İlk biriyle 5 yıl önce çıktım hayatımda bu yaşıma kadar ilk ve tek onu sevdim canımdan çok en korktuğum şey haytta yapmayacağım şey insan öldürmektir öldür dese öldürürdüm robot gibi kör aşık misali oysa bana hep kfr aşağılamalar tehditler barışırdık kızları tele çıkarırdı kaç kere intihara kalkıştım ama olmadı 2013ağustosa kadar kesintilerle devam etti beni sevmiyodu ve uzağıma taşınmıştı çıktığımızın 9. ayında birgün umudu tamamen kestm 2. 3. yılımızda başkası beni ikna etti ona güvendm çok iyi biriydi herşeyi unutturcam dedi muhtesem davranıyodu ilk buluşmada başkasını yerine ggönderdi ve tecavüze kalkıştı hemde videoya çekerek ama o işi yapamadı biyerlerimi açtı okadar bu çocuk gene peşime düştü özürler diledi nolduysa kabul ettim hep yalanlar dedi en büyük hatamda arkadaşını buluşmaya gönderdiktn snra onu affetmekti oda şerefsiz çıktı sonra başkası girdi hayatıma onlada beni ayırdılar iş arkadaşları psikolojim iyce bozulmuştu oaralar bu ayrıldığımın arkadaşıyla konuşuyodum beni çok iyi anlıyodu onla çıkmaya başladık oda iş yerindendi bu sefer eski çıktığım dair iş arkadaşları ayırdı hakkımda öyle böyle diyip bu son çıktığımdı ama 3yıl da devam ettiyani 2 gün önce bitti tamamen bağlantı ayrıca bu kızlığımıda aldı galiba gecen yıl saçma olcak belki ama emn değilim ya zedelendi ya bekaretim gitti bunla hep sevgili gibiydik ama en başta 2 ay çıkıp ayırmıştılar bizi çok şey yaşadık bunla zaten en çok bişey yaşadığım buydu. En kısa böyle anlattım keşke yazması kadar kolay olsaydı :( şimdi tek amacım 2016da üniversiteye gitmek ve geçmişten kurtulamıyorum neblm o ilk sevdiğim insan şu an nişanlı 2 yıldır haberm yok :) hayat çok garip bizamanlar uğruna öldüğümü artık adı aklıma gelmiyo sadece yaptıkları gelince gözleirm doluyo ve hakkımı helal ediyrum tek ona herşeye rağmen geçmişten nasıl kurtulabilriim?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Geçmiş değişmicek bir köşede hep aynı kalıcak Senin yapıcağın ya da fark eden Herşeyinle kendini kabul etmen aynaya bakıp Bunları ben yaşadım ve kabul ediyorum Artık geçmişin esiri olmıcam Geleceğe de esir olmıcam Sadece şuanımı yaşıcam diceksin Veya hayatına hatalarını bile bile devam ediceksin bu kadar saf olmıcaksın Sana tecavüze çalışan birine güvenmiceksin Artık çocuk değilsin neyin ne olduğunu biliyorsun Olaylara duygularınla değil mantığınla bak Psikolojin kötü ise Psikolog desteği al ya da ilaç Ama bunların sana yararı fazla olmaz Sen kendi düşüncelerinde sorunlarını çözmedikçe
02 Yorumla
Soran+1 yılTecavuz eden o çıktığımın arkadaşıydı kendisi göndermişti eski çıktığı o. rspuymuş bakmışki bende bişey etcemmi onla dye orspular herkesle eder ya ama tabi hiçbizaman haklı çıkarmaz ya varya aslında çok kurnazımdr oyunları ben çeviririrm şeytan falan derler ama konu aşk olunca görmezdn geliyorum hep duygularım varsa yoksa anlayamıyorum kendimii psikologa gittim anlatınca rahatlıyodum ama faydası olmuyodu ve tüm olanlar sinirlerimi bozdu sinr hastası gibiyim herşeye anında sinirleniyorum dayanamıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatini b*ka cevirmis resmen sen hala hakkimi helal ediyorum diyorsun okurken ben hirslandim sen bayaga alttan almissin bir tek cani sagolsun demedigin kalmis gucenme de.
