Açık saçık, dekolte, mini, dapdar şeyler giymesini istemem. Bunu en baştan söylerim kabul ederse öyle sevgili olurum. Normal giyimlede gayet şık olunabilir. Bu açık ama kapalı kızlar modası gibi. Bu kısıtlamak değil aksine korumak. Sürüyle erkekte mini, açık saçık, dekolte vs giyen kızlar hakkında o kadar iğrenç laflar, düşünceler, bakışlara şahit oldum ki amacım tamamen sevdiğim kadını bu iğrenç bakışlardan ve düşüncelerden korumak. Açık giyinmezse baksalarda bişey göremezler. Aynı zamanda sevdiğim kadının vücudu sadece bana özel olsun isterim. Kimse görmesin. Bende aynı şekilde birine aşıksam asla başka kadına dönüp bakmam.
karismam zaten erkegin neyine karisicam oyle cok gomlek onu falan acmasin sorun yok cunku bazilari bacagina kadar acik geziyo igrenc. ben sadece tarzi hakkinda fikrimi belirtirim, bu da yakisir sana vs diye
Karışacağım türden birisiyle birlikte olmak istemiyorum. Öyle kadınlardan uzak dururum. Benimle birlikte olduktan sonra giyiminde bir değişiklik varsa karışırım. Bu yüzden üç senelik ilişkimi bile bitirdim ben.
Heralde yani güzel kardeşim karımızı sergilicez daha önce de dedim orasını burasını gösteremez. Hanım hanımcık giyinsin bende onun istediği şekilde giyinirim ve mutlu saygılı bir ilişkimiz olur son...
Ailesi karışmıyorsa başkasının karışması kimsenin haddine değildir, giyim tarzı bana uygun değilse zaten beraber olmam sonucta onume gokten dusup, al bu senin sevgilin denmiyor aynı şey yaşam tarzı icinde gecerli.
Karışırım. Çünkü nasıl bir ülkede yaşadımızı unuttuyoruz bazen. O yüzden kendime uygun birini ararım her zaman. Değiştirmeye kalkınca geri tepecek biliyorum.
Bizim kadınlarımızın ne yazık ki anlamadığı şey bu ülkede her köşeden bir sapık çıkabileceği. Ayrıca bu ülkede sevgilisine laf atılınca cevap verdi diye öldürülen veya dayak yiyen insanlar dolu. Beni bu tür durumlara sokacak bir kadınla bir saniye bile muhattap olmam. Yoksa hiç bir erkek sevgilisini veya karısını kısıtlama yanlısı değildir. Sadece diğer erkeklerin ne mal olduğunu biliyordur.
Giyimi aklımdakine uygun biri ile olurum, değiştirmekten ziyade. Çünkü haklı olarak sevgili olmadan önce de böyleydim ne anlatıyorsun dese bir şey diyemem...
Bence herkes böyle olmalı. Yanlış anlaşılmasın çıplaklığı savunmuyorum ama kızlarda kısa şort croptanda bişe olmaz, erkekler ise zaten kısa şort crop giymediğine göre neyine karışıyım ki😺 Kimse mağara ayısı olmasın vallah.
Takım elbise giyinecekse uygun kravat seçebilirim mesela:)) ya da günlük giyimde fikir verebilirim kombin ve tarz olarak. Ama o benim kıyafetime karışmasın nefret ederim.
Yoo dengesizsiniz ayrıca biz erkeğin giyimine karışıyorsak onun daha iyi görünmesini sağlamak için ama erkekler kadınların çok da iyi görünmesini istemiyo bence.
Düşünsene bi kafeye gideceksin önü açık gömlek giyiyor, aşkım böyle giymesen mi diyorsun anlamıyor. Farklı düşüncelerdeysek gerek yok zamanla sinir olmaktan iidir enejd
Djdjd yok canım onun özgürlüğünü bu şekilde kullanması beni üzüyorsa köleleştirmek yerine kendi haline bırakırım toksik değilim yine çok yanlış anlaşıldım :')
Bu gün bir şey olmadı ama dün gece gece yan evde yaşayan komşunun kızı cinnet geçirip ortalığı birbirine kattı Birde gecenin yarısı o eşek rüyama girdi beni aynı o günkü gibi ısırıyordu bende kafasına kürekle vuruyordum bayağı korkuttu bu rüya beni 😆
Kadınlar bu inat uğruna işte yalnızlar dur kocanın yanında hanım hanımcık ol cocuklarını büyüt ömrünün sonuna kadar bağlı ol bir kaç günlük dünya niye üzüyorsun kocanı
Ya giyinişi güzel yakıstıriyor da ben sadece dar pantolon sevmiyorum erkekte önceden yakısiyordu ama kilo aldı hala dar diyecem diye tutturuyor hani aşıri kilo almış bir kadının tayt giymesi gibi düşun ordan buradan fışkırmıyor bizimkinin ama çivi gibi popo ve göbek var az maşallah poposu da güzel spor geçmisi olduğu için 7 8 kilo verse tamam da şu an dar pantolonlar hiç yakışmıyor ona
Karışırım açık ve dar giyinemez o şekilde giyinmiş şekilde buluşmaya gelirse sert bir uyarı veririm uymazsa ayrılırım seviyosa benim dediğime uyacak o kadar
Evli veya nişanlı değilsen hiç bir şeye karışma hakkın yok. Eğer açık saçık giyiniyorsa sende istemiyorsan, tatlı dille söylersin, yok ben bu şekilde devam edeceğim derse bay bay demek lazım
Kapalıların çoğunluğu samimiyetsizliği temsil ettiği için.. Bi de, 3 kafa DECCAL kadın kapalıydı bende. Kötü hatıraları war. Sezarın hakkını yemeyelim, aşık olduğum 2 kadınmda kapalı. KAOS yani mk )
Ewet. O 3 ten, haydi birinin acısı çok geride kaldı, ama diğer 2 sinin azaplarını izlemek herşeyden keyifli olacsk. ebu cehil bile çıksın ateşten de onlar girsin
İkisinin de huzrsuz olduklarını biliyor, duyuyorum. İkisinin de dünyaları dar ve. zehirli, sevenleri yok ve kendilerini kandırııyorlar.. ikisi de kocadsn dertlş, biri tüm ailesinden deertli ve itildi. hukuken benden tokat yedi, muhtemelen reel şiddeti de görecekler. Biri, buralarda geziniyo, kime g. tümü göstersem beni sever diye, sevgi dileniyo. kocası şamarladı akıllanmadı.
Ewet. Emin ol, gözünle gördüğün kadın varlığının 3 te 2 sinin hayatı berbat.. sana bana hava atıyolar. Dokunduğunda ağlarlar, veya ağlamamak için kaçarlar senden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Evet karışırım dekolte veremez hele ben yokken asla kısa yiyemez 😀 benim yanımda bana uymalı 🙃
Haha bak kadın ya harbi rajon koydun 😂
Kurallarıma uymazsa yol veririm 😂
Acımam diyosun gerçi sen keskin baksanda adam yerlebir olur bak 😂
Bakışlarım yeter💯
Yani yeter güzel gözleri
Yani...
Yani hoşuma gitmeyen bir durum varsa karışırım.. Dar giyinemez mesela.. 😅😅
Bak kanunlarım diyorsun 😂
Tabiki de.. 😅 Ben çok kıskanç bir kadınım.. 😂😂
Yok ya sen kiskancmisin 😂
Evet.. 😅 Ordan bakınca değil gibi mi duruyorum.. 😂
Yok kiskanc duruyorsun ama orta sende 😂
Yok yok kıskanınca gözüm bir şey görmez.. 🤣🤣
Naparsinki 😂
Bilemem onu o zaman düşünürüz.. 😅😅
Düşün bakalım cadı kız seni 😂
Mesela ölmeyle bayılmayı karıştırıyor olabilir karşımdaki kişi.. 😅😅
Yok ya nasıl olcak peki o 😂
Orası da bana kalsın.. 😜😅
Kalsın bakalım 😂
😂😂
Çok kötü bir tarzı varsa müdahale ederim
Ne gibi kötü tarz bakim
Dar pantolon falan giyiyorsa :DD
O olmaz ama ben vücuda yapışan tshort giyiyorum vücut olunca 😂
Keten gömlek tercih ederim 🙄
Onuda giyoyorum yerine göre ama dar pantolon olmaz erkeğe
Evet iğrenç duruyor 🫠
Yani yakışmaz zaten 😂
Evet karışırım, evde kapalı gezemez.
