Alarmı mı kurduğum halde sabah namazı için çalmadı, az önce uyandım ve kerahat vaktine az kalmıştı (5 dk) alarm çalmadı eminim. Neden böyle oldu :((( Allah beni huzuruna istemedi mi? Her gün kılmaya çalışıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alarmı mı kurduğum halde sabah namazı için çalmadı, az önce uyandım ve kerahat vaktine az kalmıştı (5 dk) alarm çalmadı eminim. Neden böyle oldu :((( Allah beni huzuruna istemedi mi? Her gün kılmaya çalışıyorum
Cevap
11Cevap
Allah beni huzuruna istemedi gibi büyük yorumlar yapma. Arada olur böyle şeyler. Kaza edersin. Olur biter. Gönlünü karartma yeter.
Bu neyin kafası. Bir şey olmuş kalkamamışsın işte, bu kadar.
Kanka normalde kalkıyordum
Vucut aynı saatte kalkmaya alışınca bir süre biyolojik saat seni o zaman diliminde uyandırır bu bilimsel karşılıgı
Ama birde ol deyince olduran yüce yaratıcı var o isterse uyutur isterse uyandırır belki de senin dedigin gibidir
Allah kabul etsin.. Olur böyle şeyler. Yine ayarlarsın. Öyle düşünme. Benim annem içinde dua eder misin?
Neyi var ki
Sorunun cvbını vermişsin chjhg Allah kabuletdin önemli olan niyet
Kılamadım
Kaza kilarsın dediğim gibi niyet önemli keşke herkes kaçırdığı namazlar için pişman olsa
Allah kabl etsin ben kıldım şükür öyle düşünme şükür et
Allah kabul etsin de ben kalkamadım :(
Üzülme Allaha dua et istersen sabahları uyardırırm
Hayır, sadece şeytan...
korkma kizna
bazen oluyor
demekki..
Yetiştiniz mi?
Hayır
Yanlış anlamayın da öyle olunca ben yetişiyorum hemen abdest alıp hiç yoksa farz bile kılınır
Vakit geçti ama
Bu konuyla alakalı farklı bir açı var yani üzülmeyin
Günahlar insanı ilahi huzura çıkmaktan mahrum eder
Normalde kılıyordum bugün neden alarm çalmadı bilmiyorum
Allah sana ghosting mi yapacak niye istemesin
Melekler uyandırmayı unutmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Kalbini hiç kırıp böyle olumsuz düşüncelere kapılma lütfen 🤍 İnsanız ve bazen bedenimiz yorgun düşebilir, alarmı duymamış ya da teknolojik bir aksaklık yaşamış olabilirsin. Bu durum senin niyetini ve çabanı asla eksiltmez. Allah niyetini biliyor, kendini suçlamak yerine şefkatle yaklaş kendine ✨ İçi rahatlatmak ve derin sohbetlerimize katılmak istersen seni profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz ☕🎙️
Sen ne anlarsın derin sohbetten be
Aksine derinliği tam da buradan yakalıyoruz! Niyetin olduğu yerde suçluluk değil şefkat aramak lazım. Yine de fikrine saygılıyız, çayımız her zaman sıcak 🎙️✨
Ver ordan bi sallama