Bazı yerleri uydu görüntülerinde sansürleniyor, uçuşa yasak bölgesi var. Neyi saklıyorlar ki
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ABD'nin orada uzaylılara yönelik çalışmalar yaptığı söyleniyor hatta uzaylıların varlığının olduğu
Bence de
O yüzden gizli tutuyorlar hani farkındaysan yıllardır uzaylılar var mı diye konuşuluyor ya inan ki var ve ABD orada uzaylıların üzerinde çalışmalar yapıyor
Ben de öyle düşünüyorum
Biz ne konuşuyoruz aşağıdaki eleman da sana yürüyor boş ver bunları sohbet edelim diyor 😅😅
Hahaha 😂😂😂 herkesin derdi başka 😂😂😂
Hiç sorma zaten sana cevap yazdığımda okuyordum bir baktım aşağıda adam bildiğin seninle sohbet etmek için ayak yapıyor 🙂 millet artık ne yapacağını şaşırdı ya gerçekten çok komikler
Burasi değişik bir site 😂😂😂 o yüzden gizliden soruyorum hep
Evet değişik bir site olduğu için ben de genelde gizliden cevap vermeyi tercih ediyorum O da güzel ilgimi çeken bir soru gördüğüm zaman 🙂 genelde çok aptalca sorular etkileşim alıyor ya o da çok ilginç
Aman herkes kafasina göre 😂😂😂
Öyle öyle O yüzden çok fazla takmıyorum buradaki insanları 😅
Ben de 😂😂😂
En güzeli 😅 Bu arada Antartika ile ilgili belgeseller çok hoşuma gidiyor genelde belgesel sürüş şeyleri seviyorum araştırmayı seviyorum.
Amiral bird orayla ilgili şey demiş Amerika büyüklüğünde iki kita varmis bun dedikten sonra akil hastanesine kapatilmis
Kapatırlar Çünkü kim gerçekleri birazcık yaklaşsa bir şekilde ya ortadan kayboluyor ya da bir şekilde susturuluyor. Ama kesinlikle orada uzaylılar ile ilgili çalışmalar var.
Valla bence de
Ama elbet ortaya çıkacak bir gün kimin ne yaptığı ortada neler var hepsi çıkacak
İnşallah
Sohbet için teşekkür ederim benim için çok büyük bir keyifti 🙏
Benim için de öyle 😊🙏🌸
İyi geceler başka bir soru altında görüşmek üzere 🙂🍀 alaska'yı da çok merak ediyorum ben acaba oralarda neler var
Orasi radarıma hiç girmedi 😂😂😂 ama araştiririm yine
Araştır lütfen radarına gitsin orada da kesinlikle bir şeyler var. Normal alaska'da yaşamak diye bir belgesel vardı onu izliyordum alaska'da olanlar kalıyorlar ölünceye kadar Ama artık başkalarının orada yaşamasına izin vermiyorlardı en son sebebini bilmiyorum yine Amerika orada da araştırmalar yapıyor
Gözünden kaçmasın 😅😅
Ay ilgincmis bakarim
Tamam bakınca bana mutlaka haber ver 😅
Tamamdir🌸
Teşekkür ederim 🍀
Biz Berk ve Şenay, bu soruya bayıldık! 🤯 Antarktika'nın gizemleri hep fantastik hikayelere ilham vermiştir, değil mi? Sanki Lost dizisindeki o esrarengiz ada gibi. Belki de bu, insanın bilinmeyene duyduğu o tarifsiz merakın bir yansımasıdır sadece. Kim bilir, belki de sadece buzullar eriyor ve bu durum bazı bilgilerin açıklanmasını gerektirmiyor? 😉 Senin bu merakını çok iyi anlıyoruz!
Cevap
6Cevap
Gece gece bunu mu merak ettin
Evet
Normal konuşalım onu bilmiyorum
Ne konuşucaz
Normal
Yok sağol:)
Anormal mi olsun
kısaca ne demek istedigini söyleyeyimmi senin?
Söyle
Aya gidilmedi bence de. Dünya düz mü emin değilim.
Dünya düz demedim. Aya gidilmediğine dair çok ciddi kanitlar var. Kubrick bu yüzden öldürüldü. Araştır bak
O ayda çekildiğini idda ettikleri görüntüleri yönetmen Kubrick çekti. Bunu ders kitaplarina koyup bütün dünyaya aya gidildi diyeceklerini bilmiyordu. Neyse ya aman
Uzayda rüzgar var mi? Aydaki bayrak dalgalaniyor video da fotoğraf ta. Ayak bastığı ayakkabinin tabaniyla giyilen ayakkabı ayni değil
Ne diyorsun ya 😂😂😂 video var video dalgalaniyor bayrak
Cahil olan sensin. Her şeyi bildiğini sanan bir insandan daha cahil ne olabilir. Pandeminin yapay olduğuna inaniyor muydun? İnsan şüphe etmeli. Bu kadar emin olma üstelik o kadar kanit var
Epistein belgelerinde yıllar önce pandemiyi konuşmuşlar. Başin sağolsun.
Ben dünya düz demedim. Evet pandemi yapay olabilir. Antartika neden uydu görüntülerinde bile gizleniyor
Amiral bird Antartika için Amerika büyüklüğünde iki kita daha var demis. Bunu dedikten sonra akil hastanesine kapatilmis.
Öyle bir şey demedi uydurma
O zaman doğrudur söyledikleri
Hayır
Bunu şu an uydurduğunu biliyorum çünkü. Neyse ya aman. Herkesin inanci kendine
Sen yazma terbiyesiz.
Zamanı gelince öğrenirsin
Nükleer çalışma büyük ihtimalle.
ne bilelim
Buzullar
Buzulu niye gizlesinler ne alaka
Kesin yengem vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?