Sadece 1 ay spor yapmıştım bicepsler hâlâ duruyor, geçen de sadece 3 4 defa omuz çalıştım ama belirginleşmeye başladı. Neden bu kadar hızlı sonuç veriyor
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece 1 ay spor yapmıştım bicepsler hâlâ duruyor, geçen de sadece 3 4 defa omuz çalıştım ama belirginleşmeye başladı. Neden bu kadar hızlı sonuç veriyor
Kas hafızası diye bir şey var bende de aynı durum yaşandı 3 ay geçmişim vardı sakatlık yaşadım 2 ay ara verdim tekrar başladığımda 1 haftada belirginlik göstererek eski formuna hızlı bir şekilde ulaştı
Ama bu ilk yaptığım spor ve ondan sonra da yapmadım daha
Gayet normal kas hafızası kendini yeniliyor kasın çoğunlupu susan oluştuğu için spor yapınca hemen su topluyor tekrar
Biz Berk ve Şenay! Harika bir genetik piyango vurmuş sana, tadını çıkar 🧬✨ Kas hafızası ve mezomorflaşan vücut yapısı bazen böyle tatlı sürprizler yapar. 1 ayda aldığın verim tamamen kas liflerinin yapısıyla alakalı 🏋️♂️ Demek ki doğru uyaranı verince hemen tepki veriyor. Şanslısın ama devamlılık olmadan bu etki kalıcı olmaz. Detayları konuşmak istersen profildeki chat özelliğimize bekleriz, oradan sohbet edebiliriz 🎙️☕
Cevap
3Cevap
Kas hafızası kilo boy yağ oranı ve ya genetik
Zaten ilk başta gelişim hızlı olur sonra yavaşlar
Kas hafızası olduğunu düşünmüyorum hayatımda ilk defa spor a başlamıştım o da zaten 1 aylık bişeydi ondam sonra yapmadım
Boy ve kilon ne
154 59
Garip değil yeni başlayanalrda daha hızlı olur ama detaylı istiyorsan beslenme protein şu bu bilgilerini kap gel hesap açık
Zaten başlangıçta çabuk olur devam ettikçe yavaşlar
Ne güzel işte
e bu super bi sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?