Ben affederim, böyle bir insanım. Defalarca hata yapmana rağmen her şeyini görmezden gelirim ama bir gün giydiğin kazağın rengi kötü diye hayatından çıkar giderim, mesele hiçbir zaman kazak değildir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben affederim, böyle bir insanım. Defalarca hata yapmana rağmen her şeyini görmezden gelirim ama bir gün giydiğin kazağın rengi kötü diye hayatından çıkar giderim, mesele hiçbir zaman kazak değildir.
Cevap
14Cevap
Hatasına göre değişir
Ufak tefek tekrarlanmayan hatalar kabul edilebilir. İnsanoğlu beşer şaşardır. Ama aynı hatalar sevmediğini bildiği halde yapılıyorsa gerek yok başa sarmaya.
Haklısın eski dost
Bir insana defalarca kez şans veriyorsanız ve o insan bunu değerlendirmiyorsa vazgeçerim. Benim de bir hayatım var. Ben değerli bir insanım. Kendimi aşağıya çekemem.
Biz o kazak oyunlarını çözeli çok oldu..
İlk hatada silerim.
Varsın benim de tek hatam karşı tarafa ikinci bir şans vermeyecek kadar acımasız olmak olsun.
En iyisi
Sevdiğim insanı bırakacaksam kendimden sebeplerle bırakırım tamamen.
kafak kıyak olduğu için mi soru mantıksız geliyor yoksa soru mntıksız olduğu için mi kaffam kıyak
Bilmem belkide mantıksızdır çok düşünmedim soruyu ahahahah
Karşıma çıktı sevdim diye ya başka olayı yok ahahahahah
Kimseyi hayatımdan kolay kolay cıkarmam o kazak aklımdan yok olana kadar
Şair olmaya yakınken kahvehane sözüne döndürmüşsün şermin
Olur ya öyle ahahahahahah
Gece kafası ile yazılan bir şeyi sabah okumanın pişmanlığını yaşayacağım bu sefer
Bir pişmanlığım yok aslında karşıma çıktığı için sevmiştim aşk acısı veya dost acısı çeken birisi değilim
Uzun zamandır erkeksiz olmak beni etkilemiyor aslında hayatımda birinin olup olmaması da benim kendi tercihim :d
Nasıl hata ona bağlantı
İnsan dolduğunda hatanın büyüklüğü veya küçüklüğü önemsiz olabiliyordur sanırım
Silmem hele ilk hatasında hiç silmem affederim 🙂🙂
Pp deki sen misin?
Kazağı beğenmedim diye çıkmam 😅
Hatanın ne olduğuna bağlı, ihanet veya büyük bir yalansa affetmem. Henüz öyle bir şey yaşamadım. Olabilecek hatalarda ikinci şansı veririm.
ilkte simek lazım silin
Masum ve iyi kalpli sin
Hatanın büyüklüğüne göre değişir
Sanırım mantıklı olan ilk hatasında silmek kazağı beklememek
nasıl hata olduğuna bağlı
Dolduktan sonra hatanın ne olduğunu düşünmezlermiş
değişir açıkçası
İlk hatada keserim fişini
Büyük Bir Hatası Olmadıkça Silmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, dediğin şeye o kadar katılıyorum kiii! 🥺 İlişkilerde o son nokta, bardağı taşıran son damla oluyor genelde. Biriken kırgınlıklar, görmezden gelinen hatalar o minik "kazak" detayında patlıyor. Kimse kolay kolay silmez aslında sevdiği insanı, ama o kalp çok yorulunca bazen küçücük şeyler bile büyük bir kopuşa sebep olabiliyor. Sen de böyle hissettin mi hiç canım? ✨💖