Depresyondayım unutuldum aldatıldı yardım edin olumsuz düşüncelerden nasıl kurtulabilirim ? Depresyondan kurtulmanın yolları neler?
Cevabın nedir?
aynılarını ben de yaşadım ama hayat bu yapcak bi şey yok ne yazık ki unutamıyosun ama zamanla alışıyosun daha da güçlenıyosun ne yazık ki hayat her zaman gülmeyebiliyo , takma demek kolay ateş düştüğü yeri yakar çünkü ağlamak istyosan ağla ki içinde kalmasın bağıra bağıra ağla at içinden tüm pislikleri ama unutma ki ilahi adalet elbet bir gün yolunu bulur herkes unutur ama o unutmaz edenın yanına kalmaz hiç bi zaman .. unutma ki hayat mücadele etmektir depresyon falan düşünme öüne bak başka bi şans tanımıcaklar sana yaşamak için bi kaç aptal yüzünden kendini hasta etmeye değmez tatlımm..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılunbalanceD gayet güzel özetlemiş..tekrara lüzum yok..sadece şunu ekleyebilirim:
kendine acıma, kendini suçlama, hayat çok kısa, kendine acıma, kendini suçlama, hayat çok kısa... bu cümleleri hergün 59 kez tekrarla..
ve bol bol şükret..beterin beteri var asla unutma...00 Yorumla
+1 yıldepresyondan kurtulmanın yolları; zaten sen psikolojik olarak bitmişsin psikolojini düzeltmen lazım herşeye inat herkese inat kendine güvenin gelmesi lazım. her insanın kendine göre derdi vardır ama senden daha kötüleri var bunu unutma aklına hemen sıkıntın ne ise böyle olsa daha kötü olurdu felan diyebilmelisin. herşeye rağmen yanında ailen varsa arkadaşların varsa onlarla konuşabilir ve aktivite yapabilirsin.. kendine zarar veriyosun bence böyle umarım bir an önce düzelirsin herşey gönlünce olsun
00 Yorumla
+1 yılDepresyondaysan ve gerçekten mutlu olmak istiyorsan birkaç seansta sorununu epey bir ortadan kaldırırız. Geçtiğimiz günlerde bir danışanımın panik atak sorununu komple ortadan kaldırdım.
Deneyimokulu.com adresinden hakkımda daha fazla bilgi edinebilirsin.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
51Cevap
- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntılardan kurtulmaya çalış. Kendini depresyonda olmadığına inandırmaya yada yarın gibi kısa zaman aralıklarında bu hastalıktan kurtulacağına inandır ve o yönde hareket et. hatta mümkünse bilin altına ben depresyonda değilimki neden kendimi depresyondaymışım gibi görüyorum inancını yerleştirmeye çalış.İmkanın varsa vaktinin çoğunu evde ve bilgisayar başında geçirme.reel takıl biraz. topluma karış.Hava değişimi en büyük destektir bu konuda.O yüzden bulunduğun şehrin faklı ilçelerine gezmeye git. Farklı yerlere git.Mesela padişahların-evliyaların-sahabelerin ve istanbulda yaşıyorsan yuşa peygamberin kabrine git dualar olu.Kısa sureleri ezberle ve neden indirildiğini araştır bak.İyi geldiğini göreceksin.Büyük geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılDibe vurduktan sonra gidebileceğin tek yer yukarısıdır. Sende böyle yapmalısın kendine bir amaç bulmalı o yolda yürümelisin birşeylerle uğraşmalısın. Başka insanlar tanımalısın kafanı kendi içine kapanmamalı yalnız kalmamalısın. Daha iyi şeylerin seni beklediğini bilmelisin. Oralarda bir yerde bazı güzellikler seni bekliyor gerçektende ...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi arkadaşım,eğer dinine bağlı bir insansan Kur'an okumak ve namaz kılmak gerçekten iyi geliyor.tevekkül ederek aşılır depresyon.ama eğer ki ben bunları yapamıyorsan,neşeli şarkılar dinle.üstüne başına özen göster,süslen,püslen,kendine bak.titre ve kendine gel.bi dışarı çık gez dolaş.markete bile olsa özen göster kendine.açılırsın inşallah
bu arada bir insana depresif tanısı konması için en az 2 hafta geçmesi gerekir.ve bunun bazı şartları vardır.işte ışıksız ortamları tercih etmek gibi gibi.sürekli uyumak,yemek yemek,uflamak puflamak ve saire ve saire (ben bir psikolojik danışmanım)10 Yorumla
+1 yılHüzünlü şarkıları kapat, haraketlileri aç
Çikolata ye
Müzik aç ve dei gibi zıpla
Düşünme , aklına geldiği zaman kov ve kendısnı huzurlu hissettiren şeylere yönel ama asla düşünme!
