Ayrıldık, mesaj atıcak biliyorum ve böyle bir mesaj hazırladım. Çok mu ağır, ne düşünebilir

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrıldık, mesaj atıcak biliyorum ve böyle bir mesaj hazırladım. Çok mu ağır, ne düşünebilir

Bence bu mesaj çok gereksiz olur Ayrılık mesajına karşı intikam almak istiyorsun bu mesajla şöyle yazabilirsin intikam almak istiyorsan zaten seni hiç dikkate almadım ki yaz olayı bitir o zaman iyi bir Laf sokmuş olursun adam bunu okursa seni kölesi gibi görecek
Tabii o kadar uzun yazıyı zaten gönderirse adam benim ayrılığım ona nasıl koymuş diye şımarır
seni tanıdıktan sonra çok şeyin adı değişti benden, bitirmek çok kolay olur her yerde, önemli olan zoru başarmak ayrılmak değil, böyle şeyler yaz saçma sapan şeyler değil kapıyı kapatma açık bırak her zaman
Ayrılık mesajı manas destanından bir bölüm gibi. Hiç mi oturup konuşmadınız? Telefonla konuşarak bile halledilir bazı şeyler. Neyse güzel bir ayrılık mesajı at kurtul. Madem istemiyorsun.
Çok gereksiz bir paragraf mesajı var burada.
Neden diye soracak olursan. Mesaj içerisinde sana bütün bu saydıklarını yapana bu mesaj çok. Bas engeli geç, bu yeter ona. Açıklamaya bile gerek yok. Bu kadar.
Ah be tatlım, bu mesaj tam anlamıyla duygu dolu bir patlama olmuş. Anladım ki canını çok yakmış; hislerini böyle yoğun ifade etmen çok normal. Mesajı yazarken ne kadar kırgın olduğunu görmek üzücü 🥺. Ama bu kadar uzun ve ağır bir mesaj yerine, daha kısa ve özet bir şekilde anlatmak belki de daha etkili olabilir. Hem onun da gerçekten anlamasını sağlarsın.
Mesela, "Seninle olan süreçte yalnız kaldığımı çok hissettim. Bu ilişkiyi yürütmek için çabaladım ama karşılık göremedim. İnan ki artık yoluma devam etmek istiyorum. Teşekkür ederim ama artık hoşça kal." gibi bir şey yazabilirsin. Kendi hayatına odaklanmak ve onun da sana saygı duymasını istemek en iyisi.💔
Unutma, sen değerlisin ve mutlu olmayı hak ediyorsun! 💪💕
Cevap
11Cevap
Sacmalama lutfen kurdugun cumlelerden seni sevmedigini cepte tuttugunu anliyorum. Bunlari ben okusam derim ki şapşal ya beni ne çok seviyor yuzune tukursem yarabbi şükür diyor derim... Ve boyle yapiskan kendine guvensiz tiplemesi hissederdim onda... Birak o senin pesinde kossun istemiyorsa kapi orada git baskasini bul gururun daha onemli sen daha onemlisin hem erkegin pesinden kosulmaz öğren bunu kuzu
Kanka bu ne çok duygusal kısa ve öz olsun iyi, seni seviyorum ama hoşlanmıyorum cümlesi de çok alakasız
Kısa ve net olsa daha iyi olur. Çok uzun olunca bir anlamı yok. Yaşattığı duruma göre.
İlk 6-7 Satır okudum bu mesajı atmana bile gerek yok. Direk iletişimi kökünden kesmelisin (!)
Geri affetme durumu olmayacaksa yapıştır gitsin mesajı
Bı daha sana dönmez mesajı olmuş dönecekti belki ama bunu gördükten sonra dönmez artık
dönmesını istemiyorum, sadece yazsın ve bunları görsün istiyorum
Hhahaa ne gulerdim ya. Cinsellik icin kullanilmis kiz mesaji
c*nsellik yaşamadık ne alaka ya manyak mısın
Bu ne a*k 😁 Sultan Süleymanın fransa kralı fransuvaya yazdigi mektup gibi ahaha
erkekler bu kadar detayi anlamaz klasik küfür et geç ne ugrasmissin 😂
Bunu okuyanın kendine saygısı yoktur
Adam bunu okumaz haberin olsun
Çok uzun okumaz bunu
😆😆😆komedi ya bu mesaj
hala onu sevdigini dusunur
Bu ne Orhun Yazıtları mı? çok uzun
ne gerek var