Her hangi bir telefoncu olur evet ama güvenilir olması iyi yani sağlam ime atsın evet telefon kapanmadan ime atılmaz bende hep kaçak telefon kullaniyirum hiç böyle sorun olmadı tamam kapandı ama açtım ben sıfır alıyorum
Çözümünün öyle olduğunu biliyorum. Atıyorum 29 gün geçti ve 1 günün kaldı, sim kartını çıkarıp takıyorsun ve sana tekrar mesaj geliyor ama 30 gününüz kaldı diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonunuz kapanacaktır gidip yeni bir ime atmanız gerekir tabi telefon kapandıktan sonra açabilirsiniz
Off of
Bunun açma ücreti yeni ime 100 tl
Herhangi bir telefoncudan olur mu ve illa telwfonun tam kapanması mı lazm b unun için
Her hangi bir telefoncu olur evet ama güvenilir olması iyi yani sağlam ime atsın evet telefon kapanmadan ime atılmaz bende hep kaçak telefon kullaniyirum hiç böyle sorun olmadı tamam kapandı ama açtım ben sıfır alıyorum
Yurt dışı cihazlarında böyle oluyor. Sim kartını çıkartıp tekrar takarsan cihazın kapanmaz
Sim kartını çıkarıp takınca kapanmaz demi
Çözümünün öyle olduğunu biliyorum. Atıyorum 29 gün geçti ve 1 günün kaldı, sim kartını çıkarıp takıyorsun ve sana tekrar mesaj geliyor ama 30 gününüz kaldı diyor
Kaçak kanka o telefon
Vay şerefsizler!
Kaçak satmışlar sana