Dışarı çık gez dolaş
Bırak insanlar senle ilgilensin egomu tavan yapsınlar özgüvenin yerine gelsin
Üzülmenin bir çare değil bir kayıp olduğunu kabullen.20 Yorumla
+1 yılKendine bir hobi, spor, dünya turu vs. bir aktivite bul ve bütün boş zamanlarını bu aktivite veya aktiviteler ile harca. Aktivite de kendine hedefler belirle ve bu hedeflere ulaş, yeni insanlar ile tanış. Seni ne mutlu ederse artık.. Sonrasında seni depresyona sokan konunun ne olduğunu bile unutacaksın. Kendini dinleme...
10 Yorumlayapılacak tek şey insan içine karışmak ve yeni birilerini tanımak... bunun içinde bişeyler yap , ne bileyim git bi spor salonuna yazıl ya da dil kursu olur... yani ortam oluşturmaya bak işte... yoksa olduğun yerde kendi kendine iyileşemezsin , hatta takıntıya dönüştürürsün onu kendine...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞunlara dikkat etmen gerekiyor:
1- Kendini suçlamayacaksın
2- Normale dönmen bir süre alacak, cesaretini kırmayacaksın
3- Bu süreçte kısa ve makul planlar yap, hayatı basitleştir, kendini yorma sakın
4- Katılımcı ol, yani arkadaşlarınla ailenle vs zaman geçir, onlara ayak uydurmaya çalış
5- Aile ve arkadaş çevresinin yardım isteklerini, acıma olarak algılama, kabul et
6- Ne olursa olsun, beslenme düzeni sağla, uykunu da dengeleyebildiğin kadar dengele, hatta spor, egzersiz gibi faaliyetler yapabilecek gücün varsa yap
DipNot: Durum ağırsa psikolog veya psikiyatrist desteği de almayı aklının bir köşesinden çıkarma.10 YorumlaDiğer konusunda 816 cevap paylaştı. Depresyondayim diyebilmen bile aslinda depresyonda olmadigini gosterir. Sadece mutsuzsun ve oek haz alamiyorsun. Guzel seyler dusunmeye calis. Gozlerini kapa ve hayal kur. Ve en onemlisi beynin mutluluk hormonu salgilamasina yardimci olmak icin cikolata tuket
00 YorumlaBirden bire depresyonda olduğunu söylersen olmaz ki :) Bu ciddi birşey sen gelmişsin "depresyondayım ben kesin tanı bir kutu prozac alayım bari" der gibisin :) Bence kendini bu kadar uçurumda hissediyorsan bir uzmana başvur ve kişisel gelişim kitapları al.
01 Yorumlaeve tıkılıp kalmak daha da kötü olmana sebep olur. insan yalnız kaldıkça ve meşguliyet bulmadıkça düşünceler beynini kemirir zamanla kötü hisleri azalacağına artar. bu nedenle çözüm:
-alışveriş (bu seçenek bana çok iyi geliyor)
-dışarı çıkma ve arkadaşlarla gezip eğlenme30 Yorumladışarı cıkmaya calıs slow soft müzikler dinleme daha hareketli gaz verecek seyler dinle fiziginle ilgilen poponu sıkılaştırmayı düşün gelecek yaz için hazırlan güzel bir dergi al kendine kahve ısmarla bunlar ben kendimi kötü hissettigimde yapmak için cabaladıgım seyler istemek lazım tabi önce hayat kısa çok umursamamak lazım..
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. 1-Allah'ın birliğine inanmak.
2-Meleklere inanmak.
3-Kitaplara inanmak.
4-Peygamberlere inanmak.
5-Ahiret hayatına inanmak.