013 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bide en kısaltılmış halii bu daha neler neler var. Herşey onun yüzünden oldu o bırakmasaydı kmse olmazdı. Biliyomusun saf sessiz biri değilim ama tek ona öyle oldum dilsiz sağır görüpte görmezden geldiğim çok şeyi oldu ayrılmayalım dye şmdi nişanlı neden bilmiyorum benm yüzümden bişey olsn istemem ona saçma biliyorm ama nebiliyim
Cevap sahibi+1 yılBoyle dusunme hakkini da helal etme Allah yardimcin olsun kolay seyler degil iste insan bazen sadece seviyor
Soran+1 yılBilmemki içimden gelmiyo etmiyorum demek şu an ne nefret ediyorum ne seviyorum hani yolda yürürken tanımadığın birini görürsün ya onu ne seviyosundur nede nefret ediyosundur öyle bişey hiç tanımamış gibiyim 5 yıldırda görmedim bu yıl evlenir artık bana daha neler yapıldı iftira flan herkes kullandı benii
Cevap sahibi+1 yılNeden izin verdin bu durumlara dusmeye bak kimse senden daha onemli degil :(
Soran+1 yılEvet ozaman insan yaşarken anlayamıyoki ordan oraya savruldum neler neler çektim aklımı kullanamadım işte :( şimdide cezasını çekiyorum
Cevap sahibi+1 yılSimdi toparlanma zamani zor olsa da bunu yapmak zorundasin okulun varsa devam et kesinlikle ve artik hic kimesenin seni kandirmasina izin verme her zaman guclu ol ailen hep yaninda dusundugun tek sey bu olsun
Soran+1 yılAçıktan okuyorum 2016da gitcem üniversteye Trabzonda oturuyorum Muğlayı istiyorum sesiz doğl güzellği var kalabalık yer istemem kandırılmak artık istemiyorum üzülmek istemiyrum etrafımdaki hala sevdğim kız arkadaşlarımıda kaybetmek istemiyorum hep güçlüyüm zaten yıkamazlar naparsa yapsınlar zaten herzaman etrafa gçlü görnmeye çalışmak yıkıyo beni oysaki geceleri hep ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılAglama kuzum uzulme her sey duzelecek yeter ki artik hata yapma inan
Soran+1 yılİnşallah :( çok çok kötü yaşamak çok kötü bunları bazıları kendi hatam yüzünden kaybettim çoğunu ama beni istemedkleri için bitti hiç vazgeçmedm ama yanlış yapmaktan birinden birine ama cidden kalbimde hiç kötülük yok istedmki sadece biriyle o diğer insanlar gibi yıllarca çıkıp evleneyim güveneyim çocukluğumdan bu yana byk bir aşkm olsn sadece sevilmek istedim para pul zor şeyler istemedimki sevdiğim insnın bana yapmadığı kalmadı oysaki ilk elimi o tuttu ilk erkek olarak onla knuştm ilk ona seviyorum sni dedim herşeyin ilki o ama sevmedi sevmedği gibide umut verdi yapmadığı kalmadı en çok onun yaptıkları koydu 5 yıl oldu görmedim tam yaptıkalrı aklıma geliyo kötü oluyorum sonra sevmedğim halde yüzü geliyo eski anlar anneannemn evinin altında çalışıyodu o bakışmalar helal ediyorum dyorum dayanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunlarin hepsi birer tecrube oldu artik eger tekrar hata yaparsan bu senin tercihim olur ve insanlara o kadar kolay guvenme daha neler cikacak karsimiza orasi muallak o yuzden artik bilincli ol karsindaki bir kiz da olsa sirrini verme sakin envai cesit insan var kullanirlar bu durumu sana karsi
Soran+1 yılÇok haklısın insanlar çok kötüler geçmişş geçti diyolar ama yakamı hiç bırakmıyor hep yüzüme vuruyo kötü şeyleri hiç beklemedğim anda fare zehri içtim araba yoluna arabaların çok hızlı olduğu sahile gittim arabalar korna öttrdüğü gibi çıkıyodum korktum çok hızlıydılar snra 60a yakın hap içtim ooooo delirmiştim resmen
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun oyle seyler yapma sakin bu cozum degil arkanda aglayan ailen bir annen olacak bu aciyi yasatmak istemezsin degil mi? zor anliyorum ama bu senin gecmisin degistiremezsin ve seni seven boyle sevecek bazi seyler icin de acele etme akisina birak programli yasamak her zaman dogru sonuclar vermiyor cunku o intihar dusuncesini de at kafandan kitaplar romanlar oku gelistir kendini
Soran+1 yıl1yili gecti yapmiyorum bazen tam yapcakken hersey cok kotuykn cok iyi bisey oluyo bianda ve vazgrctm dmk yasayacak gunlerim var
Diğer konusunda 8,5b cevap paylaştı. Daha üniversiteye bile gitmeden ne çok şey yaşamışsın öyle.. Normalde kimseyi geçmişiyle yargılamam ama sen biraz fazla maceracısın gibi geldi..
