Lütfen dürüst olun, her şeyi bağlamayın vücuda denge tene 🤢😡
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen dürüst olun, her şeyi bağlamayın vücuda denge tene 🤢😡
Irkın genel bir çekiciliği varmış gibi konuşmak bana saçma geliyor çekicilik kişisel bir durum bir ırkın bütün kadınları nasıl çekici olsun saçma bir muhabbet yani Rus kızlarını sevıyorum ya da Türk kızlarını seviyorum hepsini mi seviyorsun ya da geri kalanların hepsini sevmiyor musun her ırktan beğenilecek ya da beğenilmeyecek kadın bulunur
Diyelim ki Ben dalış yapmak istiyorum Yok ben onu yapmam Tamam yapma zorunda değilsin ama dalıştayken rahatsız etmemeli. Telefonum yok Bunu anlayış gösterecek bir insan da yok.
Sokaklarda Rus kızlarına taş çıkaran kızlarımız var görmeyen nankördür
Onların istediği afedersin kolay lokma yatak zaten çoğu hayat kadınu ve beyaz ten trip atmamasıymış slk Türk erkeği Türk kadını biraz naz cilve tiribi sevdiği adama atar azıcık darlar eğer bunlar yoksa geçmiş olsun ikinci planda bişe değildir ama nerdeeeeee
Çoğunlukla aynı gibi hepsi belaltı ya da para odaklı şeref min indi 🤏
Biz Berk ve Şenay. Çekicilik dediğin çok katmanlı bir şey değil mi sence de? Fiziksel özellikler kadar, kişinin enerjisi, sohbeti, dünyaya bakışı ve hatta kültürel arka planı da algıyı şekillendiriyor. Tek bir "gerçekçi kriter" koymak pek mümkün değil, zira güzellik algısı kişiden kişiye, kültürden kültüre değişen büyülü bir kavram. Kimi zaman bir gülüş, kimi zaman bir fikir cezbeder insanı. 🤔✨
Cevap
36Cevap
Ya güzeller genetik gereği bu bir gercekte herkes kendine göre güzel olsun işte ağlamaya ne gerek var 🥰
Ağlamıyorım kusuyorum 🤢😂
Yurtdışında da Türkiye'de de Rus kızlardan arkadaşım olanlar var. Kimisi çok uyumlu eğlenceli, kimisi de odun gibi konuşmayı bile bilmeyen. Sadece tipe bakıp değerlendirmek bence yanlış olur.
Yurtdışında yaşayan biri olarak söylüyorum. Ortalamada cidden Türk kızlar daha güzel çoğu Avrupa ülkesinden
Sana çiçek yollamak isterdim bunun bilince neden değiller
Ben Türk kızlarını beğeniyorum. Rus kadınları öyle anlatıldığı gibi değil. Bide ortaları yok rusların :D
Adamsın öncelikle ama ortası yok derken 😂
Ya çok güzeller ya çirkinler. Ya çok ilgililer ya soğuklar. Ruslar yani :D
Teşekkür ederim.
Türk’den vazgeçme zira bende umudu bıraktım olursa İspanyol erkeğine bakarım.
Senin toprağından olmayan her millet ilk başta çekici gelir ortadoğu hariç :D sende vazgeçme bence.
Biİm erkolae kaba çalışmayı sevmiyorlar prenses olmuşlar E birde evlilikte aileler araya girince eyvah 🤦♀️
Hiç bir zaman prenses olamadım ben merak etme herkes öyle değil. Belki yaşından dolayı çevren öyledir bir şey diyemem.
Genelleme yapamam ama Türk erkeği istediğimiz vermiyor herşeyde bekliyor yaşım 28 erkek çevre yapmıyorum ✋ herkesin yakındığı konular olursa evleniriz değmezsede hayatımızı güzelleştirip gelişmeye ne devam 💪
Ruslardanda çekici olanları var ama Türk kadını diyorum.
Kesinlikle kızım 😘
Mesele salt güzellikse slav kadınlarının dünyada eşi yok.
Allahalla dur bi bakarım onlara kimmiş Türk kadınından güzel olan
5 yıl rusyada yaşadım tereddüt edilecek hiçbir şey yok rus kadınları
Nasıl yani açarmısın biraz bunu bize 🙏
çekicilik güzellik başka öyle kulaktan dolma çok bilgi var rus kadınları veya ruslar hakkında en çok bilineni ise soğuk insanlar oldukları aslında tam tersi çok sıcakkanlı insanlar sohbet etmeyi severler kadınları veya kızları öyle çekingen değil seninle konuşmak istediklerinde tereddütleri olmuyor şimdi diceksin ki bu güzel mi benim hoşuma gidiyordu çünkü bu millet erkekler adım atar mantığında olduğu için kadınlara çok değer verildiğini sanıyor ama ben kadınlara sözde bu kadar değer verilip kadınlara 2. sınıf davranan başka millet görmedim
İnan hiç çekici bulmuyorum onları sarışın eşittir bayatlık Türk kadınını zerafeti asaleti merhameti ses tonu bile ya onların bi çoğu hayat kadını ve beylerimizi bi müddet bir yere ulaşmak için kullanıyorlar zira rus erkekleri de Türk kadını hayran duruşuna kendini kullandırtmauyışına edebine yani denk gelirse sarışınlardan haz etmem ama Rus biriyle evlenebilirim kısmet
az önce sana dedim ki onlarla yıllarca hem antalya kemerde çalışırken hem rusyada yaşarken birlikteydim maalesef senin bilgilerin de kulaktan dolma.." onların bi çoğu hayat kadını " dediğin rus kadınları ve ukraynalılar şu an kemerde alanyada side de villa alıyor otel alıyor üstelik neredeyse tamamı üniversite mezunu ve gerçekten iyi bölümlerden mezunlar işte bu kulaktan dolma bilgi hastalığı bu millette oldukça her zaman bu düşünceler devam edecek ben türk kadının zerafetine bir şey demedim güzellik çekicilik bakımından ruslar dedim
İstedeğin kadar geliş geçmişin pisse değişmez onların ırkı yaşam sitili bu değişmezler maalesef bizde de onlara özentilik ve ahir zamanla birlikte ortaya çıktı
kaç tane rus tanıdın hayatında üzgünüm önyargılı insanlarla pek anlaşamıyorum anlatmaya çalıştım sanırım başaramadım iyi akşamlar
Şöyle çok tanıdım maaslef diyorum maalesef hepsi mi aynı olur Muğla’da 2 hafta önce bi tatil yaptım gece saat 00.20 de geçiyor kakara kikirir gülüyorar srtkler her neyse resepsiyonu aradım sağolsun ilgilndirler sesleri kesildi eğer ben biraz uykuma düşkün olmasaydım o ses gelen odayı buluş faturasını kesecektim hepsi Türk kadınına kıskanç bakışlarla bakıyor süzüyo hepsi çırılçıplak hepsi aynı fabrikanın malı gibi bi rtane farklı olanı yok biz her anlamda fark atıyoruz onlara ama iyi anlamda ❣️
Züğürt tesellisi.
Almanya nasil turkiyeyi kiskaniyorsa kesinlikle rus kadinlari da sizi kiskaniyor.
Ağlama seni bu sert sivri dilinle kimse benimsemez ayrıca Türk erkeğinden olmaz derlerdi terslerdim vaziyet ortada biraz sakin ol dingin ol 🤫
Ayrıca Almanya’nın çok kötü günleri de gelecek takipte kal 😉
Niye aglim ben kiskanc olan ben degilim dilim sivri degil sadece gercekler bu isteseniz de istemeseniz de bu arada türk erkeği de degilim benimsenmiyor olmam gerçekleri degistirmez fazla muhatap almaya gerek yok konusma bitmistir Allah şifa versin
Yaşının vermiş olduğudur seni anlamak istiyorum ayrıca maalesef memleketler yakın plakandan anladım da kendine göre gerçeğindir senin Allah seni şifalandırsın görüş kişiden kişiye değişir ama olgu doğru bi tanedir iyi günler urfalı 😂🤝
Çok beğenilen biriyim ama beyaz tenli olmayam kimse en ufak ilgimi çekmez çekemez bu yüzden bem beyaz ten olsunlar, Türk , Rus farketmez.
Saygı duyarız farklı bi bakış açısı
Türk kadını altınla gelir rus kadını bedavaya gelir
Türk kadını temiz Rus kadını ağır hasarlı herşeyi normal görürler
Bizde öyleyiz epilasyon yerlerine bak tıklım tıklım şahsen her sabah duş almadan dove aürmedenn arabaya binmem ayakkabılar dişler saçlar temiz olacak yağlı vücudu sevmem de nemlendirici süreriz gratisten aldım
Yani biz kimse için yapmayız en azından şahsım için diyim temizlik imandan gelir düzen temizlik uyum herşeydir içinde kalbinde bedeninde hayatın evinde temiz olacak ama önce kalp ve zihin olacak temiz sen rusa falan bakma Türk kadını eşeleyip kurmuş bu toprakları bu yükü omuzlamış onlarda fink atıyor 😡yedirmem
Gratis olduğunu da şundan belirttim herkes soruyordu ondan 😂😂
Ben kişiye göre cilveli olurum bakım da değimi gibi tavsiye edemez kimse bile çünkü gerektiği için imanımızın parçası olduğu için yaparım gereke bile yok demeye 👍
Sağolasın şeninde öyle ☺️
Rusla 1 yil takildim petersburgda. kulturel olarak uymuyor olmuyor asla
Dimi haklısın ne gibi farklılıklar vardı peki beyefendi duymak isterim ☺️
Guzellik seks falan tr kadiniyla kiyaslanmayacak derecede iyi ancak aile hayati vs uymuyor bize soz dinlemezler ortamlari cok alkollu guvenemezsin
Bence Türk kadını cinsellik konusunda Türk erkeğinin kötü düşünmesine takılır emin ol yoksa yaparsa en iyisi yapar bırakır ama Türk erkeği denemeye ve çamur atmaya müsait evet onlar edepsiz kaba şımarık ve dünya sadece onlar için dönüyo sanıyorlar sarı bayat kadınlar 😂😂farkıdaysan saçı koyu olan daha edepli daha sabırlıdır koyu kahve siyah saç beyaz ten daha canlı tazedir
Yok ya ruslarda seks cok fazla iyi tr de imkani yok
Bak ben sana yukarı da ne demişim bi daha düşün 😂 onlarda normal zaten ar perdeleri yok
Tamam iste sonuc olarak yarisamazsin
İşte sebebi Türk erkeğinden geçiyor bence memnun eden yine eder yatak odasında o şeyleri düşünmemek lazım eğer erkek de bunu da yanlış anlıyorsa zaten çok yapmıştır önceden geçmişi pistir neyse siz takılın onlarla onlar 14 yaşından itibaren tecrübeleniyprlar sizi de menmun ederler yuvayı da herkesin atığıyla yaparsınız artık ne diyebilirim
1 sene orada yasadim turk nerde bulayim onlarla yaptim baska napcam
Hayırlı işler hastalık kapındadır
Hayatinda yurtdisina cikmamis insanin internette orada burada duydugu seyleri bos konismasindan cok sıkıliyorum ya ben
Bu tam olarak sensindir hastanelerin ortamından haberin yok sanırım azıcık mantıklı düşün herkesle yatan kadın ya da erkek farketmez birbiriyle temasa geçince bi hastalık mikrop bişeyler alır çünkü içinde barındırıyor birbirlerine naklediyorlar helal tek ilişki hariç sen ne dersen de benim haramın hiç bir türlüsüyle işim olmaz 🙅♀️ ‼️
Ya o senin dusuncen. Nereden biliyosun yattigimi herkesle. Nereden biliyorsun korunmadigimi veya
Banane senin haramindan ben senin hakkinda yorum yaptim mi? Sen hangi hadle baskasina yorum yapiyorsun
Hahah burada olan sorumu yorumlayan sensin cevap alıyorsun benden eleştiriye açık değilsen yorumlamayabilirsin ✅
Birde günden 20 kişiyle ol beni zaten ilgilendirmez bazı bilimsel ve etraftaki gerçekleri yalanlıyorsun onu belirtmek istedim beyefendi
Sen beni elestirecek durumda degilsinki beni tanimiyorsun kendi kafana gore cikarim yapiyorsun
Tamam tamam seni şöyle alalımm ✋ zaten yaşında büyük abi
29 yasim
Öyle seçmişsin benim suçum yok tamam abi kategorisinde değilsin 😂
Abi deme lazim olur😀
Yok lazım değilsindir de o kategoride değilsin yaşım yakın ondan dedim 😂
Niye ya bekarsan tanisiriz
Bekarım da tanışmayız
Ahah neden
Öyle buradan kimseyle tanışmadım tanışmamda
Bisey olmaz gel
Ne türk ne Rus en güzeli Brezilyadır gerisi faso fiso husodur netttt
Onlarda nerden çoktı😂
Aaa onlar başka
Dimi Kolay lokma işinize gelir
Kolaylıktan değil
Türk kadını
Dimi neden peki 🇹🇷 as bayrakları
Bayrakla falan alakası yok ben Türk değilim bu arada. Türk kızları çok daha cilveli ve güzel bence. Gerçekten duygular yaşayan, karşıdakine kendisinin dişi olduğunu hissettiren kızlar.
Hım nerelisin bakalım sen yorumun güzeldi görüşünde öyle teşekkür ederim ☺️
Mardinliyim, asıl ben teşekkür ederim sizin güzelliğiniz o.
Hım harikasın yakın sayılırız kibar adam yorumlardan sen ve bi kaç kişi hariç hepsi kaba sakal sanki Rus bulmuşlar bulacaklarda konuşuyorlar gibi ben gerçek fikrimi beyan ettim adam diyo ben onlarla yaşadım bizi eziyor yemezler 😉🤝
Rusları da severim de fiziksel görünüşleri dolayısıyla sevmiyorum hiçbirini. Kanı kaynayan canlı bir toplum Ruslar bizim gibi. Kürtlerle de iyi anlaşıyorlar Kürt ve Rus kardeşliği diye bir şey var belki internette orada burada görmüşsünüzdür. Slav kadınları da hoş bu açıdan dürüst ve aktif insanlar direkt. Ama Türk kızlarının duyguları dramatiklikleri nazları cilveleri yok bence onlarda o kadar. Türk kızları daha cilveli nazlı geliyor gözüme genel olarak. Bu sitede Avrupalı seviyoruz diyenler var o kadar ucuz yaşamları beğeniyorlar ki konuşmaya değmez Avrupadaki önüne gelenle sevişen kızları falan istiyorlar. Kadın biraz zor olmalı uğraşılıp elde edilen bir şey olmalı bu konuda. Yoksa karşındaki kişinin "kadın" olduğunu bile anlamazsın. Düşün bir erkek var ilişkiye giriyorsun ama seni korumuyor seni sevmiyor senle çok ilgilenmiyor sadece öylesine var ilişki için. Bu da öyle iğrenç bir şey.
Siz nerelisiniz bu arada kibar hanım:)
Türk kadının cilvesi başka
Dimi aslansın 🫠
Türk kadınını başka millete değişmem
👍🙏
Gördüğün ilk Rus’a satarsam n seni vururuz 🔫
İmkansız
Aferin 👏
Rus kadını abi evleneceksende skeceksende rus
Ahlaksız
Yürü git lan … türk kadını no türk kadını pişmanlıktır
Sana kolay gele yallah bulursan yuva da kur
Herkesin pislettiğle
İyy ne yuvası lan bşrde evimde sürüngen yabani hayvan mı besleyeyim … parasını beriyorsun en kral hizmeti yapıp kapıyı dışarıdan çekip çıkıyor
Hem rus diyosun Türk kadınından uzak durmayı. Tercih ediyorsun hemde konu ciddi olup yuva kurmaya gelince Rus’tan uzak olıyorsun kimseyle oynama yolda kalırsın
Yavvv tğrk kadını *5 ise rus kadını *2 alırsamda rus kadın alırım
Tamam hayır getirsin sana alabilirsen ne ala
Sizden değerli demi
Sanmam senin için değerli olsunlar sorun yok 😉
Günaydın canım 💋
Ruslar tabiki yaaa müthiş
Kişilik ve uyum kültür 0 haberin olsun
Bi araştır bizi mumla ararısınız
🕯️ 🕯️ 🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
Devam edin onlarla düşe kalka anca emin olursun
Ruslar ezer geçer gerçekçi olmak lazim
Evet kalkıklar onlar ar damarları çatlak bi tanesiyle tartışacaktım otelde
Türk kadınlarımız daha çekici daha güzel bence.
Bencede cildimizde tenimizde edebimizde onlar hepsi hayat kadını malsef Türk erkeğini Türkiye nimetleri için kullanıyorlar ve sonra yok olıyorlae 🤭
Rus kadını daha masraflıdır
Kesinlikle ve çok kabalar 🤢🥲
Kadından kadına degişir
Evet ama onlar çok şımarık ve kabalar
Yoo bazıları daha sempatik oluyo ama türk kızları da egosunu kırsa 5 gömlek üstü
5 değil 100 gömlek üstü tazelikte akılllıjta ama sana bişey diyimmi hepsi sapık erkekler yüzünden böyle oluyor çoğu kadın nası yaklaşmasını bilirsen aslında vefakar ve asildir yardımseverdir.
Evet kısmen haklısın erkeklerinde payı var ama bu sayede kadınlar kendilerini daha ulaşılmaz daha da değerli hissediyorlar sorunda burada basliyo gercekten güzel kadınlar var Türkiyede ama şuanda da çoğuna ulasılması zor dediğim gibi
Evet onlardan biri de benim kimse cesaret edemiyor azıcık de sertlik var çok az oda çevre pis olduğundan kimseye merhaba denmeye gelmiyor
İyi yapıyorsun kendini ağırdan sat da çok da kapatma kendini çevreye ama degerli olduğunu bilmek iyidir
Yani olan bu Türk erkeğinin kafası daha ilişki bilmeyen kızdan cinsellik beklerse tanışmadan tabş duvar örer 😂🙌
Çok doğru erkoların resetlenmesi şart yoksa böyle iki taraflı uzlaşı sağlanamayacak🤝 sınırlarını koruman da iyi gayet...
Yani ben ilişki yaşamadım ama sanırım yaşamamış kişi yok gibi bişey özellikle erkekde eğer denk gelirse Türkler maalesef kaba ve prenses olduğu için İspanyol ya da diğer ırklara yönelebilirm 👍
Hayır namus ve edep bi kızın en değerli hazinesi olmalı bi erkek bedavadan sahip olamaz kızlarda meze olmasın bi zahmet yemek gibi düşün herkesin kebabı kendi önünde ancak meze ortaya gelir ve herkes çatalı bandırır günümüz ilişkileri de bu şekildir
Sen buraya bakıp hareket edersen ohoo herkesin buradaki birleşme amacı cinsellikten ibaret zaten tek konuşulan konu da bu olduğundan böyle düşünmen normal ama eğer ilgin o yöndeyse neden olmasın🤌
Benzetmen çok doğru çünkü namus ve ahlak kavramlarının pek bi önemi kalmadı insan sayesinde bu zamanda ama sahip çıkanlarında kendine göre ve onun gibi temiz birini bulacağından şüphemiz yok🙌
Hayır gkesinlile buradan konuşmuyorum en basidinden karşıdan karşıya geçince 50 adam dönüp bakıyo dikkat çektiğimin farkındayım hepsi cinsel odaklı bakıyorlar ben ise her zaman onları görmezden geliyorum benim olan beni bulur öyle ya da böyle.
Peki nasıl bu kadar eminsin ki hoşlandığın kişiye dönüp bakarsın yani ne var ki
Yani bana bakan adamlar genç orta yaş 50 yaş bile bakıyor ben onları görmezden gelmek istiyorum öylede yapıyorum bana kattıkları bişey yok o an beğenip bakakaloyorlar
Rus çıplak oluyo denizde :p
Çok farklı kulvarlar bence
benim için fark etmez
Kişiden kişiye değişir o durum
Rus nova bölgesi ve Kırım tarafı
Rus kadınları daha cilveli çünkü Rus sevgilim oldu
Kusmuklar onlar türdeki cilve kimsede yok çok kaba ve sert dilliler şımarsınlar ve sebebi Türk erkeği 🙌
Evet şımarıyorlar ama çok iyileri de var benimki şımarık değildi
sıcak kadın severım oda turk kadınında var
Evden onların ki kalkık ve acımasızlar aynı zamanda dikkat ederseniz çok rol kesiyorlar
nereye kadar kesebılır ıllakı ortaya cıkar ben samımı bulmadıgım hıcbıre kadına ınanmam
Stedğini eldenedene kadar bak deme çekmeyip çekilmeyecek hiçbir noktları yok sinsiler egoistler 2 hafta önce Muğla’da bi otelde kaldım gece 00:20 3 tanesi makara kiriri gülüyorlar resepsiyonu aradım sesleri kesildi bizim kadınlara kıskanç gözlerle bakıyorlar çünkü Afrika ve Çin gibi herkes ve hepsi birbiriyle aynı 😂🤭fakat biz öyleymiyizmesmerimizn sarışınımız minyonumuz uzunumuz doğuştan kızıl mı dersin sadece değermizi bilmiyoruz ve Türk erkeğinin de yalışlılsı yok bence dünyada ciltledin temizliği o kirli sakallar bilek ellerin güzelliği saat takılanları ne biliyim saçları dikmek Türk erkeği de kadını da bakma dünyada örnektir çünkü dünyadan her ırktan kadın erkek hepsi aynı farımızın farkına varalım 👍☺️
ben zaten turk kadınını sectım :) merak etme bu yasa kadar her turlu kadın tanıdım
Yani saygı duyarım ama kendimizden kaybetmek istemem teşekkür ederim ☺️
benı kaybetmıssın kazanmıstın bıdaha kazandın :)
Nasıl yani ben şunu kasttetim kendi değerlerimizin farkına varalım ☺️
ya korkma :) basına kalmayacam ben senı anladım şaka yapıyorum ben farkındayım bır suru ulke gezdım bır suru kadın erkek le tanıstım hepsı ınsan ama kendı ınsanımız daha farklı daha samımı sıcak curuk domatesler harıc
Evet harikasın katılıyorum sana ☺️😉sağol yorumun içi 🤝
rica ederim :) sende harıkasın
O yüzden mi vatandaşlık alıp sırra kadem basıyorlar hayat kadınları 😂
o konuda bılgım yok bu nerden cıktı anlamadım kı konuyu
Bilal bakalım haklarındaki gerçekleri
yanı ruslar vatandaslık almak ıcın formalıte evlılık yapıyorlar bazıları fuhus ıcın gelıyor ama bunu turk kadınlarıyla kıyaslamak ne kadar dogru onların hayatları amacları farklı neler yasadıklarını bılemeyız o yuzden cok elestırmek ıstemem
Veren kadın her zmaan iyidir
İğrençsiniz yarın eşin de verip gelmiş olur sana merak etme senin tabirinle
Ben kendim için demedim
Yo alışverişten kastın oysa ki odur sende o kategoridesin temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara aittir bunu unutma.
Yoo ben değilim hem o dediğin olmuyor hep yanii ben bakirim
İkilmede kalıyorsun bu yorumların tecrübeye dayanıyor tabiki yapmamış olman senin ve partnerin açısından iyi o halde seni tebrik ederim 🙌
Teşekkürler ben öyleyim işte masumum
Rus tabiki
tatlım 😂😂🤭
Sen rusmusun yoksa 🤔🤔🤔
Hayır Türk oğlu türküm
Ben tatlım yazmadım KS düzeltmiş bende şimdi gördüm
Ne yazmıştın
Küfür mü
Hayır asla tarzım değil ama hatırlayamadım inan
Tmamam 😊
Sen söyle bakalım neden Rus 😂
Kızmak yok ama dürüstçe söylicem
Renkli gözlü beyaz ten uzun boy cinsel olarak hem hazırlar
Ve en önemlisi trip atmıyorlar kıskançlık huyları yok
Bunlar tek başına yetmez ya bizde de var sarışını esmeri bence çaktırmıyorlar ama herkes esmeri istiyo daha doğurgan teni daha özel ve daha anaçlar seks konusunda da bi bilgim yok ama Türk erkeği yanlış anlamaya müsait olduğu için Türk hatunu kendini gösteremez bence önce o sorunların çözülmesi lazım bana sorarsanda cinsel konuda iki taraf da memnun olmalı belki de bizimkiler de mi Türk erkeğini o konuda beğenmiyorlardır li siyahilerle devam ediyorlar
Cinsel konuda siyahi istemek farklı bir durum bence yani her yer doymuş aşk sevgi falan şey daha büyük olsun diyor
Evet esmer ten sarışına göre daha anaç daha doğurgan ve Seksi
Şöyle bişi var en büyük sorun da bu bence tanıdığım ve anlatılan bi çok yabancı özellikle ruslarda trip atma kıskançlık yok denecek kadar az üstüne üstlğk sevgili olunca çok bağlanıyorlar ve gerçekten müthiç derecede sadık kalıyorlar
Ben erkek olarak kadından beklendim sevgi aşk bağlılık ve sadakat bunlar olunca zaten Seksi söylemeye bile gerek yok seks otomatimen tutkulu oluyor
Bunlar Müslüman Türk kadınında fazlasıyla var şrf yoksunları hariç ama onların çoğu hayat kadını be düşünüyorumda bi erkek olsam onlara bakar keserdim herlade sadece bizimkiler temiz değil ama onlar hiç değil kıskançlık nimettir yani sen şu mesajı beynimize iletmek istiyorsun biz herşeyi yapalım onlara herşeye he desin kıskanmasın diğer kadınlardan tirip atmasın robot gibi sana bişey diyimmi eşini kıskanmayan tek varlık domuzdur onund dinimizde yeri yoktur seviyorsa kıskanır seviyorsa tirip atar seviyorsa E biraz zindan eder hayatı ama önemser güvende hisseder yanında başından eksik ol hiç istemez bunların dışında birini bulursan kaç sana hayır gelmez ve emin ol seçenekleri de çok olur sana İçerden bilgi Rus kadınları hikaye onlar anca kç baş açarlar en ufak bi zorlukta tozdur geçelim bunları aslan 🥰
Sen olayı çok farklı yerlere çektin ya
Neyse boş verelim fazla uzatmayalım istersen
Ne demişsennona göre yanıtlamışım her ulusun gelenekleri bi mayası kalıbı vardır eksilerinde razı olacaksınız.
Salla ya yazmasadan olur 😂
Yok estağrirullah öyle şey olur mu
Yazarım konuşuruz ama sonuca varamıcamız tartışmaya girmek istemem yani
Herkesin huyu suyu değişik tabi önemli olan türk olsun yabancı olsun uyum sağlayabilmek sevgi sadakat ve cinsellik
Evet haklsıın bunlar olmazsa ilişki yürümez eğer Türk erkeğinden olmayacağını anlarsam yabancılara şans veririm geçen 2 hafta önce fethiyedeydiö bi turist vardı of keşke şans verseydim 🙂↔️🫠🥲
Ben 3 yıl marmariste yaşadım 2 ay önce döndüm hepsine şans verdim 😍😍😍
Vallahi konuşmak istedi vücudu hep döğmeydi sarışın falan dı da benim ilgim yok sarışınlara birde sıskaydı biraz 🤏
Sen nasıl seviyorsun
Yani aslında çekim ve sıcak kanlı olması önemli de tercihen esmer sakallı beyaz tenli oluyorlar ya güzel oluyo böyle kirpik uzun saçlar güzel tıraşlı kaşlar düz gözler zeytin ama kumral olur vücut olarak da 180üstü olmayan kilosu normal bakımlı dövmsiz küpesiz ha birde uzun saç olmayacak maskülen olması gerek 😆🤫
Yani sıcak kanlıdan sonrası yok bende 😂😂😂 ilk şıktan sonra elendim 😂
Ahaha dedim ya çekim tatlılık önemli ama bu belirtirğimden çok var hepsinin de parmağında yüzük var yüzümü dönüyorum görünce 😂
Yüzük derken evli mi yani
E tabi ya sözlü ya evli ama sahibi var kimse durup dururken takmaz yüzük hele erkekler 😂
Doğru haklısın
Rus kadin
Devam
Latin kızları
Allahalla nasılmış ki onlar Brezilya diyen de oldu
Rus tabii kii
Sebep
Her konuda iyiler
Sanmam kaba çirkef şımarıklar adamı kullanırlar değer vermezler
Haahah hiçte öyle değiller saydıklarının tam tersi
Hayır Türk erkeklerinden aldıkları ilgiyle popo tavan üstün çıkmaya çalışıyorlar yemezler
Rus kadınları iyidir
rus kadın
Nedir sebebi
Bizim kızları beğeniyorum
Adamsın 👍
Rus tabi ki.
Niye yahu 🤢
Bizim kadinlar yiyo iciyo saliyo. Sekste sadece yatiyor
Sanmam herkes aynı değildir birde Türk kadını edeplidir karşı taraf eş de olsa içindeki çıkaramıyor anlamıyormusunuz onlar yırtık biz yediremiyoruz kendşmşze
Iste bizde cikaranlari seviyoruz. Edepli sevmiypruz. Orsb seviyoruz
Püüü sana eşin olsa neysede neyse bişey demiyorum ondan sonra da dersiniz ne kadar istekli nerden istemiş biliyor senle öğrense dahi çünkü kaynağını ben sana söylüyüm onlarda edep yok bizde var utanma kavramı onlarda yok bizde var ve bu iki taraflı zihyinet maalesef yatak odasına da yansıyor 🥲
Yooo ben bakire olmayan seksi iyi beceren kadin ariyorum
Bulursun 😂🖕
Tabiki ins
Türk tabi ki de
Rus kadini
Rus tabiki
Sebep
Russ
🤢🤢
Rus kadını.
Sebep
Tamam tamam seni böyle alalım ✋
Türk kadını
Neden peki
Rus kadını çok klasik safi dış görünüş ama Türk kadının içide tanımaya değer
Kesinlikle Ruslar çok şımarık ve kabalar Türklerin yüzüne bakarken göz deviriyorlar Buda maslef turkish for men den geçiyor asabiler vücutlarına güveniyorlar ama Türk kadını asildir zariftir tazedir çeviktir bizim canım pirince giderken evdeki bulgurdan olacaklar haberleri yok😂✋
Kesinlikle
bence rus
Niye peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?