6-Hayır ve şerrin Allah'dan geldiğine inanmak32 Yorumla- +1 yıl
dinimiz amin
- +1 yıl
o -3 veren kitapsızlar siz varyaaa...anladınız onu
+1 yılYeni ugrasilar bul ve derdini icinde tutmamaya calis gerekirse bi sohbet sitesine gir tanimadigin insanlara anlat cunku skntinin icinde kalmasi kalbe yorgnluk verdiginden kaalp ritmini bozmakta ve kandaki karbondioksit miktari arttigi icin yorgnluk ve bitknlik vermektedir...
Psikolog veya empati egitimi alan kisilerle gorusebilirsin daha saglikli yardim alirsin...bunlari bulamazsan yardimci oluruz tekrar00 Yorumla
+1 yılSeni anlayabilecek adam akıllı bir sevgili bul kendine hiçbir şey kalmaz :-)
10 Yorumla
+1 yılönce kalk bi güzel duş al be güzelce hazırlan dısarı cık yanlız yada yanında bır kısı falan olursa ıı olur cık gez dolaş içini bosalt butun konuları konus ve bı daha o konuları acma orda kapat
00 Yorumla
+1 yılEvde çok kalmamaya çalış.. özellikle internetin basında çok durma.. arkadaşlarınla gez dolaş bi bakmışsın kurtulmuşsun.. bende depresyondayım şuan ama arkadaslarım sayesinde yeniyorum
10 YorumlaDepresyon olayı bir takım piskolejik bir olaydır yani bir kişinin söyledigi sözleri kafana takman ve hazımsızlıkların sonucu ortaya cıkan olaydan ileri gele bilir.
00 Yorumladua et.. Herşeyi bilen gören ve duyan bir rabbinin olduğunu, herşeyin hesabının birgün görüleceğini bilir ve tam inanırsan depresyonda olmazsın..
10 Yorumlaileri seivye depresyon ise doktora gitmen gerekir. ama ilave olarak, daraldığında “Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm” bu duayı oku.
21 Yorumla- +1 yıl
+++
Kendini yemeye içmeye değil spora ver kesinlikle eve kapanma gez dolaş insanlarla tanışmaya çalış kendinle uğraş yani düşünmeye fırsatın olmasın
00 YorumlaDilini hiç bilmediğim bir ülkede dil kursuna git...
10 YorumlaNamaz kıl hem beynin hem ruhun huzura kavuşsun.emin olabilirsin
40 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılillede namaz illede namaz namaz kıl şöyle 1 yada 2 hafta bak nasıl düzelirsin
10 Yorumla
+1 yılDua edin bol bol, herşeyde bir hayır vardır unutmayın.
00 Yorumlaarkadaşlarını al da dışarı çık seni üzen şeylerden konusma eğlen kafan dağılır
00 Yorumla
+1 yılDu bakiim ! Aaaa senin uykun gelmiş ama hadi git yat biraz :(
01 YorumlaBİTEN ŞEYİN OLUMSUZ YÖNLERİNİ DÜŞÜNECEKSİN SANA VERİLEN ZARARLARI ONDAN SONRA YOLUNA DEVAM. ONUN BULUNDUĞU VE SANA HATIRLATAN YERLERDEN ARAKDAŞLARINDAN UZAK DURACAKSIN HEPSİ BU...
00 Yorumlakurtulmak için birilerine sarıl...sevdigniz birine sarildiginizda vucut oksitosin hormonu salgilar. bu hormon eksikligi sizi depresyona sokan en buyuk etkenlerdendir.
00 Yorumla1- her gun en az1kez 5 ,10 dakika sakin otur ve hic bir sey dusunme
2- gül
3- muzik dinle
4- olumlu dusun
5- yürüyüş yapmak her gun en az 10 dakika
6- derin nefes al00 YorumlaDavid Burns adlı yazarın "iyi hissetmek" kitabını okumanı öneririm.
00 YorumlaDepresyonun dibine wurmayı dene :) sonra kendiliğinden çıkarsın ama önce içinde bulunduğun durumu tamamen yaşarsan çıktığında daha mutlu olursun :)
00 Yorumla
+1 yılhareketli müzik dinle ve spor yap aşırı iyi geliyor kesinlikle yalnız kalma ve düşünme...