Ayrıca biriyle ilk buluşmanı şehrin göbeğindeki bir kafede yapsan sana tecavüz falan edemez.. Sen ilk buluşmada tenha yerlere gittiysen o tamamen senin hatan..
Sen geçmişten değil önce bu kafadan kurtul bence.. Kendine çeki düzen ver..11 Yorumla
Soran+1 yılSahilde buluşmuştuk. Haklıısn değişmem gerek bu en az şeklii
+1 yılNeler yaşamışsın içim gitti be. Allah yar ve yardımcın olsun umarım bundan sonra hayatında mutlu olursun rabbim karşına iyi insanları çıkarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin saol dalga geçmedğin için tekrar saol ama :) bunlar en kısa halii
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
+1 yılaçacağın daha bir çok sayfa var sende idealler belirle kendine evlen çocuk sahibi ol ve çocuklarını bu konularda uyar =((
02 Yorumla
Soran+1 yılOkuyacagim asla evlilik dusunmuyorum
- +1 yıl
niye tatlım çocuk sahibi olmak sevdiğin birine sahip olmak istemezmisin mutlaka karşına çıkar :)
+1 yılUnutursunya hem birini illa bulucaksın o unutturur muhtemelen 😊😊 ferçi okurken bırslandım ona karşı ama 😕
022 Yorumla
Soran+1 yılYa unuttum insanları ama geçmiş unutulmuyo şmdi kmseyi sevmiyorum ama kmse bilmiyo her gece gizlice ağladığımı nedn böyle oldu dye suçlamalarım kendmii
- +1 yıl
Birisini bulunca geçer ağlamaların kendini suçlama onları suçla sende suç yok çünkü
Soran+1 yılVar olmazmı ben iizn verdim onlara izin vermesem yapabilirmiydiler bunca şeyii
- +1 yıl
Sadece ona inanmış güvenmişsin tahmin edemezdinki
Soran+1 yılEvet hepsine güvenmek inanmak istedim ama insanlar gene yanıltmadı beni tek isteğim birine güvenle başımı yaslamaktı her şeyden korusunlar istedim bir gelecek falan yalan oldu hepsi
- +1 yıl
Gelecek derken¿
Bu yüzden bende pek güvenmiyorum kimseye
en basit örnek mesela arkadaşlarımlayken diğer ortak arkadaşın arkasından konuşuyorlar
Soran+1 yılYani yıllarca sürsün zamanı gelnce evlilik olsn aynen hakkımda çok konuşuldu iftiralar falan neler neler
- +1 yıl
Takma onları insanların senin hakkında düşünceleri önemşi değil kwndi bildiğin gibisindir öyle diyenlerlede ilişkini kes bence
Soran+1 yılKestim bugunden sonra ama işte burası kçk yer kıza değil erkeklere inanıyorlarr
- +1 yıl
Salaklarda ondan bence üniversitedensonra orayı terket
Soran+1 yılÜniversiteye başka yere gitcem 2016dakurtulcam tek isteğim bu Muğlada olmak istiyorum Trabzonda yaşıyorum sesiz sakin doğal güzellği olan yeri istiyorum
- +1 yıl
İzmirde güzel bende istanbuldayım buralar da güzwl
Soran+1 yılİstanbul'da dayımlar teyzem halam var İzmirde de halam ama öyle kalabalık istemiyorum şehir
- +1 yıl
Muğlayı kazanırsın umarım istanbul/izmir kazanırsanda onlarla görüşmezsin mesela ben bugün adaya gittim gayet sakindi be güzeldi
Soran+1 yılZaten Trabzondayız onlardan sebep değil bunalırım kalabalık yerler bana göre değil kafamı dinlicem oralarda
- +1 yıl
Abartılıyor sadece yaşadığın bölge ile alakalı meseşa bugün baya dinledim kagamı ben
Soran+1 yılİnsalar hep dedikoducu önceden kadınalr çok dedikodu yapardı artık erkekler