😂 bu iyiydi ortağım sen nerden hayırdır depresyona mı girdin
Depresyon benden çok uzak konulardan. Nerden çıkardın şimdi:)
Görünmüyorsun ondan 😂
Eğer görünmüyorsam depresyonda olma ihtimalim daha da azlaşmıştır:))
Olursammi kötü diyosun hislerim yanılmaz var sende biseyler 😂
Vallahi yok yemin ederim. Allah seni çarpsın 😃
Haha lan beni niye çarpıyor yamultcan beni bedduaya bak 😂
Son çare bunu demek kaldı:)
Sen zaten beni öldürcen illa tahtıma koncan bu kesin 😂
Napalım, profilin çok güzel ara sıra ver bizede kullanalım
Ee hadi seni görmek isterlerse benim profille benimi cikartcan sonra kamerada 😂
Yöntemini bilmiyordu insanlar, öğrendikleri iyi oldu şimdi 😃
Yok açtıklarım var şimdi 😂 sen beni bitirme derdindesin brutus 😂
Açık saçık, dekolte, mini, dapdar şeyler giymesini istemem. Bunu en baştan söylerim kabul ederse öyle sevgili olurum.
Normal giyimlede gayet şık olunabilir. Bu açık ama kapalı kızlar modası gibi.
Bu kısıtlamak değil aksine korumak.
Sürüyle erkekte mini, açık saçık, dekolte vs giyen kızlar hakkında o kadar iğrenç laflar, düşünceler, bakışlara şahit oldum ki amacım tamamen sevdiğim kadını bu iğrenç bakışlardan ve düşüncelerden korumak. Açık giyinmezse baksalarda bişey göremezler.
Aynı zamanda sevdiğim kadının vücudu sadece bana özel olsun isterim. Kimse görmesin. Bende aynı şekilde birine aşıksam asla başka kadına dönüp bakmam.
Güzel düşünce kardeşim
bunu ilk basta belirtecek olman guzel biseyy
karismam zaten erkegin neyine karisicam oyle cok gomlek onu falan acmasin sorun yok cunku bazilari bacagina kadar acik geziyo igrenc. ben sadece tarzi hakkinda fikrimi belirtirim, bu da yakisir sana vs diye
Yok misal adam ne giyse belli oluyor dikkat çekiyor o manada
dunyanin en yakisiklisi olacagi icin ceker her turlu, dikkati bende olduktan sonra odagi dagitirim bi seycikler olmaz 😌
Bak sen tam bir dişi gibi konuştun güzel 😌
💅🏻💅🏻
🌹🌹
Karışacağım türden birisiyle birlikte olmak istemiyorum. Öyle kadınlardan uzak dururum. Benimle birlikte olduktan sonra giyiminde bir değişiklik varsa karışırım. Bu yüzden üç senelik ilişkimi bile bitirdim ben.
Bak üzüldüm kötü olmuş haklısın tabikide bu konuda
Yapacak bir şey yok. Ben sevdiğim kadının orasını burasını göstermesini istemem.
Çoğumuz öyle
Elbette. :)
Heralde yani güzel kardeşim karımızı sergilicez daha önce de dedim orasını burasını gösteremez. Hanım hanımcık giyinsin bende onun istediği şekilde giyinirim ve mutlu saygılı bir ilişkimiz olur son...
Yani öyle olmalı kardeşim en doğrusu
Ailesi karışmıyorsa başkasının karışması kimsenin haddine değildir, giyim tarzı bana uygun değilse zaten beraber olmam sonucta onume gokten dusup, al bu senin sevgilin denmiyor aynı şey yaşam tarzı icinde gecerli.
Ama istemedin tarz giyiniyor dikkat çekiyor karismazmisin hiç
‘’giyim tarzı bana uygun değilse zaten beraber olmam sonucta onume gokten dusup, al bu senin sevgilin denmiyor’’ . d
Yani giyim sana hitap etcek bak güzel 😂
Karışırım. Çünkü nasıl bir ülkede yaşadımızı unuttuyoruz bazen. O yüzden kendime uygun birini ararım her zaman. Değiştirmeye kalkınca geri tepecek biliyorum.
