Cidden üzücü durum bir kızın ağzından yazdım 😂 benimleyken başkalarıyla konuştu bir anda sildi gayet iyiyken şimdi uzakta olan aklında takıntı kalan biriyle tekrar konuşuyor yıllar sonra o herifte üzülmesin istedim.. Madem onu istiyon benimle niye yakınsın oynaşıyon 😏 herif pisirik ötlek biri cevap verirse gerçekleri öğrenecek bakalım
Açıkçası mesaj karşı tarafa durumu net bir şekilde anlatıyor ama biraz daha sade ve kısa olursa etkili olabilir. Duygularını anlattığın için anlaşılır ama içten ve samimi olmalısın. Belki şunu deneyebilirsin:
"Merhaba, bu şekilde mesaj attığım için üzgünüm ama seninle bir şey paylaşmam gerekiyor. Onunla birlikteyken benimle konuştu. Şimdi seninle olduğunda da başkalarıyla konuşabilir. Gerçekleri bilmeni istedim. Dikkatli ol. Umarım her şey iyi olur."
Yanii bunu yazman ne kadar doğru tartışılır. Bence seninleyken başkalarıyla konuşması ve seni biranda silmesi sana koyduğu için yazmışsın çocuk pekte umrunda diil.
0
23 Yorumla
Soran
1 yıl
Herkese koyar o da benimle de yakınlık kuruyor yanaşıyoz parkta ve geçen cinselde konuştuk deneyim dedim tepkisini o da istekli bana görmek istedi gösterdi.. ee bunun nesi doğru ben ilişki için konuşurken böyle açık konuşma olmadı şimdi hiç olmaması lazımdı sonuçta istediği herifle konuşuyor ve şu an aldatıyor onu yedek gördüğü benimle 😂 napalım şimdi
Ben öylesine ve tepkilerine bakıyorum bana nasıl oldu ona nasıl oluyor... İnsan istedigine iyi oluyor bir şeyler çabalıyor ya zaten.. dün gece baya işgillendim kızdan zaten 😏 öyle sevip içime işledi işte keşke biraz doğru kişiyi sevseydim güzel olurdu
Ya bence hala onunla konuşup hala görüşmen yanlis kendine yazık. İkincisinde ona onun hemen silinebilcek biri olduğunu göstermiş olursun ki bu bence ona da koyar. Zamanını boşa harcama
Neyse kız kuzum gideni senin hala konuşman iğrenç kendine saygın yok. Kız da etrafta bulduğu heryarraga yapışıyor bu kadar. Konuşmak istiyorsan konuş. Bile bile başkalarıyla konuştuğunu birseyler yaşadığını bile bile konuş. Ama iğrenç. Önce kendine saygın olsun
Neler görmüş diye düşünüyorsun hala. Neler göstermiştir. Göstermesi sorun diil hayatında biri varken bunları yapması sorun. kuzum iste. Git kendine saygı duy engelle heryerden. Buluşmaya çalışırsa yok de. Dahada zorlarsa kuzum hayatımda istemiyorm de
Göstermiş mi emin değilim bana atmadı istekli hâlinde bile sen düşün ama tabi bir daha konuşmayacağı kişiye atmıştır şu yazıyı atacam nasıl olmuş kısası
Ya yok. Önce sor betulu tanıyor mu falan diye. Sonrada deki bu kuzum konuşurken birsuru başka kişiyle konuşuyor artı benimle buluşup birseyler yaşıyor. Habern olsn de. Bu kadar uzatma açık net
Ya yargılamak bana düşmez cidden. BDKSNDJDSKG OF ÇOK KOMİK GELDİ. Pardon. Yol ver buna yol ver. Bırak boş ver gitsn kimle konuşuyorsa konuşsun. Çocuğa birsey yazma bile. Bunu da heryerden engelli. Kızın kişiliği bok gideri yok kızın hicbirseyi yok bende harbdiej birinin peşinden kosuyon sandm
Kızın psikolojik sıkıntısı var bence. Küçüklükten gelen travma sebebiyle konforlu alandan vazgeçmek istemiyor. Konforlu alan sen oluyorsun ya da cepte görme diyebiliriz. Diğer erkek meselesi ise onda çeken bir şey vardır ya da monotonluktan sıkıldığı için onunla konuşuyordur.
Cepte görüyor bulamazsam buna yanaşırm ama o olmaz daha da... Diğer erkek takıntı kaldı kafada bir anda çekip gitmesi... Gezip eglenmis zamanında bunu zaten herkesle yaparsın sıradan şey benimle de baya eğlendi mutlu oldu
Çocuksu ya ergen her şey hayalinde ki gibi kusursuz sorunsuz aynı şekil olsun diyor.. 3 ayda evlenme kararına gelmiş sen düşün uzak mesafe ve herifle 3 senedir konuşmuyor neredeyse 1 senelik muhabbetle bunu istiyor bile bile belasına gidiyor galiba
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası mesaj karşı tarafa durumu net bir şekilde anlatıyor ama biraz daha sade ve kısa olursa etkili olabilir. Duygularını anlattığın için anlaşılır ama içten ve samimi olmalısın. Belki şunu deneyebilirsin:
"Merhaba, bu şekilde mesaj attığım için üzgünüm ama seninle bir şey paylaşmam gerekiyor. Onunla birlikteyken benimle konuştu. Şimdi seninle olduğunda da başkalarıyla konuşabilir. Gerçekleri bilmeni istedim. Dikkatli ol. Umarım her şey iyi olur."
Bu daha direkt ve sade, bence etkili olabilir! 🙌💔