- +1 yıl
İşte güvenmemek lazım hemen kendilerini hatasız sanıyorlar
Soran+1 yılKimse kendine bakmaz kız olmak çok zor
- +1 yıl
Bizim toplumumuz erkeklerin üstün olduğunu sanıyo kızları obje olarak değerlendiriyor
Soran+1 yılEvet cinsel objeyiz bizz
- +1 yıl
Öyle görmemek lazım işte sırf buyüzden değer vermediği birisiyle sevgili oluyorlar var
Diğer konusunda 737 cevap paylaştı. Valla uyucam okuyamıcam ama ilk dizelerden okudugum kadarı ile pek de akıllı bir kıza benzemiyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılİnsan aşık olunca kör olurr
Soran+1 yılOLurrrr ben çok iyi biliyorum bazı gerçek aşklar böyledirr
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok salaksın. tamamını okumadım ilk cümleden sonra ne mal olduğun anlaşıldı, senin zeka sorunun var.
00 YorumlaSana bir doktor a gözük meni tavsiye ederim burada yorumla olcak iş değil
09 Yorumla
Soran+1 yıl2buçuk yıl once gidiyodum psikologa etkisi olmadı bişey yaptığı yokkı
Soran+1 yılKmseyi sevdiğim yok ama geçmiş takıntım varr
Soran+1 yılEn baştakini sevdm dahada kmseyi sevmedm 3 kişi daha oldu ama hiçbirini sevemedm hoşlantı bukadar saol :) sanki tüm hislerim gitmiş gibi
Soran+1 yılİnŞallah bidaha seversem gene bırakmam sonum olsun bukadar kişi oldu duygulaırm yokmuş gibi hissettim özlüyorum eski benii
Soran+1 yılİnşallah olurum 2 kardeim dediğim insan var bu yaşadıkalrım yüzünden geçmişten kurtulamıyorum diye mesafe koymuştular bana onlarıda az kalsın kaybediyordum ailem dışında tek sevdiğim 2si başka kmseyi sevmem hayat adaletsizz ztn olcağım yerde dğilm
27 yaşındayım böyle uzun hikayem yok mk
111 Yorumla
Soran+1 yılBu en kısa hali oku abi ozamn :) ilk olsun
Soran+1 yıl:)) pkii
Soran+1 yıl18 derken? nerdn bu kanıya vardın
Hayatını mahvetmiş nasıl hala onu seversin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok cidden artık kmseyi sevmiyorum hepsinin zararı oldu buyuzden yakın kardeşim dediğim 2 arkadaşım bana mesafe koymuştular haklı olarak geçmişten kurtulamıyorum ama
+1 yılDua et için rahatlar
08 Yorumla
Soran+1 yılYukardaki salaklarda dalga geçiyor benm psikolojimde olmayan anlayamaz yazması kolay yaşaması zor :(
- +1 yıl
Seni gidecegin doktor insan vb de anlamaz allaha AC elini dok içini sadece o anlar hep korunduğunu hissedersin değişik bir duyvu
Soran+1 yılEvet rahatlatır içimi kmse bilmiyo her gece ağlıyorum gizli gizli tüm 5 yıl aklıma geliyoo pişmanlıklarım hatalarım yaptıklarımın karşılıksız olması canımı çok yakıyo
- +1 yıl
Karşılığını verecek olanı biliyoruz bir an önce baslamalusin
Soran+1 yılKapalı bir kızım öncedende namaz kılıyodum bıraktım bu hafta başlayacağım bari içime huzur dolsun
- +1 yıl
İnşallah baslarsin ertelememe te bak şeytanin isi belli olmaz
Soran+1 yılEvet o bırakmıyor insanı hiç
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun iyi aksamlat
Tanriya yakar
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan başka sığıncağım yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynı ben.
