile tadını almaya başlıyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ayı aşkın süredir içmiyordum, 3 gündür yine içiyorum.Tam koptu herşey derken bi zaaf yanımdan giriyor hayatıma
Sigara Nasıl Bırakılır? Bırakanlar Yardım!