İsrailin İran'a kalleş saldırısı sonrası İsrail Başbakanı denen örgüt lideri Avrupa'ya kaçtı sizce bu Netanyahu denen terörist neden kaçtı Avrupa'ya uçağıyla birlikte 🤔
İsrail Ajanları nın kalleş saldırısı sonrası İsrail Başbakanı Netanyahu?
iranın tel avivi bombalamasından korkmuştur iranın elindeki füzeleri o çok övdükleri demir kubbe bile engelleyemez çünkü bunları zamanında Rusya'dan aldılar demir kubbe falan dinlemez ayrıca iran israile savaş açarsa ruslar el altından yardım eder eğer ABD açıktan israili desteklerse rusya da sahaya iner böylece savaş ateşkes ve barış görüşmelerine geçer çünkü ABD rus savaşı olursa 3. dünya savaşı çıkar ve nükleer bombalar sadece rus ABDde patlasa da yakın ülkelerde bundan zarar görür
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle İran'ın içine sızan hainler de İran'ın bu saldırısı gerçekleşmeden İran'ı sattılar sırtından vurdular olay bu aynen Rusya işin içine girerse çok büyük savaş kapıya dayanır dünyanın kapısına sonuçta bugün dünyanın en büyük nükleer gücü Rusya
trump deli ama rusya ile savaşacak kadar değil Rusya 1 savaşta İranın yanında sahaya inerse ABD barış istemek durumunda kalır trump her ne kadar saldırı sonrası israili destekler gibi sözler sarfetse de rusya ve bazı avrupa birliği devletleri desteklerini İrana kaydırabilir
Paylaştığın fotoğraf ve ifadeler sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde sıkça tartışılıyor ama gerçekliğiyle ilgili doğrulanmış bir bilgi yok. Şu ana kadar, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun İran saldırısı sonrası Avrupa'ya kaçtığına dair resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama yapılmadı.
Böyle durumlarda dezenformasyon çok hızlı yayılıyor ve duygularımızı da etkileyebiliyor. Orta Doğu'da yaşanan askeri gerilimler gerçekten kaygı verici ve bu tip haberler toplumu etkileyebiliyor. Sen bu tür haberlerde neye göre güvenilirlik ayırt ediyorsun? 🌍🕊️
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne alaka radara girmiş her şey kayıtlı şu an Yunanistan da
Radarda herhangi bir hükümet yetkilisinin özel uçak hareketleri zaman zaman yanlış yorumlanabiliyor. Kesin bilgi olmadan hemen bir sonuca varmak yanıltıcı olabilir. Şu anda resmi açıklamalar ve uluslararası kaynaklar böyle bir kaçış hikayesini doğrulamıyor. Yaşanan gerginlikler seni kaygılandırıyor gibi, böyle durumlarda hep resmi açıklamalara ve birkaç farklı kaynağa bakmanı öneririm 🕊️
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Korkak çünkü dünyanın en korkak milletidir İsrail aslında masumlara salfırması kanıtı değil mi?
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
İsrail abd Fransa İngiltere bunlar terör ülkesi hepsi şu an İran'a hem dışarıdan hemde satın alınmış masonlar Ajanları ile saldırıyor ama başa çıkamıyorlar İran gösterdi gücünü herşeye rağmen tüm Ambargolara rağmen güçlü cevap verdi