10 Yorumla
+1 yılHobiler edin. Sosyal çevreni genişlet. Bir kursa yazıl..
01 Yorumla- +1 yıl
hobiyle mobiyle olacak işler olsaydı insanlar hayat boyu distimik depresif olarak olarak yaşamazdı.hobi edinmek anca zaman geçirir.insanın içindeki kara blutları temizleyemez.hayatın gerçek anlamı ölümdür.biz ölünce ruhlarımız temizlenir gerçek mutluluğa kavuşur.tekrar söylüyorum bu dünyada mutluluğu arayan daha çok arar.boşuna sahte mutluluklar bulur mu evet bulur.adı üstünde işte sahte sahte.ama maalesef bir kere depresyon zehiri ruhuna işledi mi hiç bir şey yeterince keyif vermez.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana yardım etmek isterdim. Ama herşey sende bitiyor. Sen istemedikçe kurtulamazsın.
01 Yorumla
+1 yılbir şarap 1 sigara , sonbahar koynumda
yalnızlığı kokluyorum
kurutulmuş yapraklarda01 Yorumla
+1 yılEn iyisini yine kendin yaparsın. Tabi en kötüsünü de... Hersey sende bitiyor, (Düşünce ve duygularına hükmene bağlı)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldepresyondan kurtulmanın tek yolu eski sevgilin
onunla tekrar iletişime geç010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne yaptı sana
- +1 yıl
Başta küfür etti bana ve aileme beni ailemle tehdit etti sonra bir arkadasımla çıktı bulunduğum ortamlara girdi beraber gözümün önünde sarmaş dolaştı sosyal paylaşım stelerinde fotolaımı yayınladı üstüne bissürü küfür ve bu kişi o* bilmem kaç tl ye veriyor bana verdi ekleyin vs gibi şeyler yazdı adıma fake hesap açıp arkadaslarına beni gösterek küfür etti benim ark da dahil yok saat ayarlamış şurda şu zaman buluşalım bilmem ne yapalım gibisinden sonra kendini jiletleyip telime foto attı
Cevap sahibi+1 yılbu çocuk sana hala aşık
ama kıskançlığından sana iftira etmiş
bu büyük bir suç
özürdilemedikçe ondan uzak dur sözümü geri alıyorum- +1 yıl
Bende hala bu yaptıklarından sonra onu özlüyorum çünkü onunla sevgiliyken çok mutluyduk sonra ayrıldık böyle oldu bunları yaptı bana ben neden hala bunu seviyorum bela arıyorum heralde başıma 4 aydır göremiyorum 4 ay önce bizim mahalleye geldi maksat ark görmek ark taa üst mahallede oturuyor neden benim kapımın önü hee bide en son geldiğinde bana dengesiz diye laf attı
Cevap sahibi+1 yılseni hala seviyor)
ama neden bunları yapıyor bir sebebi olmalı
ne yaptın ona?
- +1 yıl
Bir şey yapmadım bitti demem koydu ona biliyorum ama zorundaydım ailem razı gelmedi ne yapabilirdim annem günlerce bağaırıp çağırdı ayrıl sana göre değil düzgün çocuk değil başını yakıcaksın bende annemi dinledim şimdi yalnızım ve kimsem yok ailem çalışıyor annemde ilgisiz kaldım ondaki sıcaklığı arıyorum herkesten çok ilgileniyordu benle ne yaparsa yapsın hiç bir zaman kötü zamanımda beni bırakmazdı ilgilenirdi telden bitti dedim öyle ayrıldık sonra oda köpürdü bayağı kıyametleri kopardı yani
Cevap sahibi+1 yılözürdilemedimi?