Bak çok doğru diyosun ülke harbi sapık dolu değişik bir yorum yaptın
Bizim kadınlarımızın ne yazık ki anlamadığı şey bu ülkede her köşeden bir sapık çıkabileceği. Ayrıca bu ülkede sevgilisine laf atılınca cevap verdi diye öldürülen veya dayak yiyen insanlar dolu. Beni bu tür durumlara sokacak bir kadınla bir saniye bile muhattap olmam. Yoksa hiç bir erkek sevgilisini veya karısını kısıtlama yanlısı değildir. Sadece diğer erkeklerin ne mal olduğunu biliyordur.
Doğru diyosun adamlar bidona halleniyor o derece bozuk zaman
Giyimi aklımdakine uygun biri ile olurum, değiştirmekten ziyade.
Çünkü haklı olarak sevgili olmadan önce de böyleydim ne anlatıyorsun dese bir şey diyemem...
Oda var bak
Ben hicbirseye karışmak istemiyorum bana hazır gelsin lutfen :)))
Hazır olsun sana yoksun bu aralar sen 😂
Buralardayım ama ön planda değilim:))) kıyafetine karisacagim biriyle birlikte olmam başından bu işlere girmem çünkü akilliyim🤓
Görmedim bu aralar seni akıllı kadınım diyosun ama sen normalsin sıkıntı olmaz
O oyunlara girmem ben, TESK :)))
Girme zaten sıkıntı olur rica ederim 😂
Ben erkeğim diye beğenip aşık olmussam neden giyimine karısayım zaten nasıl giyindiğini bilen bilirdir bilmese beğenmezdim. d
Vay vay zehre bak sen 😂
Eee yani begenmediğim adamla neden birikte olayım ksks begenmissem herseyini begenmşim demektir. d giyim de dahil
Helal olsun afferim kız sana 😂
Karışacağım türden bir giyimi varsa sevgili olmam zaten. Ama benle sevgili olduktan sonra giyiminde bir açılma varsa evet karışırım.
Bak güzel öyle olmalı
Bence de
Ben erkeğim yanında onu rahatsız edicek şekilde giyinmem oda giyinemez bunuda izin vermem karışırım
Bak güzel söz iddali more 😂
Harelde benim sözüm😂
Bak sen 😂
Sen biliyosun benim giyim tarzımı sence bir erkegi rahatsız edicek şekildemi
Yok değil güzel bak Allah için
Yanımdaki erkegin bakımsız olma ihtimali var mı giyim konusunda 😂
Yok olmaz giydirirsin sen onu 😂
Valla giydiririm çokta sevem giyim kuşam işini kombin ikonu olur yanımda😂
İyi bir ara bana ikon ol 😂
Olur valla bırak kendini bana tarz olarak çıkarsın yanımda bi bakan bir daha bakar sana😂
Haha tamam bir ara bırakcam. tarzi sana 😂
Tamam yazın yapalım muglaya geçmeden yaz tarzıyla başlayalım😂
Olabilir bak 😂
Ama hiç bişeye karışmak yok ok içten dıştan hepsi bana ait😂
Haha tamam hadi bakalım 😂
Güven bana more 😂
Güvendim sana more 😂
Bu yaza damgasını vuran kombinlerler dolaşcan sen ege sahillerinde😂
Bak olur ozaman😂
Olur olur dikkatlieri üzerine toplamaya hazır ol😂
Haha zaten dikkati çekerim 😂
İşte gücümüzü birleştirdikmi olaylar olaylar😂
O olcak yakında güç birleşimi 😂
Olsun olsun 😂
Tarzını beğenmiyorsam soyle yap diye fikir veririm istemiyorsa zorla olmaz zaten ama beni biraz da olsa seviyorsa sevdiğini mutlu etmek için yapar.
Bak sevgi olayıyla baskı yaparım diyorsun güzel
Sevdiğim olmuşsa zaten bilekte biten kısa ve dar pantolonlardan giymiyordur karışmaya gerek yok
Sen her daim karisirsin 😂
Giyimine karisacağimi sanmıyorum
Eminmisin ☺️😂
Tabi önceden belli eder kendini öyle biriyle olmam ben
Bak direk anlaşıldi 😂
O tarzda olan biriyle olmam olmuşsam zaten istediğim gibidir karışmaya gerek yok
Çok iddali bir söz siskocum keyifler nasıl bakim
İyi güzel
Allah iyilik versin
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ☺️
Her şeyde bir denge ararım. Denge bozulursa müdahale ederim tabii ki. Bir aile olacaksak dikkat etmeliyiz derim.
