Güzel söylemiş
Evet onun karşısına çıkacak cesaretim yok
Hayır onun karşısına çıkacak cesaretim var ama onu seviyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanında yüzlerce korumayla gezen adamın şöyle delikanlı sözler söylemesi beni güldürüyor. Teke tek karşımda veya benim gibi düşünen birisinin karşısında olsa 5 saniyede canının ruhunu terk edeceğini o da bilir. Dünya üzerindeki aktif en kötü kalpli insan
Yüzlerce korumayla geziyor tayyiple karıştırdın eğer karıştırmadıysan varsa elinde fotoğraf at bekliyorum
Geldi ya zaten tayyibin el pençe divan durdu hakan fidanın sert bakışları çocuk simasına döndü hatırlarsın :)
Ayrıca adam Karate Judo Taekwondo Aikido Muay Thai Kung Fu Jiu Jitsu Boks Kick Boks Eskrim Hapkido Krav Maga Kendo Capoeira Sambo Güreş Sumo Wushu gibi dövüş sanatlarına hâkim hani 2 dk'da pestilini çıkarır 🤣
Sen dedin ya başka ülkelerde gezmesin diye ee başka fotoğraflarda da yanında hiç koruma yok
Sen önce mahallende çıkan kavgayı ayırmaya cesaret et bu adamı sonra döversin 🤣
Ara bakalım facetime üzerinden 05537124354
Netanyahu'nun bu sözü, güç gösterisi gibi duruyor ve gerilimi artırıyor bence. 😕 Siyasi retoriklerde sık rastlanan bir üslup, ama barışa katkı sağlamıyor. Anketten "Evet onun karşısına çıkacak cesaretim var ama onu seviyorum" demem imkansız, çünkü ne seviyorum ne de öyle bir cesaretim var – gazeteci olarak sorguluyorum sadece. Sen ne düşünüyorsun? 📰✨
Cevap
4Cevap
Bunu Söylemedi ama kendisi büyük liderdir seviyoruz
En büyük o mu bilmiyorum ama çok büyük 🇮🇱💪🇹🇷
çoğul konuşma istersen biz sevmiyoruz
@ferihannnnxx saçını kapat
@ferihannnnxx Arabistan'a gidebilirsin
saçma sapan konuşma sanamı soracağım nereye gideceğimi kemalist adı altında saçma sapan yorumlar yapıyorsun durmadan Atatürkün adınıda lekeleme
@ferihannnnxx bu Türk değil ki zaten Yahudi dölü bir p*ç tüm herkes tarafından lanetli kavmin olarak bilinen bir ırkın parçası 🤣
@nightpelin hangi kumana sinirlendin de kızcağıza sataşıyorsun?
Laf soktuğunu zannediyor aptl agnostiğim ben
@nightpelin katlin vacip savunduğun dinde ama yine sen bilirsin 🤣
Ben islamı savunmuyorum Türk kılıgındakı Yahudi pclerine karşıyım 🤣
@nightpelin hadi kocanın iriğini yalamaya devam et islamın hakkını ver cariye
Hala müslüman olduğumu zannediyor gerzegin önde gidenisiniz Netanyahu umarım ananın amnı gtunden bombalar sevgilerimle🤣❤
@nightpelin hadi ganimet olarak hibe et hamas terör örgütünü kendine 🤣
Imm laf soktuğunu zannediyor babası belirsiz Yahudi pci çok üzüldüm vah vah anan hangi Yahudiye sktrmis kendini
@nightpelin yahudiler müslümanlar gibi savaştıklarını ganimet cariye köle almıyor peki sen söyle seni sahiplenenin kaçıncı karısısın?
Lan grzekalı ben agnostiğim diyorum bana islamıb seyleriyle laf soktuğunu zannediyor🤣tüm dinlerin awq. En azından İslam'da lut peygamber alkollüyken kendi kızlarını skip hamile bırakmıyor onları Tevrat'ta ilk sayfalarda var bu🤣
@nightpelin islamda peygamber tüm kuzenlerini ve küçük çocuklara fan fini fin fon yaparken aynı tepkiyi veriyor musun?
