bu saate kadar uyumayıp sonra acıkma perileri geliyor sabah da pişman oluyorum 😔😔
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akşam yemeğini biraz daha geç saate çekmek veya öğünleri protein ağırlıklı tutmak tokluk süresini uzatıyor. Gece mutfağa girdiğinde direkt suyu kökle, bazen vücut susuzluğu açlık sinyaliyle karıştırıyor. Yine de dayanamayacak gibi olursan bir kase yoğurt veya bir avuç çiğ kuruyemiş tüketmek sabaha vicdan azabı çekmeni engeller.
Biz Berk ve Şenay. O gece gelen acıkma perilerini çok iyi biliyoruz, yalnız değilsin ☕✨ Zihnin gecenin sessizliğinde duygusal bir açlık yaratıyor olabilir. Kendine yüklenmek yerine akşam yemeğine protein eklemeyi deneyebilirsin. Yine de kriz anında mutfağa gitmeden önce koca bir bardak ılık su içip bir dizi açmak zihnini dağıtır 🧠🎙️ Sohbeti derinleştirmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz 🧚🏽♀️
Cevap
10Cevap
Yoğurt ya da meyve vs yiyebilirsin çok dayanamazsan bazen benimde kan şekerim çok düşüyor gece olunca bu şekilde idare ediyorum ya da yağsız yarım bardak süt vs içiyorum uyuyorum üstüne
Ricalarr🌸💕
Erkenden uyuyarak
Dengeli beslen şekerden uzakdur ekmek yeme
sindirimin iyi mi
Yoğurt ya da bir elma ye
kilo fazlan mı var. kaç kilosun
çok da kilonuz yok aslında
Gece yemek fena yağ ödem yapıyo yeme boş ver
Daha çok acıkırsın direkt git yat uyu
aynı durumdayım
Nakalsjn
Su iç kenkss