İnternet & Teknoloji Neden böyle bir mesaj geldi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram sifrenizi yenilemek için dokunun diyor oysaki hiç bir şey yapmadım biri mi girmeye çalışıyor durduk yere geldi çünkü en sondaki mesaj Neden böyle bir mesaj geldi? Cevapla Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Trojen bu linke tiklarsan vay haline umarım tiklamamissindir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok tıklamadim şifremi değiştirdim Yorumla ALTAYBEY +1 yıl Tiklamadiysan korkacak bir şey yok Yorumla
charissaa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Muhtemelen biri şifremi yenileden mesaj göndertmiş. Sallana önemi yok 1 0 Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Facebook kullanan kaldı mı ya😄 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Facebook kullanmıyorum işte sorun o Yorumla lashere +1 yıl Hahaha linke falan tıklama o zaman fishing muhtemelen. Yorumla YourCall +1 yıl Instagram, Facebook'a ait 🤦 oradan gönderilmesi kadar doğal bir şey yok Yorumla lashere +1 yıl @YourCall Instagram, instagram olarak gönderiyor öyle şey mi olur? Yorumla YourCall +1 yıl Instagram için hiçbir zaman Instagram etiketiyle gelmedi Facebook etiketiyle geldi Yorumla lashere +1 yıl @YourCall Bana neden öyle gelmiyor Yorumla YourCall +1 yıl Ha Facebook, ha Instagram fark etmiyor. Facebook olunca fake diye düşünme. Yorumla lashere +1 yıl @YourCall Tamam abi Yorumla Soran +1 yıl Yok tıklamadim şifremi değiştirdim Yorumla
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Birileri deniyor 0 5 Yorumla YourCall +1 yıl Panik yapıp şifreni değiştirme Yorumla Soran +1 yıl Değiştirdim yine garantiye aliyim Yorumla Soran +1 yıl Linke tiklamadim ama Yorumla YourCall +1 yıl Yakın zamamda yine denerler. Tahmin edilebilecek şifre koymasaydın bari Yorumla Soran +1 yıl Yo güçlü bir şifre yaptım önceki de öyleydi bu daha güçlü Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Trojen bu linke tiklarsan vay haline umarım tiklamamissindir
Yok tıklamadim şifremi değiştirdim
Tiklamadiysan korkacak bir şey yok
Muhtemelen biri şifremi yenileden mesaj göndertmiş. Sallana önemi yok
Facebook kullanan kaldı mı ya😄
Facebook kullanmıyorum işte sorun o
Hahaha linke falan tıklama o zaman fishing muhtemelen.
Instagram, Facebook'a ait 🤦 oradan gönderilmesi kadar doğal bir şey yok
@YourCall Instagram, instagram olarak gönderiyor öyle şey mi olur?
Instagram için hiçbir zaman Instagram etiketiyle gelmedi Facebook etiketiyle geldi
@YourCall Bana neden öyle gelmiyor
Ha Facebook, ha Instagram fark etmiyor. Facebook olunca fake diye düşünme.
@YourCall Tamam abi
Yok tıklamadim şifremi değiştirdim
Biri girmeye çalışıyor
Değiştir hemen ne olur ne olmz
Birileri deniyor
Panik yapıp şifreni değiştirme
Değiştirdim yine garantiye aliyim
Linke tiklamadim ama
Yakın zamamda yine denerler. Tahmin edilebilecek şifre koymasaydın bari
Yo güçlü bir şifre yaptım önceki de öyleydi bu daha güçlü