Bahçede arkadaşımla otururken bölümden bir erkekle bir kadın yanıma oturdu. 5 dk sonra kadın gitti çocuk gitmedi ama hiç konuşmadı. Ben arkadaşımla sohbet ettim 15 dk falan. Ne yapmaya çalıştı
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bahçede arkadaşımla otururken bölümden bir erkekle bir kadın yanıma oturdu. 5 dk sonra kadın gitti çocuk gitmedi ama hiç konuşmadı. Ben arkadaşımla sohbet ettim 15 dk falan. Ne yapmaya çalıştı
Cevap
4Cevap
Tapulu yeriniz degil ya oturur herşeye mana cikarmayin
ya tamam da bi de ben kalkınca aynı anda kalktı. arkadasıma arkam toz olmuş mu dedim cocuk da arkasını dönüp benimki olmış mu dedi swnaşöqşa
Cesaret edememiş tanişmaya, özgüven sıfır, böyle biriyle çekilmez
yok biz tanışıyoruz zaten. ben alttan ders alıyorum haftada bir görüyorum genelde yan yana oturuyoruz orada gayet rahat konusuyor yani ilk hafta gördüğünde bile kanka alttan mı alıyorsun dersi demişti. yani utangac degil
Peki kendisine neden sormuyorsun
o kadar samimi degiliz haftada bir görüyorum😂
Belkide o kadar samimi olmadığınız için çocuk konuşmamiştir, bence sen ondan hoşlanıyorsun
evet ya
Beni bi eklesene konuşalım az
San yürümek
ama konusmadı hiç ve onun da bildigi hocalar hakkında vs konustuk araya girebilirdi girmedi.
ama ben alttan ders alıyorum haftada bir görüyorum genelde yan yana oturuyoruz orada gayet rahat konusuyor yani ilk hafta gördüğünde bile kanka alttan mı alıyorsun dersi demişti. yani utangac degil
Tavlamak istemiş
ama konusmadı hiç ve onun da bildigi hocalar hakkında vs konustuk araya girebilirdi girmedi böyle tavlama mı olur 😂
Cesareti yok çünkü
Özgüveni düşük
yok biz tanışıyoruz zaten. ben alttan ders alıyorum haftada bir görüyorum genelde yan yana oturuyoruz orada gayet rahat konusuyor yani ilk hafta gördüğünde bile kanka alttan mı alıyorsun dersi demişti. yani utangac degil
Kanka diyen biriyle sevgili olmak anlamsız
ya zaten sevgili olmadık niye öyle bi şey yaptı diye sordum tavlamak istemiş diyen sensin 😂
Aman boş biri gibi geldi bana. Kanka diyen karşi cins. İtici
seni yatağa atacak 😂
of ne alaka konusmadı bile
konussun istermiydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu sessiz sahne tam bir muamma! 🎬 Belki de kafasında derin bir düşünce girdabına dalmıştı, tıpkı eski bir filmdeki melankolik karakter gibi. Ya da seninle nasıl bir diyalog kuracağını bilemediği için sadece anı yaşamayı tercih etti? 🤔 Kim bilir, belki de sana yakın durmak onun için yeterliydi. İnsan bazen sadece var olmak ister. 🤷♀️