İnternet & Teknoloji Böyle bir mesaj geldi ne olduğunu anlayan var mı? яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor zengin mi oldum şimdi nsjsjs şaka şaka zengin oldugumu düşünüp dolandirmayalim sizce nedir? Böyle bir mesaj geldi ne olduğunu anlayan var mı? Cevapla Nedir Soruları Mesaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Fake mesaj dikkate almayın 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cari bakiyeye bak hsusksnd altıma bir bugatti çekersin artıkın röya.Sanal dolandırıcılık işte engelle spam bildir. 1 1 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Hehhe ayipsin bugatti kopegin olsun gokssell 😂😂 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl 2 milyon dolar kazamışsınız ama ismi tutturamamış arkadaş Jack nedir yaaaa 😂😂😂😂 kanmayın efendim sahte mesaj bunlar... 0 0 Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biri yanlışlıkla bir uygulamaya senin nonu girmiş 😏 0 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Parasını çalayım bari nsjs Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Uuu çal djdjdjd Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl JACK'a gidecek mesaj yanlışlıkla size gitmiş. 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Wycombe Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Dolandırılma aman 1 9 Yorumla Wycombe +1 yıl Galerine falan erişir 😀 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 🙄🙄 erişsin normal resimden baska resim yok hesaplara da bakar bu fakir acır belki para atar 😂 Yorumla Wycombe +1 yıl 100 TL 😀 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Allah bereket versin Yorumla Wycombe +1 yıl Instagram hesabına karşılık 100 tl 😀 Yorumla яüүαмsı +1 yıl İnstam yokki 3 tane fake var hangisini dilerse vereyim😂😂😂 Yorumla Wycombe +1 yıl Sokak röportajı aklıma geldi sahte hesapla ne yapıyorsun 😀 Yorumla яüүαмsı +1 yıl İsteyen olursa orayı veriyorum 😂 sonra düşman olur vs mazallah tek tusla işlem tamam Yorumla Wycombe +1 yıl Dur bende isteyim Yorumla
hemvarhemyok Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Yem atmışlar Jack 😂 1 8 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Jacke mesaj atimmi iban atim oraya at diye 😂 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Ahahaha aman ha sakın atma 😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Siteye girim sifeesi adi bende paraları ibanima aktarim sonrada numarayi engelliyim 😂 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl O linke tıklarsan ibanını bile bulamazsın 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂 linki sana vereyim sen tikla deneme yapariz Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Aaaa ben enayiyim mi yiivrummm😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Hem var hem yok değil misin 😂 Yorumla hemvarhemyok +1 yıl Evet ama reelim😂 Yorumla
J_eSSe Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kardeşime de geldi , düşürülüyorsunuz gazsjvcbsz 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Dolandırıcıların yeni oyunu bence 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Bir bize düşmedi şöyle Daş gibi garı 😝 0 0 Yorumla
Yorumcunuz34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hack😈 0 3 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Jack lutfen düzgün yaz Yorumla Yorumcunuz34 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl ben jack seni öpücek 0 2 Yorumla яüүαмsı +1 yıl He sensin o jack tekrar atsana sen isen Yorumla Fayzulin +1 yıl ne atayimm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Fake mesaj dikkate almayın
Cari bakiyeye bak hsusksnd altıma bir bugatti çekersin artıkın röya.
Sanal dolandırıcılık işte engelle spam bildir.
Hehhe ayipsin bugatti kopegin olsun gokssell 😂😂
2 milyon dolar kazamışsınız ama ismi tutturamamış arkadaş Jack nedir yaaaa 😂😂😂😂 kanmayın efendim sahte mesaj bunlar...
Biri yanlışlıkla bir uygulamaya senin nonu girmiş 😏
Parasını çalayım bari nsjs
Uuu çal djdjdjd
JACK'a gidecek mesaj yanlışlıkla size gitmiş. 🤣🤣🤣
Dolandırılma aman
Galerine falan erişir 😀
🙄🙄 erişsin normal resimden baska resim yok hesaplara da bakar bu fakir acır belki para atar 😂
100 TL 😀
Allah bereket versin
Instagram hesabına karşılık 100 tl 😀
İnstam yokki 3 tane fake var hangisini dilerse vereyim😂😂😂
Sokak röportajı aklıma geldi sahte hesapla ne yapıyorsun 😀
İsteyen olursa orayı veriyorum 😂 sonra düşman olur vs mazallah tek tusla işlem tamam
Dur bende isteyim
Yem atmışlar Jack 😂
Jacke mesaj atimmi iban atim oraya at diye 😂
Ahahaha aman ha sakın atma 😂
Siteye girim sifeesi adi bende paraları ibanima aktarim sonrada numarayi engelliyim 😂
O linke tıklarsan ibanını bile bulamazsın 😂😂
😂😂 linki sana vereyim sen tikla deneme yapariz
Aaaa ben enayiyim mi yiivrummm😂😂
Hem var hem yok değil misin 😂
Evet ama reelim😂
Kardeşime de geldi , düşürülüyorsunuz gazsjvcbsz
Dolandırıcıların yeni oyunu bence
Bir bize düşmedi şöyle Daş gibi garı 😝
Bı kereden bişi olmaz tıkla ya
😈😵😅
Sahtekar inanma
Sazan olma