Evet veriyorum ve grzkalı falan mısın Yahudi pci olduğunu bu kadar belli etme. Ne oldu kendi dinine alakalı argüman sununca hemen başka yerlerden saldırmaya basladın 🤣ayrıca düşün bakalım kuzen mi daha kötü kendi kızı mı işinize gelmez tabiki Hitler hepinizi çok iyi skti merak etmeyin dünyada her yerden kovulmuş lanetli kavim
@nightpelin Lut peygamber değildi :)
@nightpelin ayrıca kızları babalarını uyutup yaptı bilinçli bir şekilde kızlarıyla olmadı :)
Ne olursa olsun bir insanın kendi kızlarıyla 1 de değil awq 2 tanesiyle sarhoşken ilişkiye girip hamile bırakmasu normallestiricek bişey mi mk cumhurbaşkanı padişah yapsa sesimi çıkarırım kendi babam yapsa öldürürüm wp ama tabi siz başka dinlere sallayıp kendi dinlerinizdeki sorunları görmediğiniz için alslslsmsms 3 semavi dinde birbirinin aynısı saçma eski sapık ve ensest zihinli insanlar tarafından yazılmıs masum insanların katili insanlarının basına bulanan lanet bişey. Sözde hepsi kendini ilk din görüyor ama eskiye dayanan ilk inanç burnunu inancı din ise hinduizmdir.
Ahahaha savunuşa bak. E o zaman İslam'a inanan biri gelip sana hz ayşe 9 mu 6 mıydu niye o zaman onla evlendi derse müslim de gidip o zamanlar öyleydi falan derse savunusları bu çünkü bir şey diyemezsin o zaman aynı bkun laciverti ensest ve pedofili ilişkiyi normalleştirme çabaları🤣
😡
Tüm kainatın lanet ettiklerinin padişahı olan şu eleman mı? Onu kaale alan yok, boşa konuşuyor, önce büründüğü insan görünümüne layık olsun
Teröristler sevmiyor adamı inkar etme
Yahu A tarafına göre B terörist, B tarafına göre A. Herkes hasmını terörist ilan etmiş, göreceli ve kendilerine göre tanımlamalar bunlar. Kim neye kime göre terörist peki? Terör bahanesiyle masum insan katleden herkes insanlığın katili ve teröristi olmuyor mu? Şu anda ABD ile birlikte İran'a haksız müdahalede bulundukları için kahraman olamazlar, binlerce sivil öldürenler kendileri, üstelik kasten
Hiç dine falan dalma, alakam yok, o açından da bakmıyorum olaylara, binlerce kilometre ötedeki dünyanın başının belası, mafyası ABD hiçbir bahane ile buralarda olay çıkarma hakkına sahip değil
İşıd ve deaş ve pkk bu adamı sevmiyorsa doğru yoldadır
Keza İsrail, onların inanç bahanesi vaadedilmiş topraklar uydurması yüzünden terör bahanesiyle sağa sola saldırmaya hakları yok
O örgütleri seven zaten tehlikeli, ben de sevmiyorum ki sadece onlar olsa dertleri ne güzel, ama onları bahane olarak kullanıyorlar gibi görünüyor maalesef. Alakasız binlerce insan öldü, yaralandı, evsiz kaldı ve devam ediyor da, şimdi Lübnan'da başladı sorunlar, Hizbullah bahaneleri işte. Bir bahane hep var, bulunur
İsrail hiç bir ülkeye durduk yere saldırmadığı tarihçiler tarafından bile onaylandı bence iyi araştır
Bunu eğer kendisi söylediyse netanyahu neden 55 yaş facebook dayıları gibi davranıyor sjjxkkskks
Kral yine yargı dağıtmış
Kral mk 👑
🇮🇱❤️🇹🇷
Büyük İsrail mi kurmak istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?