010 Yorumla
Soran+1 yılBuda en kısa halii çok zorrr
Cevap sahibi+1 yılbenimkiler daha beterdi hatta çok değiştirdi beni.. mutluluk falan kalmadı bende
Soran+1 yılSen ne yaşadın mesela? bende kmse okumaz ve sığmaz dye yazamadım en kısa asıl olayları yazdım çok kandırıldım
Cevap sahibi+1 yıllise arkadaşımın tacizi ileri gitmeden son anda kurtuldum ondan sonra başkasıyla aynı şeyi yaşadım arkadaşına anlatmış tehdit edildim falan bir kaç kişiyle görüştüm onlarda işte kötü emellerine alet etmek istedi. sonra bir sevgilim oldu onu çok sevdim bende senin yazdığın gibi hala seviyorum. bütün yaptıklarımı anladım bana güvensin diye her şey güzeldi sonradan cinsel videolar istedi attım 3 tanemiydi neydi sonra yine istedi yeter dedim atmıcam işte biz böyle giderken ilişkimiz ayrıldık bahane yaptı bunları çok aşağıladı beni. bunun arkadaşı teselli etti beni ona karşı bişeyler hissettim ama onlada olmadı eski sevgilim öğrendi sıçtı ağzıma o da işte.. hakkını helal etmedi bana mutlu olama dedi zaten değilim.. kısası bu ibretlik resmen..
Soran+1 yılAynıları bendede var yani şu tehdt ve çıplak resmler eski sevgilimi bırak hiç tanımadığım ınsanlar musallat oluyordu yok çplak fotoların geziyo falan dye annemn numarası vardı onlarda annemi arıyodlar Allahtn hep tel bende olurdu zaten snr hastasıyım annemden korkmamdan çok sinirleniyodum o çıplak resmlern falan sonu gelmez şu o işi yaptığım çocuk hep isterdi benden tehdit etmedi hç beni ama başkalarının çok etmişliği var
Cevap sahibi+1 yılsinir hastalığı bendede vardı tabi o kadar yaşanmışlıklardan sonra. ben artık tamamen manevi huzura yöneldim namaz kılmaya başladım şaşıracak derecede sinir hastalığım düzeldi. çok şükür hepsinden uzağım şu an ama mutluluk söndü içimde kalmadı hala eski sevgilimi özlüyorum ona mesaj atmıyorum ama artık.
Cevap sahibi+1 yılsenin durumun kötüymüş benim annemlerde olsa öldürürlerdi. sanmıyorum eski sevgilm sildim dedi o görüntüleri yapmaz öyle bir şey
Soran+1 yılBenmkinde hala vardır ama şuana kadar öyle bişey olmadı sonradan nolur bilinmez Allahtan ktü insanların yanında birde iyi bir 25 yaşında abi kardeş kanka dediğim biri vardı herşeyim gibiydi o hep kurtarıyodu beni Allah razı olsun onun sayesinde annemn teli olandan kurtuldum zorda olsa çocuk hırslanıyodu ben onu dövdürdükçe en sonunda bu arkadaşım gitmiş çocuğun çıplak kucağındaki resmni çekmiş tehdit etmiş :D öyle peşimi bıraktı 1 yıla gene çıktı ortay silmiştrler resmi dye gene halletti ama
Cevap sahibi+1 yılaman Allah korusun bundan sonra. bunları aşmamız kendimize yeni bir sayfa açmamız gerekiyor. Zamanla olacak bu da.
Soran+1 yılAllah korusun geçmişe saplantımda bitse tam olcak beni hep kullanıyolar bıktım artık etrafımdakleri kaybetmek istemiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem