Ben Güney Kore'de oyuncu olmak istiyorum ama nasıl olunacağını bilmiyorum. Siz biliyor musunuz?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Anlatıyorum. Şimdi gidip bir yasemin çayı içiyorsun. Sonra ellerine-, ayaklarına masaj yapıp güzel bir uyku çekiyorsun. Rüyanda Kore'nin en güzel oyuncusu olacaksın ;)
80 Yorumla
+1 yılIlhan mansizda heves ettiydi korede gordu ebesininkini hayatini curuttu essek herif
00 Yorumla
+1 yılOnce bir korece ogrenip koreye gidicen sonra koreli birine sorucan olucan
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
9Cevap
Bende bunu cidden çok istiyorum. Öncellikle, Kore güzellik standartlarına uymadığını. Yani, Çok beyaz bir tene, Çift göz kapağına. Pembe dolgun dudaklara. İnce bir vücuda (kore'de 50 kilo üstü kilolu sanılır.) düz seyrek ve açık renk kaşlara, V-line hattına sahip olmalısın. Eğer güzel ve Kore standartlarına uyarsan seçilme ihtimalin artar. Aynı zamanda Yetenek gerekiyor. Oyunculuk konusunda kendini çok geliştirmen, Ve aynı zamanda aşırı yeteneğe sahip olmalısın. Kısaca, Türk olduğun için seni kolay almazlar diye düşünme. Güzel ve yetenekli olursan alırlar. Kore Türklere çoğu konuda avantaj sağlıyor ve bizi Kardeş ülke olarak görüyorlar bu yüzden buradaki aptal yorumları takma ve hayallerinin peşinden git❤
351 Yorumla- +1 yıl
Gururumu kazandin bea
+1 yılGüney Kore'de radyo ve televizyon bölümü nü bile okuyabilirsin olan yabancı insanlar var hatta türk olduğun için sana dahada yakınlık göstericekler
Instagram hesapları
iremciray
yunahanyun
joey_albright_actor
clairnashk
Ve gezgin mira YouTube kalanından bu konu hakkında bir videosu var izleyebilirsin iyi şanslar50 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 346 cevap paylaştı. Herkes Türkiye değil her yabancı kökenliyi oyuncu sanatçı edecek
10 Yorumlakoreliler yabancı uyruklara pek sıcak bakmıyor, ama Korece öğrenip koreye gidip yeteneklerinle çabalayabilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYanlış bilmiyorsam şirket seçmeleri var YouTube de bula bilirsin detaylı anlatıyorlar olursan bizede söyle şimdiden başarılar
40 Yorumlanasi olunur bilen varsa bende alayim
11 Yorumla- 3 ay
öncelikle korede güzel sanatlar okuman gerekiyor masela en iyi örnek kyung hee olabilir veya yoonsei üniversitesinde güzel sanatlar veya televizyon ve radyo bölümünü okuman gerekiyor ama korede bunların liseleride var onalrı okursan daha erken oyuncu olup lisedeyken bile bir dizi ya da filmde rol alman mümkün yani özetle korede güzel sanatlar lisesi veya üniversitersi okuyup bir dizi film firması ile anlaşıyosun ve sana yeni diz film yapmak istediklerinde ulaşıyolar ve rolunu söylğyolar maaşısını söylğyolar ona göre ister kan-bul ediyon istersen etmiyon ama korede okumak içim TOPIK sınavına girmen lazım
Hele önce Türkiye’de ol’da
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu Kore aşkını hiç anlamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Ya ama gerçekten koreDeki insanlar çok tatli Kore zaten en çok bu yönden seviyo🥰🥰
+1 yılBi bilen'i bile güldürdün hahahdjqjjd tebrikler
00 Yorumla
+1 yılKıllı olman gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonce bir gubey koreye gitmek için care bulda sonra
00 Yorumla
+1 yıljinsim-iya?
00 Yorumla
+1 yılBüyük hayaller aşko
00 Yorumlavererek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence vere vere
01 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Değerli kardeşim,
sabah sabah gülümsememe sebep olduğun için öncelikle sana çok teşekkür ederim. Çünkü bugüne kadar birbirinden ilginç soruyla karşılaştım ama seninki kadar değişik olanına rastlamadım. Demek Güney Kore'de oyuncu olmak istiyorsun. Keşke nedenini de yazsaydın. Gerçekten çok merak ediyorum, bu cevabı okuduktan sonra nedenini de yorumun altına yazarsan çok memnun olurum.
Düşünüyorum da, neden uzak doğu, özellikle neden Güney Kore? Aklıma şöyle bir açıklama geliyor: Malum, son zamanlarda pek çok dizi Güney Kore dizilerinden uyarlanıyor. Hatta bunlardan biri olan Anne dizisinin senaristlerinden biriydim. Gerçi Anne, bir Japon dizisi uyarlamasıydı. Neyse, senin merakın da buradan mı kaynaklanıyor acaba? İzlediğin dizilerin orjinallerini bulup onları mı izledin? Gerçekten çok merak ediyorum.
Ama bana sorarsan, gel önce sen burada, ülkemizde oyuncu olmayı dene. Sonra Korece öğrenip orada şansını denersin. Çok ciddiyim. Ama illa Güney Kore'de oyuncu olacağım diyorsan, elbette bu kez önce dilini öğrenip sonra orada gidip, oyunculuk eğitimi veren bir okula girmen gerekir diye düşünüyorum.
Ancak bu dili öğrenmek ne kadar zordur veya kolaydır, ben bilmiyorum. Sen hiç araştırma yaptın mı? Öncelikle karşına alfabe sorunu çıkacak. Ayrıca bildiğim kadarıyla sözcüklerin anlamları biraz da vurgularla ortaya çıkıyor. Televizyonda izlediğim bir belgeselde Kuzey Kore ile Güney Kore'de konuşulan dil arasında da farklar olduğunu öğrenmiştim. Ama sanırım bizim Türkiye Türkçesiyle Aceri Türkçesi arasındaki farkı gibi olsa gerek, bilemiyorum.
Değerli kardeşim, senden ricam benim oyuncu olmakla ilgili önceki yanıtlarımı bul ve oku, sonra yeniden konuşalım.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.
Ben de oyuncu olmak istiyorum dediğiniz gibi önce burda bi olmayı deneyeyim bakalım yapabilecek miyim dedim peki burda olduktan sonra korede olma ihtimalimiz var mı dil öğrenmek yeter mi bunun için
Şuna Kore’de yaşayan Türk bir oyuncu olarak; söylediklerinizi tamamen destekliyorum ve ek olarak burada veya başka bir ülkede oyunculuk yapmak istiyorsanız; eğitim arkadaşlar eğitimli olmalısınız.! Sadece güzel ve yakışıklı olmak yetersiz maalesef..! Dili öğrenmek sizi zorlamaz zira bir hedef belirlediyseniz. Keza Korece sondan eklemeli ve Türk dili gibi bir zaman dizilimine sahip.! Alfabe ezberi de görsel hafızalılar için çerez olacaktır.! Ancak şunu kendinde netlemelisin arkadaşım..! Gerçekten de bu yorumun sahibinin dediği gibi etkilendiğin için geleceksen; asla gelme derim.! Asla dramalardan gibi bir hayat olmadığını sana garanti edebilirim. Evet güvenli bir ülke ama insanlar da püri pak değil.. maddi olarak bizim ülkeden üst seviyede.! Bakım ve makyaj cenneti. Ülkenin büyük nüfusu mühendis. Ama çalışma sistemlerini görsen; Türkiye’nin şartlarının cennetten çakma olduğunu görürsün.! Öğrenciden, çalışanına kadar dehşet bir azim ve yarış var. En kötüsünde hiyerarşi var.! Güzellikleri olduğu kadar kötü yanları da var ancak; gerçekten sadece kariyerini burada başlatmak istiyorsan da yapma derim.! Önce kendi ülkende bir eğitim al işleyişi gör ve sonra yine gel.! Kendi ülkende neden yapmadın demezler mi adama? Ha cümlelerime başlarken oyuncuyum demiştim ya yanlış anlaşılmasın, burada oyuncu değilim.! Sadece özel bir sektörde çalışıyorum ☺️ şu an da yaşamak hayallerimin önünde olduğu için …!
Küçüklüğümden beri hayalimdi oyuncu olmak belki daha iyi şartlara sahip olsaydım bunu başarabilirsin ve başrolü alabilirdim ama maalesef şartlarım iyi değildi ve bana destek olacak kimse yoktu aksine dalga geçenler olurdu bahsetsem bu yüzden düşünmeyi bıraktım ama çok fazla Kore filmi izliyorum ve dünya dizileriyle kıyaslandığımda her zaman favorim olmayı başarıyor çünkü oyunculukları olay örgüleri ve +18 İ abartmadan dizi yapılışı kültürlerine yer vermesi gibi birçok şey hoşuma gidiyor sanırım bu yüzden orada oyuncu olmak isterdim bu arada ciddiyseniz gerçekten sizinle çalışıp dediğiniz gibi ilk burada oyunculuğa başyabilirim tabi isterseniz eğer öyleyse vereceğiniz destek çok kıymetli olacaktır benim için hepsi bu kadar pek beklentim yok ama bir umutla beklerim iyi günler dilerim