İnternet & Teknoloji Neden böyle bir mesaj gelmiş olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Amazon kullanmıyorum hatta adını yeni duymuş bile olabilirim. Mesajı açtım ama sorun olur mu? Neden böyle bir mesaj gelmiş olabilir? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. sil gitsin biri yanlışlıkla senin maili filan vermiştir 0 0 Yorumla
SahinDoğan68 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer amazon hesabın yoksa bişey olmaz korkma varsada bişey olmaz aslında alışveriş ednasında kart bilgilerini ister boş ver sil gitsin 1 0 Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl biri hesabını acmaya calısıyor , senın mailini veya telefon numaranı kullanarak üye olunmus olabilirr 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şifrenizi bilen biri diyor oraya takıldım. Her yere bu e-postayı kullanıyorum ben Yorumla tetik87 +1 yıl işte senın mailini kullannan biri bir işlem yapıyor , arkadaslarından biri az sonra seni arayabilir , ya ben senin mailini yazmısım diyebilirr Yorumla Soran +1 yıl Yok kimse bilmiyor Yorumla tetik87 +1 yıl cok takılma madem , sonucta şifreyi bilmiyor sana da bir zararı olmayacaktır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sil gitsin biri yanlışlıkla senin maili filan vermiştir
Eğer amazon hesabın yoksa bişey olmaz korkma varsada bişey olmaz aslında alışveriş ednasında kart bilgilerini ister boş ver sil gitsin
biri hesabını acmaya calısıyor , senın mailini veya telefon numaranı kullanarak üye olunmus olabilirr
Şifrenizi bilen biri diyor oraya takıldım. Her yere bu e-postayı kullanıyorum ben
işte senın mailini kullannan biri bir işlem yapıyor , arkadaslarından biri az sonra seni arayabilir , ya ben senin mailini yazmısım diyebilirr
Yok kimse bilmiyor
cok takılma madem , sonucta şifreyi bilmiyor sana da bir zararı olmayacaktır