İnternet & Teknoloji Böyle bir mesaj neden gelmiş olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hattım Vodafone olduğu halde böyle bir mesaj geldi bunu anlayamadım bilgisi olan var mı? Böyle bir mesaj neden gelmiş olabilir? Cevapla Mesaj Soruları Vodafone Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bana da geldi aktifse iltal edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi de hattım Vodafone bu garip değil mi Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl yaş kaç canım 0 18 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Richardgör +1 yıl hatsenin üzerinemi Yorumla Soran +1 yıl Babamın Yorumla Richardgör +1 yıl baban yapmış:)))) Yorumla Soran +1 yıl Adam Vodafonlu ne alaka Yorumla Richardgör +1 yıl ev interneti olmasın Yorumla Soran +1 yıl Dün komşumuzun internetini ortak kullanmak için dedim ama türktelekom onların ki o yüzden olabilir mi 🤷🏻♀️ Yorumla Richardgör +1 yıl sanmıyorum Yorumla Richardgör +1 yıl ha tamam şöye olabilir, vodafon internet için türkcell süperonlne alt yapısını kullanıyor bazı yerlerde, onunla alakalı olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ne yapayım şimdi iptal olaraktan belirtsem olur mu bu durum hoşnut olacağım bir durum değil yani sadece modem şifresini aldım böyle mesaj geldi garipsedim Yorumla Richardgör +1 yıl çok öneml değil vpn yükle gitsin Yorumla Soran +1 yıl VPN nedir anlayamadım Yorumla Richardgör +1 yıl o aile bariyerini aştıran program Yorumla Soran +1 yıl Bu konularda hiç bir bilgim yok ne yapmam gerekli şu an bilgilendirir misiniz Yorumla Richardgör +1 yıl telefonuna dot. vpn yükle, oradan heryere girersin Yorumla Richardgör +1 yıl sınır kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Sınır vb değil de benim kullandığım herşeyin gözükmesi rahatsız edici Yorumla Richardgör +1 yıl vpn le gözükmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bana da geldi aktifse iltal edebilirsin
İyi de hattım Vodafone bu garip değil mi
yaş kaç canım
24
hatsenin üzerinemi
Babamın
baban yapmış:))))
Adam Vodafonlu ne alaka
ev interneti olmasın
Dün komşumuzun internetini ortak kullanmak için dedim ama türktelekom onların ki o yüzden olabilir mi 🤷🏻♀️
sanmıyorum
ha tamam şöye olabilir, vodafon internet için türkcell süperonlne alt yapısını kullanıyor bazı yerlerde, onunla alakalı olabilir
Ne yapayım şimdi iptal olaraktan belirtsem olur mu bu durum hoşnut olacağım bir durum değil yani sadece modem şifresini aldım böyle mesaj geldi garipsedim
çok öneml değil vpn yükle gitsin
VPN nedir anlayamadım
o aile bariyerini aştıran program
Bu konularda hiç bir bilgim yok ne yapmam gerekli şu an bilgilendirir misiniz
telefonuna dot. vpn yükle, oradan heryere girersin
sınır kalmaz
Sınır vb değil de benim kullandığım herşeyin gözükmesi rahatsız edici
vpn le gözükmez