İstediğim çoğu şeyi yapamıyorlar, alamıyorlar istediğim şeyler öyle abartı şeylerde değil. Hep ezik kaldım başkalarının yanında. Gerçekten artık bıktım. Genç yaşlarım mutsuz geçiyor gelecekte iyi olması pek bir şey değiştirmicek. Aİlemin tek cümlesi ne yapabiliriz calışın kendiniz yapın. Hiç değer vermiyorlar. Ne yapıcam nasıl dayanıcam ben? Kötü yollara başvurucam bu gidişle
Cevabın nedir?
+1 yılKötü yollara başvurucam en sonunda derken acaba neyi kastediyorsun? Evet çalış ben bu yaşımada kadar çalıştım 11 yaşından beri halada çalışıyorum şunu kabul et hayatta ne istiyorsan önce en çok çabayı kendimiz göstermemiz gerekiyor bilgisayarımı kendim aldım pantolonumu kendim aldım telefonumu kendim aldım ayakkabımıda hep kendim aldım hep ben ben ben maaşımı alıyorum ve kendime 100 lira ya kalır ya kalmaz onunda hepsini yiyemem sigaram yok alkolüm yok onunda 50si yine eve gider maaşında haricinde diyorum sana ama yinede halime şükür elhamdülilah AY sonu gelmeden işten çıkarıldım 3 aylık sigortam ödenmedi şuanda iş bakıyorum ve sırf öğrenci oldugum için cumartesi pazar okulum oluyor yüzyüze eğitim iş bulmakta zorluk çekiyorum bütün bunlara rağmen ben isyan etmiyorumda siz hanfendi isyan ediyorsunuz çokgüzel!
02 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben bir kızım ve tam gün okuyorum her işte de çalışamam ailem çalışın derken ilerde anlamında diyor
- +1 yıl
Ozaman sabır et negüzel sana bakan bir ailen var yahu ben hem okula hem işe koşturuyorum beyin kalmıyor vallahi değerini bil derslerine çalış iyi birşey ol sonra canın ne isterse onu yap yahu isyan edip tepinmek kimseye birşey kazandırmam zarar getirir
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanın ailesini seçme şansı yok maalesef. Kader denilen olgu burada işin içine giriyor ama kaderi değiştirmek senin elinde olabilir. Tabi bu kötü anlamda değil. Yaşam standartlarını kendi çabalarında yükseltmelesin ama doğru düzgün yollarla. Yoksa haydan gelen huya gider ve hatta sonu daha hüsran şeylerle sonuçlanabilir. Ailende eminim ki sana daha güzel hayat sunmak ister fakat sen de iyi biliyorsun ki hayat masallar da ki gibi değil. Ailene yuklenme onları daha fazla yaralama. Gerekirse eşek gibi çalış at gibi ye. . .
00 Yorumla
+1 yılKim dört dörtlük yaşıyor? Kimin kusursuz hayatı, gerçekleşen hayalleri, evinde hizmetçileri, ağzını açtığında cebine yüklü harçlık sıkıştıranı.. Azınlık bence..
Sirkelende kendine gel uyuz oluyorum şöyle şımarıklıklara ailenin çabalıyorsa olmuyorsa sende kollarını sıva bir zahmet destek ol köstek olma kanaat etmesini öğren yanında olmalarının kıymetini bil ya da otur şikayet etmeyi kes.
Sen onlar gibi değilsin kabul ama onlarda beğenmediğini yapmamak, hayallerine kavuşmak için dişini sıkmalısın zirveye giden yollar çiçeklerle bezeli değil dönde bir kendine bak sonra ne halt edersen et tabi ananı babanı üzmeden.03 Yorumla
Soran+1 yılOnları üzmem ama ben dayanamıyorum artık çünkü hayatım berbat gidiyor
- +1 yıl
Kaç yaşındasın? Biraz sorumluluk bilincin olsun büyü erdemli bir birey ol.. Seni sen olduğun için sevip yanında dursunlar paran marka kıyafetin için değil umarım anlarsın..
Soran+1 yılDerdim marka hava özentilik değil ki. Basit şeyler bile alınmıyor
+1 yılutanmalısın bence kendinden. ben ilkokul lise yıllları boyunca çok ezildim başkaları tarafından sırf giydiğim pantolonun dizleri yamalıydı diye ya da ayakkabılarım yanlarından açılırdı diye. üzülürdüm ama şikayet etmezdim edemezdim zaten durumumuz yoktu o kadar. sizinkiler de şimdi size anca bu kadar yetiyor demek. şükret bunun için ve olanla yetinmeyi bil. bunu yapabilmek çok büyük bir erdemdir ama yapamıyorsan da şikayet etmeyi bırak git kendine iş bul çalış. o zaman kendi paran olur ne istersen alırsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılBende sizin yasadıklarınızı yasadım yeterince sabrettiğimi düşünüyorum
- +1 yıl
o zaman çalış ki kendi paran olsun. lcw de part time eleman alıyorlar hep git başvur işe alırlar eminim. ailen sana yoktan var edemez. elde avuçta yoksa sana istediklerini nasıl alsınlar? haksızlık etme onlara da gir bir işe çalış daha iyi olacaktır senin için.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
Aklina direk kotu yollara basvurmak gelmesi cok kotu. Ailenin elinden gelen bu demekki niye onlari sucluosun madem istiosun kendi ayaklarinin uzerinde calis ama namusunla, o soledigin sekillerde degil. Zaten evleneceksin asil yuvan ora olacak. Belki maddi sikintin olmayacak ama bu seferde baska sikintilarin olacak. Haline sukret bence, kotu selerde dusunme..
02 Yorumla
Soran+1 yılAma okuyorum şu an evlenince zengin olcagımında garantisi yok ki
- +1 yıl
Hicbiseyin garantisi yok tabiki. Ama ofkelenme ileride hersey guzel olacak de. Ayrica maddiyat en onemli sey degil mesela ben oto alimsatim isi yapiorum. Durumum gayet iyi ama hep kosturmaca hayatim. Benim 4 te 1 imi kazanan benden mutludur, rahattir. Yani demem oki sadece maddi bakma olaylara maneviyat daha onemli emin ol.
slmm nasilsin? ilk once sikma tatli canini. o son okudugum cumleyide duymamis olayim. ben belki maddi sikintilari vardir. sen%100haklisin. gencsin giyeceksin takacaksin aileler pek anlamak istemexler. kusak catismasi yasarlar cocuklarla aralarinda. nedir isteyip almadiklarin soylermisin
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorlar alamıyorlar biz bu kadarız diyorlar başkalarına özenme falan istediğim şeyler her genç kızın istediği şeyler hatta daha azı
Diğer konusunda 962 cevap paylaştı. yoksa ne yapsınlar. onlarda istemezler senin bir şeyden mahrum kalmanı varda yapmıyolarsa o ayrı ama yokluktan dolayı alamıyolarsa isteklerini karşılayamıyolarsa hak ver onlarada. sanada kızamam eleştiremem gençsin çok şey istersin beklentilerin hayallerin var sende haklısın ama ayaklarında yere basmalı. bir şeyi alıyosan diğerinden mahrum kalıcaksın. sonra çalış okulun varsa oku istediklerini elde et
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef yok. Ama çok üzücü değil mi ya dayanamıyorum
- +1 yıl
bu durumda olan bir tek sen değilsinki. hepimiz benzeri şeyler yaşamışızdır yaşıyoruzda. hiçbirimizin babası milyoner değil hiçbirimiz istediğimiz her şeye sahip değiliz ama zamanla emekle her şey yoluna giriyo. sen yanlış düşünceleri aklından çıkart. öbür türlü daha mutsuz olursun.
😊😊en kötüsü etrafındaki arkadaş gurubuna yetişememen yalnız kardeşim Düşüncelerin cok kötü bunu buraya paylaşman bile benim için hayret verici seni eleştirmek için söylemiyorum yanlış anlama ama evetmaddıyat önemlidir yalnız hiç bir durum anneyi Baba'yı rencıde etmeye değmez emin ol bulunduğun imkanla yetinmeyi öğrenir ve kanatkar olursan emın ol hayatında hem daha cok başarılı olursun hemde daha mutlu olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlara yetişmek gibi bir amacım yok zaten ezildim yeterince en azından kendim için istiyorum
- +1 yıl
Ben belki senden daha kötü yetiştim kardeşim ama evet isteklerim cok oldu kendi kendime içimden kızdığımda cok oldu fakat bir kere bile gidip ailemi rencide etmedim cünkü elhamdulillah dedım insanlar sokakta aç Açlıktan ölüyor evi barkı yok bunları düşününce kendime yedıremedim cok şükür dedım sadece ve durumumu kabul ettım şimdimi yine Hayatımı kendım kazanıyom Allah şükrünü artursun kardeşim aksini düşünme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin psikolojik desteğe ihtiyacın var. Söylediklerinde haksızsın demiyorum psikolojik destek olarak anlatmak istediğim birileriyle konuşmak ve dertlerini dökmeye ihtiyacın var. Çoğu gelir düzeyi yüksek olmayan ailede bu vardır. Ama hiç bir çocuk kötü yola düşmemiştir. Bence bir akıl hocası edin bu durumdan daha değişik şekillerde kurtulabilirsin. Öğrenci felansan, müslümansan ve gerçekten ihtiyacın varsa aylık belirli bir ücret burs sağlayabilirim. Çok olmasada kısmi zorunlu ihtiyaçlarını karşılayabilir.
00 Yorumla
+1 yılAyni nesil olmamiza ragmen utandim şu an senden! Ailesi olmayan yurtlarda buyuyen o kadar cok cocuk var ki keske hep kendinden iyileri gorucene birazda kotuleri gorsen cevrenin farkinda olsan eminim o zaman bir ailen olduguna sukrediceksin. Eger istedigin mutluluk maddiyatsa her an bulabilirsin ama maneviyat asla. Biraz bazi seyleri anlamaya calis lutfen onlarda da olsa neden vermesinler sana? İlerode mezarlarini optugunde cok pisman olursunda fayda etmez.
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytan diyor çarp suratına 2 tane. Aklı başına gelsin!
Ne demek istediklerimi alamıyorlar diye kötü yola başvurcam!!!
Ailenin maddi durumu yetişmiyor diye illa yollu mu olacaksın?
Bedenini şerefini satarak mı para kazanacaksın?
Yuh!!!210 Yorumla
Soran+1 yılNeyse bu kadar kaba konusmanız hoş değil yorum yapmasaydınız keşke
- +1 yıl
Sen kendi yazdıklarının farkında değilsin!
Ki sana karşı zerre acıma duygum yok! Kaba konuşmam bundandır.. Sana kibar konuşmak içimden gelmedi!
Yazmadan da geçemedim!!!
Soran+1 yılAnlayış biraz lütfen ben birgün bunları diyeceğimi aklımdan bile geçirmezdim ama artık dayanamıyorum yaşadıklarım çok ağır geliyot. Size de hak veriyorum karsıdan kötü biriymişim sımarıkmısım gibi geliyor ama yemin ederim öyle değilim neyse yorum için yine de sagolun
- +1 yıl
Kötü yola başvuracam dediğin için bu kadar tepki aldın!!
Soran+1 yılŞimdiye kadar imkanı oldugu halde bir erkeği öpmeyen samimi olmayan bir kızdım ama artık sabrım gerçekten kalmadı hayatım cidden berbat ki bunun çok çok büyük günah oldugınuda biliyorum ama ne yazıkki yapacak bir şeyim yok
- +1 yıl
İyi de bu kadar kendini saklamışken sırf maddi imkanlar için bunu yapmak zorunda değilsin ki!
Soran+1 yılBaşka ne yapabilirim ya beklicem ya ezilmeye decam edicem ya da bu yol
- +1 yıl
Bu yola gideceğine ezil daha iyi!
Senin maddi isteklerin, şerefinden, namusundan daha mı önemli!!
Soran+1 yılDeğil tabiki de ama insanın aklına başka bir sey gelmiyor
- +1 yıl
Elinden geldiğince çalışmalısın.
Seni ezecek türden arkadaşlarınla görüşmeyi kesmelisin. Seni olduğun gibi kabullenecek gerçekten dost olabilecek mütevazi insanlarla birlikte olsan eziklik psikolojisine girmezsin.
dolayısıyla aileni de beğenmemezlik yapmazsın!
+1 yılHer ailede gerginlik olur ama bu da senin imtihanın civciv tavuktan çıkar çıktığı yeri beğenmez. kaderi değiştiremezsin belki durumları yoktur. Maddi yönden dert etme benimkiler çok zengin ama manevi eksiklik yaşıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ikisinide yaşıyor um keşke destek olsalarda fakir olsak sesimi çıkartmam
Sana tek birsey soyliyim mi disarda o kadar yetim oksuz varken ac ve susuz varken senin bu tavrina bencil denir ve dua et ki bir ailen var belki isteklerini karsilayamiyorlar ama ailen yaninda en azindan olmayanlari dusunerek konus
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çevremdeki herkes iyi
çalış kendin yap ya da zengin bir erkek bul ya da evli adamlarla yat ama sakın
namaz kılıp allaha tevekkil etme ailenide hakir gör onları aşağıla aza kanaat etmem oldumu zenginlik yakın sana :(((02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yıl13 yaşına girmiş bir ergenin yürek burkan haykırması
31 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsa yemin ediyorum ezikliği dibine kadar yaşadım belki o yüzden bu kadar ergence geldi yazdıklarım ama hepsi içten
Diğer konusunda 743 cevap paylaştı. Mesela ne istiyorsunda almiyorlar?
Durunlari vardami almiyorlar? Yoksa durumlari olmadigindan karsilayamiyorlarmi?05 Yorumla
Soran+1 yılNormal her genç kızın istediği seylerden daha azını istiyorum. Hayır karşılayamıyorlar ama sorun bu degil bunun için çabalamamaları
- +1 yıl
Karsilayamiyorsa pek bir seyde yapmazlar yani.
Caba kismina gelincede, bunca yil cabaladik anca bu kadarini yapabildik dahasi olmuyor diye dusunduklerindendir.
Kucukken bende istedigim herseye istedigim zaman sahip olamiyordum ama bir sure sonra mutlaka sahip oluyordum, simdi durumlar eskiye gore daha farkli cunku artik ben cabaliyorum, calisiyorum :)
Eger ailen degismiyorsa sen kendin cabala bir yerlere gel.
Soran+1 yılKeşkr ergen olsam da bunlar geçici olsa keşke
Soran+1 yılPardon yanlış yorum. Sizde haklısınız ama insan gençken istiyor çoğu şeyi bugunler gelmeyecek bir daha
- Diğer konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür durumumuz iyi ama düşünüyorum da kötü olsaydı bile onlara nasıl destek olabilir diye düşünürdüm sonuçta hangi anne baba çocuğunun boynu bükük Kalsın başkalarının Yanında ister ki? Emin ol çok üzülüyorlardır
00 Yorumla Bunun gerçek olduğuna inanmıyorum?
Aileni beğenmiyorsan sittirgit kendin tek başına yaşa bakalım yapabilecekmisin istediklerini.04 Yorumla
Soran+1 yılYaşamayan bilemez sizi de anlıyorum
- +1 yıl
Beni anlayacağına aileni anlamaya çalış , hoş bunun gerçek olduğuna inanmıyorum ama genede fikirlerimi belirtmek istiyorum. Ailenizin isteklerinizi karşılamaya imkanı yoksa bu onların suçu değildir , hangi anne baba evladının üzülmesini ya da mutsuz olmasını ister? Eğer gerçekten ellerinde imkan olsa tabiki çocuklarının mutluluğu için her şeyi yaparlar ama imkanlar kısıtlıysa sende bu durumun farkında olarak ona göre isteklerde bulunmalısın. Durumunuz nedir bilemiyorum ama mutlu olmak insanın kendi elindedir. Afrikada açlıktan ölen çocuklar varken sen eğer evinde oturup önüne koyulan yemeği yiyebiliyorsan bununla mutlu olmalısın. Ailenin maddi durumu iyi değilse kalkıp ta onlardan marka kıyafetler , pahalı saatler takılar ya da benzeri şeyler istiyorsan bu senin problemin ailenin değil , bu günlerinin kıymetini bil ve şükret. Açlıktan ölmeyi bekleyen çocuk olmak istermiydin?
Soran+1 yılNe marka ne abartı istedim, ne özenti oldum. Istediğim küçücük şeylerdi. Ama istr onlarda olmayınca hiçbir şeye umudum kalmıyor. Defalarca ölmeyi diledim keşke öyle bir şey olsa hrm aileme de yük olmam
- +1 yıl
Kardeşim anlatmak istediğim o değil , alamıyorsalar yapamıyorsalar demekki güçleri yetmiyor demekki isteklerin ailene fazla geliyor. Sana göre pahalı gelen bana ucuz geliyor olabilir veya bana göre lüx dediğim şeyler başkalarına göre lüx olmayabilir. Elinde olanlarla mutlu olmayı öğren. Yetimhanede bir sürü çocuk anne bana hasreti çekerken sen aileni beğenmiyorsan suçlu sensin. Nice zengin olupta çocuğu sakat , hasta olduğu için mutsuz insanlar var. Nice fakirlikten ağızları koktuğu halde ailesi yanında olduğu için mutlu olan insanlar var. Sen tarafını seçmelisin bence. Gerçekten ne istediğini bilmeli ve isteklerine ulaşabilmek için neler yapabileceğinin farkında olmalısın. Unutma ya hep ya hiç diyen insanlar genelde hiç oldular.
+1 yılAllah sana akıl fikir versin aileninde yardımcısı olsun senin gibi bir evlatla sınandıkları için
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin bende onlarla
+1 yılÖzgürlük gibisi yok
Bunlarda geçer merak etme
Bende senin gibiydim ama bitti arkama bakmadan kaçtım gittim tek kazancım özgürlük oldu kaybettiğim Çok şey oldu02 Yorumla
Soran+1 yılDerdim özgürlük değil benim için ne maddi ne manevi çabalamamaları
- +1 yıl
Hmm bu konuyu onlarla açık açık konuşman daha iyi olur
zamanla herşey düzelecektir, duanı eksik etme.
onlardan da bişey isteme,
madem öyleler birşeyini de verme ki birikim yapabilesin.00 Yorumlaabartısız şeyler için kötü yola başvuracan. bak bu iiiidi :))
18 Yorumla
Soran+1 yılAbartısız mı? Neyse ya
Soran+1 yılHayır hayır kesinlikle. Marka takıntısı özenti olmadım asla. İşte böyle olmama rağmen karşılayamıyorlar
Soran+1 yılSadece karnımı doyuruyorlar o kadar. Yemin ederim
Soran+1 yılEvet babam ilgilenmez bir kere bile öpmedi sarılmadı mesela
- Diğer konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde genc yaslarimda istedigim olmadı halada olmuyo ama ailemden nefret edicek kadar karektersiz deilim
06 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizlikle alakası yok siz güçlüymüşssünüz ben zayıf
- +1 yıl
O zaman sende güçlü olmayı dene ailen senin kötülüğü düşünmüyo herseyi ayagina getirirse ilerde napcaksın hazıra alismak iyi değil
Soran+1 yılHer şeyi getirmeselerde bir kısmını getirseler belki ezilmeyecektim ama yaptıkları hiçbir sey yok
- +1 yıl
Bence en iyisi bu konuyu ailenle iyice konuş neden bole yapiyosunuz tarzında
Soran+1 yılElimizden bu geliyor gençlikte biriktirmedik bir sey diyorlar
- +1 yıl
Hmm anladım kötü bir durum anlıyorum seni ama ailende nefret etme calisma sansin varsa calis
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde kendi evlatlarına yaparsın o zaman! bakalım yapabiliyor musun.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaparım en büyük hayalim çocugum olursa onları iyi yaşatmak hatta sırf bu yüzden zengin ama sevmediğim biriyle evlenebilirim
Ya canım yapma boyle kotu yollara falan başvurma aman gerçekten ihtuyacin ne şöyle ytrki öyle şeyler düşünme BN yardim ederim sana
00 Yorumla
+1 yılİmkanları olsa her istediğini yaparlar. Annen, baban var şükret. Yazdıklarına bakılırsa ergensin. Büyüynce anlayacaksın annenin babanın değerini.
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke ergen olsam bunlar geçici olsa
- +1 yıl
ergensin zaten. şükretmeyi bilmeyen kahrolmayı öğrenir unutma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizde evlatmısınız yani keşke baban bni... sen olmasaymışın
00 YorumlaAile beğenmemek gibi bir lüksümüz yok ama bir yerde sende haklı olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılGel verim sana para yeterki kötü yollara düşme dememi beklemiyosun her halde :D
00 Yorumla
+1 yılşunu unutma en zor durumda sana kimse sahip çıkmaz ailen çıkar beğenmedin
00 Yorumla
+1 yılİleride birgün onları kaybettiğinde çok utanıcaksın çok pişman olacaksız bu sözlerin için
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın farklı... Kötü yola başvur da sonra bir köşede kol ve bacaklarını toplasınlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünürsen o tür bağlantılarım var kısa yoldan para kazanmayı
00 Yorumla
+1 yılDişini sıkıp o fakir aileden kurtulacaksın.
00 Yorumla
+1 yılDüşünce yapın değişsin. Dünyan değişir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bunun düşünceyle alakası yok tamamen somut
- +1 yıl
Müsait olunca yazıcam sana demek istediğimi anlamadın.
Çalış sende part time avmlerde
03 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermezler okuyorum okulum tam gün
Soran+1 yılİlerde çalış diyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler istiyosunda yapmiyolar
02 Yorumla
Soran+1 yılHer genç kızın istediği şeyler
Cevap sahibi+1 yılMesela
Çalış kazan seninde olsun; )
00 Yorumla
+1 yılbu saygı duymayacağın anlamına gelmez
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Okuyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılolsun aile ailedir idare et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni cok iyi anlıyorum
00 YorumlaYaş kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılOn dokuz
Nerde yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİzmir
Gizli Üye(30-35)+1 yılistediğin şeyler ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılHer genç kızın istediği ufak tefek şeyler
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026