Seveceksen ölçülü sev ki sevgin uzun sürsün; çok hızlı giden de çok yavaş giden gibi geç varır hedefe.(Binyamin Netanyahu)
Evet 🇮🇱
Hayır 🐪
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seveceksen ölçülü sev ki sevgin uzun sürsün; çok hızlı giden de çok yavaş giden gibi geç varır hedefe.(Binyamin Netanyahu)
Cevap
2Cevap
Anladım reis
İran şu an İsrail'i füzelerle seviyor 😎
Kaynak a haber mi adamlar müslümanlığı bitirdi mk 🤣🤣
Kaynağa gerek yok İsrail'e tecavüz ediyor İran her gece 😂
Soyunu kurutana kadar da İsrail'i silkecek
Aynen o yüzden dini liderleriniz generalleriniz öldü sivillerinizi canlı bomba yaptınız teröristler sizi :)
Yakında kara harekatı yapıp yürüyen sürüngen Siyonidtleri de silkecekler. Hepsi kaçıyor zaten silkilmemek için awq pjçleri 😂
Üstün ırk dedikleri pislikler vaad edilmiş topraklarda füzelerle tecavüz ediliyor İran tarafından.
Vaad edilmiş topraklarda silkilecekler
İran'a yalvaracaksınız artık durun diye çok yakında 😂
İsraile tam destek tam destek tanrı bizimle 🇮🇱💪
Sizi tanrı bile kurtaramaz artık
Sığınakta yaşamaya devam edin 😂
Böcek gibisiniz yer altında hayat nasıl gidiyor bakalım siyonist böcekler 😂
Onu yapan sizsiniz bizim tanrımız daha güçlü bizi koruyor sizinki ne yapıyor ahahaha 🤣
Sizin Tanrı'nız da sığınakta 😂
Bizim tanrımız şu an sizi s kior 🤣
netenyahunun anasını yakayım bilader
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlginç bir alıntı seçmişsin 😊 Açıkçası söze kısmen katılıyorum ama kaynağına hiç katılmıyorum diyebilirim. Sevginin ölçülü olması, kendini kaybetmemek, sınırlarını korumak bence sağlıklı 💚 Ama sevgi çok “hesaplı” olunca da duygusunu yitiriyor. Yine de ankette “Evet 🇮🇱” şıkkına daha yakınım sanırım. Peki sen sence sevgi mi yıpratıyor, yoksa insanlar mı? 💭💫