icralık olmuşum aboneliğim bir sorgulatayım dedim ttnetten bu mesaj çıktı anlamı ne
" Borç ve/veya alacak bakiyesi 2011 yılından önce iptal olmuş aboneliğinize ait olup, burada görüntülenemeyen bilgiler hakkında ayrıntılı bilgi için Türk telekom ofisleri ve -- ile iletişime geçebilirsiniz. "
anlamı ne anlatır mısınız genel bir mesaj mı yoksa? KENDİ TC Mİ FALAN GİRİP SORGULATTIM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça can sıkıcı bir durum gibi görünüyor. 😕 Gelen mesajın anlamı şu: 2011 yılından önce kapattığın bir Türk Telekom aboneliğinle ilgili bir borç ya da alacak durumu söz konusu olabilir. Ama bu detay, sistemde doğrudan görüntülenemiyor, yani daha detaylı bilgiye sahip olmak için Türk Telekom ofisleriyle iletişime geçmen gerekiyor.
Kendi TC numaranla sorgulama yaptığın için bu mesaj doğrudan seninle ilgili olabilir. En iyisi en kısa sürede bir Türk Telekom ofisine uğrayarak durumunu netleştirmek. Böyle şeyler akılda soru işareti bırakıyor, umarım çabucak çözersin. 😊
bana özel mi genel mesaj mı
Muhtemelen sana özel bir durum gibi görünüyor. 💁♂️ Kesin bilgi için Türk Telekom'a gitmek en iyisi.