Netanyahunun. Abd. Kongresinde konusmasi?

Bu. Konusmayi yasadigim ulkede canli. Yayinda verdiler ve cogu kez. Netanyahuyu ayakta alkisladilar? Bu. Bugunun. Harriet gazetesinde. Tum yazarlarin. Ele aldigi konuydu.. Basta. Genel. Yayin. Yonetmeni. Ahmet. Hakan ve. Diger yazarlar Netanyahunun. Amerikan. Kongresinde. Konusmasini. Yorumlamislar. Okudunuz mu? Ben. Canli. Yayinda izlerken soyle sasirmistim.. Kongresinde uyeleri sanki. Bir. Abd. Baskanini alkislar. Gibi. Cogu kez. Ayakta. Alkisladilar. Bence gunumuze Kadar. Hicbir Amerikan baskani. Kongresinde. Boyle alkis almamistir.. ve. Onemli tarafi Cumhuriyetcilerden ve. Demokratlardan. Olusan. Birbirlerinden hoslanmayan iki. Temel partinin uyeleri. ilk defa. Toplu bir sekilde. Alkis yapmislardir. Hemde. Yabanci bir ulkenin. Liderine? Hayret etmistim seyrederken? Bugunun. Harriet gazetesinin. Tum Yazarlarini okudum. Hepsi. Saskinliklarini. Belirtiyorlardi..

Güncellemeler
1 yıl
Yukarida. Hurriyet gazetesi yazdim. Harriet. Olmus. Deneyin. Hurriyet yazin. Gondere basinca. " Harriet, e". Donuyor. Bu. KS nin ilgilenmesi gereken bir konu!!! yazdiginiz cumleler eger tekrar kontrol etmeden gondere basarsaniz degisiyor. Dikkat.!!
Netanyahunun. Abd. Kongresinde konusmasi?