- +1 yıl
diledi hatta dediki seni rüyamda görüyorum pis pis bana sırıtıyordun hep gülüyordun bana rüyamda dedi çok etkisinde kaldım geldi özür diledi affettin mi dedi affettim bende etmez olaydım bu sefer kız olayı çıktı sonrada daha olmayacağını anlayınca ne özür diledi ne bir şey intikamını alıp gitti
Cevap sahibi+1 yılçocuk özür dilemiş
onu gerçek anlamda affet
tekrar ara sevdiğini söyle
eğer seni istemez ise aklından çıkarırsın aşk acısından kurtulursun
eğer teklifini kabul ederse
bu sefer dikkatli davran
evlilik tarihi iste
anne ve babanızıda razı edin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHırçın sevgilim diye bir film var aşkın hem komik hem ciddi yanlarını anlatıyor izle biraz gül belki hoşuna gider "Dram" Yani...:D
00 Yorumla
+1 yılkafan hic bos durmasin kendine bir ugras bulmalisin
10 Yorumlaçok yakışıklı bi müzik grubun hayranı ol =) mesela one direction tavsiye ederim hemen unutturuyo sevgiliyi falan
02 Yorumla- +1 yıl
:SDSDsdfs:D kaç yaşındasın?Aşşağılamak için sormuyorum gerçekten çünkü eğer 2li yaşlardaysan bir sorun var demektir :D
+1 yılistemek.istemeye hali olmak.zor yani.bilmiyorum.gidip güzel bir duş alıp yeni bir başlangıç yapabilrsin.
03 Yorumla- +1 yıl
hade get çay demle içine de biraz ironi kat ne bilim .
yalnız kalma hayattan zewk almaya çalış kişi ve kişilerle ;)
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli psikoterapi görmek. başka bişi işe yaramıyo.
00 Yorumla
+1 yılkurslara ya da spor etkinliklerine katıl en güçlü ilaçtır
Kontrendikasyonalrı da azdır işe yarar10 Yorumla
+1 yılp*rno izle duş al sakinleşirsin :)cunku depresyonun sebebi enerji fazla yapacak iş yok yani BOŞLUK
00 Yorumlabenim gibi yakışıklı eğlenceli bir erkek arkadaş ilaç gibi gelir
00 Yorumla
+1 yılSana iyi gelmeyen olaylara veya insanlara s*ktir çekip uzaklaş :)
Bende öyle yapcam!00 Yorumla
+1 yılProzac . Doktora git istersen direk bunu verir. Yada çık dışarı git başkasını bul.
00 Yorumlagül eğlen ve çalış düşünme hiç birşeyi geçmiş olsun (ben geçmişte yaşadımda ondan )
00 Yorumlaonunla ilgili birşey bırakma .bazı şeylere gülüp geçmeyi öğren
10 Yorumla
+1 yılsevdiğin yiyecekleri dondurma çikolata gibi tüketerek.komedi filmleri dizileri seyrederek.
00 YorumlaKuran oku hallolur Allahin izniyle
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkomedi dizisi kesinlikle tavsiyem hımym :) bide hareketli müzik olabilir
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDepresyon tanısı kendi kendine konulmaz ama.
01 Yorumla Göksel acıyor şarkısını dinle :D
02 Yorumla- +1 yıl
Yaraya tuz basmak ne guzel bir yontem bravo !
örgü ör öremesen bile çabala iyi geliyo
00 YorumlaHafif de olsa bir antidepresan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl depresyondasın bunu nasıl tespit ettin ?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmesela bende depresyondayım fakat bu ara ara gelip gidiyor bende 2 gündür öyle bir şey yok arkadaş çevren yokmu beraber geziceğin veya işin gücün?
- +1 yıl
yaşanmadan bilinemez kardeş.hiç bir insanı gerçek ruh haliyle çözümlenemez.hiç bir olayda.hayatta her şeyin arka planı vardır.depresyon da öyle bir girdaptır işte.yaşamayan bilemez.ancak yazar bi şeyler kafasına göre.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle herkeste farklı tepkı yaratıyo
müzik dinleme. kitap oku.
10 Yorumla
+1 yılhobi edin. eğlenebileceğin şeylerle uğraş
01 Yorumla- +1 yıl
kardeşim sen kısa süreli bir bocalama dönemindesin.bi de bu hastalığı senelerdir hayat boyu ruhunda taşıyanlar onlar ne yapsın?depresif duygu durum bozukluğu bipolar bozukluk bende 5 senedir var.ve kendimi hep hüzünlü sıkılmış yalnız hissediyorum.bu aslında psikologların söylediği bir yalandır.işin aslı depresyon değildir.başka sebepleri vardır.dini inancınız kuvvetli mi?bunu somrak isterim bu tür ruhsal çöküntüler dini kökenlidir.bana inanın.
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem