Genel kural şudur: Bir insanın doğuştan getirdiklerinin pek bir önemi yoktur. İnsanı insan yapan, kendisini nasıl değiştirdiğidir. (Bünyamin Netanyahu)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel kural şudur: Bir insanın doğuştan getirdiklerinin pek bir önemi yoktur. İnsanı insan yapan, kendisini nasıl değiştirdiğidir. (Bünyamin Netanyahu)
Cevap
6Cevap
@ahmett744 onu bilmez 😂
insan öldürerek mi kendini değiştirmiş bu nası bı sacmalık ya
Terörist öldürdü insan değil nisa89 ve tevbe29 gibi ayetlere maide33 gibi ayetlere iman eden teröristlerin İsraile girip ne yaptığını televizyondan gördük gül mü atsaydı adam
Nerde işgal etmiş mk
israil diye bi devlet mi vardı 1929 da bi gemi dolusu israilli filistin topraklarına bırakıldı silahla şiddetle insanların yaşadığı toprakları gaspettiler yuzbınlerce insanı öldürdüler dağdan gelip bağdakini kovdular gercek yahudıler bıle bu sıyonıst ruh hastlarından nefret edıyor sen nerde yasıyosun gelmiş bunları savunuyosun bi de
Muhammedden önce Musa vardı israiloğulları vardı boş yapma
vardı evet bunu inkar eden mi var ayrıca musanın tevratında 10 emir var ilk ayet öldürmeyeceksin? nıye buna uymuyor siyonıstler cunku kendi uydurdukalrı safsatalarla thesor herzelın doktırınılerını uyguluyorlar her önune gelen din dıye uydurdukalrını yazarak insan katletsin avr mı böyle bi mantık?
Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tümüyle yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Kadın erkek, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür. Böyle ayet var sen tevrata inanmıyor musun
işte o gün israiloğullarına saldırı yapan amaleklerin yaptıgını bugün sıonıstler masum insanlara yapıyor ispanyadan kovulan yahudılerı fatıh İstanbul'a yerleştirmiş ondan nıye bahsetmıyorsun ben amaleklerın yaptıgını asla savunmuyorum cunku masum insanları öldüren herkes terorısttır benım gözümde
O zaman takdir ediyorum hamas bir terör örgütüdür diyen adam kuranda tevratta terör örgütünün iman ettiği kitaplardır diyen herkese saygı duyarım çünkü doğru
Bünyamin değil Binyamin. Felsefe yapmakla adam olunsaydi ohoo
Teşekkürler düzeltme için
israil başkanının sözü iyidir haklıdır.
Doğduğun coğrafya kaderimdir
Bu çocuk katilini şakaylamı savunuyorsun
Beni kureyza katliamını yapanları mı savunayım?
Onu bilmem çocuk öldürmenin kısasa kısası olmaz intikamı olmaz
Yapmış işte senin sübyancı Peygamberin
Ne alaka şimdi onla bunla
Seni ayrı onu ayrı si... m
Kes cariye saçlarını koparırım senin yüzünü yırtarım kendini bana bulaştırma özelden yazıp konum isterim vermezsen bulur parçalarım seni nisa 34. ayetten alışmışsınız dayağı zaten
Sen önce kendi dinini bak mahalle Kezban ruhi geçen ifsaladi sizin bQk larinizi
Gotunu s... eye alışmışsın tabi sen
Benim dinim için senin ayetin ne diyor tevratta nur vardır diyor maide 44. ayette senin Peygamberin bile beni kureyza katliamında insanların boğazını keserken tevrattaki ayetle kuranı baz almış
Bi bok yapamaz bQkumu yersin HAAHHAAHAHAHAH
Kızım sen mal mısın sana bunları kim anlatıyor melih abuaf mi
Sus yapışırım dudağına kezban
Sevgiden ahlak tan masumluktan bahsetmek bahsetmek son kişi sen sensin demin idol olarak gösterdiğin adam savastaki insanlara hayvanlara çocuklara ne eziyetler yaptırıyor senin haberin var mı
Teröristlere yapıyor
Lan hadi herseyi geçtim dini falan kenara bırakıyorum bu adam senin Irkına TÜRKLUĞE bile düşman ya türkerden nefret ediyor bu şeref... vatandaşları ona rağmen onu sevebilmek de bi garip ama gerçi sen Türk de değilsinki aşağılık go.. VEREN o şeref yoksunu halktansin sana Türk demek bu milletin atalarına yapılan bi hakaret olur
Çocuklar da mı terörist?
Lan öküz nerde düşman biz düşmanlık yapıyoruz müslümanlık mitolojisi yüzünden asıl düşmanlığı bize müslüman araplaryaptı talkan ve curcan katliamlarında
Çocuk dediklerini canlı bomba yapan hamas terör örgütüne sor
Lan 3 4 yaşındaki çocuktan bahsediyor ne anlatıyorsun sen
Peygamberin 6 yaşında çocukla mı evleniyor yani
Ulan emevilerden Müslüman diye bahseden aklına katliamına so. im onlar Müslümanlık adı altında insan öldüren toplumdu Müslüman falan değildi onlar tatava yapma hem Yahudi soykırımının karsilasitirilamaz esamesi
Aw sen harbi yahudisin ya da yaşın 10 falan 6 yaş dediğin şey bluğ çağından sonraki 6 sene, 8 yaşında adet olsa 6 da ordan 14 oluyor mal
Cahil insana söker anca senin bu laflar
Beni kureyza katliamı hayber savaşı sıffin savaşı ridde savaşlarından cemel savaşlarından taktik almışlar işte kurandaki nisa89 tevbe5 tevbe29 maide33 gibi ayetleri baz alıp yapmışlar
Adet hangi hadiste var kanka adetten sonra sayıldığı bunu size kim söyledi 🤣
Tefsir hadis hiç okumamissan o senin sorunun sana açıklamasını yapiyorum doğruluğunu kendin bile bildiğin halde böyle kuduyorsun laf bulamıyorsun işte
Tefsir hadis diyor hâlâ ya hangi tefsirciyi okuyorsun sen mesela beni kureyza katliamını nasıl anlatıyor o
Deminden beri herkese yazdığın kureyza katliamı da yine o. c. yahudilerin kendi ayağına sıkması hendek savasi sonrası onlarla muslumanlar anlaşma yapıyor yahudiler yani kureyza kabilesi gidip anlaşmayı bozup merkezi müşriklere iş birliği yapıyorlar
Baslicam kureyzana da sana da
Aw aç ilmihal kitaplarını oku oni da sana ben mi soylicem kitaplarda yaziyor 0iq kadin
O kureyza katliamından sonra kureyza kabilesindeki kadın ve çocukları da oldurmuyorlsr bi arada sizin gibi hatta o kabineden bir kadının peygamberimizin yanında kaldığı bir süre bile anlatiliyordu
Ya bide senin bu başkanın Netanyahu nün epstein listesinde adı geçiyor onu napcaz hatta bizzat kurucu destekçi kişilerden🥰
Neden yahu...
İkinizi de üst üste koyar s******
Allahını s*k sen oe gizliden çıksana bi sen
Ben de senin netenyahunu inancıni destek verdiğin o teröristleri üst üste koyup s******
Maide 44. ayette tevratta nur vardır diyor ama 🥹
@ahmett744 oe işte nankör puşt yüzsüz arsız herifin teki bunlar insan bile denilmez bu onursuzlara
@ahmett744 ulan atami koymuşsun bide yahudi kimliğini gizlemek için sizin gibiler işte bu ulkeyo karıştırıyorlar mesreblwrini si... rim
@midddaygardeniaaa atam dediğin insanı sevmeyen müslüman arapları savunup onu seven yahudileri linçleyen kızım senin kuranda geçmeyen beynine
Ulan Mustafa Kemal'in resmini bari istismar etmeyin nankör pcler
Ulan soru sahibi araplarla savaşlar anlaşmalar bir sürü şey oldu barış da yapıldı birlikte de savasildi ama yahudiler tarihte ne zaman bizim tarafimizda oldu ulan bu kadar mi köpekleri etti seni yahudiler gQtlerini haliyorsun
@midddaygardeniaaa lan terörist sizin dininizde dost edinmeyin onları diyor sizinkiler dost olduda onlar mı olmadı tarihten beri savaşıyorsunuz adamlarla
Neden acaba insan ırkının başına gelmiş en büyük sorunsunjz siz ne yazmasını bekliyordun gidip katillerle güzel kardeşim lerle bir olun mu desin kitap
Terör senden sorulur senin devletinin cokiyi bildiği iş o
🇮🇱🚽🐖🇮🇱🚽🐖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Anket seçimimiz Hayır ❌ Aforizma olarak kulağa hoş ve derin gelse de söyleyen figürün tarihsel bagajı ve eylemleri düşünülünce kelimeler tüm inandırıcılığını yitiriyor maalesef 🧠 Devamlı kendimizi aşmak güzel bir ideal ama bunu kimin, hangi bagajla söylediği de çok kritik 📚✨ Detayları konuşmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕
Sende mi israil düşmanısın be
Mesele düşmanlık değil, sözün sahibiyle eylemlerindeki tutarsızlık. İnsanlığa dair derin cümleler, yaşatılan gerçeklerle çelişince samimiyetini yitiriyor. Biz sadece altındaki derin çelişkiye odaklanıyoruz 🎙️✨