Güzel çok olumlu söylediniz
Fikir veririm ama karışmam çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz derler o kendi tercihi nasıl istiyorsa giyebilir
Belli olan biriyse peki maviş
🙏👍🤗🥰
"İkimiz bu konuda birbirimize istediğimiz kadar kariisabiliriz" diye bir kural koycam ilişkim olduğunda.
Yani kariscan 😂
Ben kariscam ama ona da karışma hakkı vercem miss gibi😌
Sendeki kanunlar eşit 😂
😂
Karışmam sevdiğim kişi nerde nasıl giyineceğini bilir
Bencede kendileri bilmeleri daha güzel olur
Kaliteli kadın nerde ne giyinecegini bilir
Bencede bu lafina direk onaylıyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Karışmam karışamam temiz ve bakımlı olsun yeter
Açık sacik diyelim erkekte vücut olunca gösteriş oluyor
Yok ben normal Türk erkeklerinden bahsediyorum standart dışlarını Eledim😂
Anladım standart dışı nasıl oluyor 😂
Senin dedigin gibi kaslı olanlar öyle olsa kıskanırdım ister istemez. Herkes bakar bide ic geçirip ellemek falan isterler
Bak sen icmi geciriyolar 😂
Evett geçirirler dokunmak isterler iste o zaman giyimine karıştırdım vücut hatlarını belli etmicek seyler giysin
Vücutlu adamda her halükarda belli olur giyim
Çarşafa sararım ben üzerine yorgan olurum😂
Hahah bak bu güzeldi
Öyle tabiii nazar falan değer kimse görmesin onlari
Yani mantıklı nazar çok olur
Olmasin onlara o kaslara sakin nazar değmesin
Sonra nolur demi 😂
Yani bak oda var elden gider mazallah
Yani gider 😂
Eee napalim o zaman ya kas yapmicak ya da ya da kapansın 😂
Her şekilde giden gider
Erkeğin kapanmasida ne bilim 😂
Eee napcaz kıskançlık iste öyle kısa kollu falan giyip o penyeyi kaslarıyla doldurmasin bir zahmet
Adam yapmiski kasları bırakmış 😂
Iste sadece benim onlar kimse görmesin banane göstermesin millete
Haha banane 😂
Olmaz o zaman ama sen kıskanmaz misin
Ben kıskanırım ama sevdiğimi bende öyle açık secik olmaz
Eee o zaman bizde kıskanıyoruz iste😂
Güzel kıskanin tabikide
😂
tamam karsilikli çarşaf giyelim
Kim giyecek kız 😂
Kaslilar
yapmasınlar hocam yaa olan var olmayan var birde yazın böyle atlet gibi birsey giyiyor onlar yazik kizlara
Hahah sesli güldüm 😂
Sen gülme kesin sende onlardansın hoşuna gitti bak
Benim giydiğim yakışır simdi
Yakışırdı o kaslar patlamasin simdi
Yok patlamaz 😂
İyi o zaman
O kadar spor protein nereye gidiyor acaba
Onlar vücuda gidiyor protein her zaman iyidir
Doğru perotein her zaman lazım
Konu yine yemege geldi
Soru neydi?
Valla sen getirdin yemeğe
Hep ben getiriyorum dimi?
Yani sen getirdin gene aklımıza 😂
Seninle konuşunca direk protein tavuk fenerbahce geliyor aklima napim
Ama ikisi vazgecilmez
Neyse kiz arkadaşın olsa sana karışabilir mi peki kıyafetlerine falan
Bak bunu hiç düşünmedim misal ben gömlek giydimde 3 düğme acık olur kesin
Niye dusunmedim mesela? kısıtlamaya gelemez misin?
Sanırım gelemem gibi
Ne mesela giyme bunu dedi sana giyer misin gene
Seviyosam eğer dinlerim gibi
Yakışır öyle olsun yani bu konuda biraz kıza yardımcı ol zaten zorsun
Şuraya gitme dedi şununla konusma dedi düşünsene sana dedi😂
Bana işte o an ne yaparım bilemem 😂
Çok seversen orta yolu bulursun bence Yani oyle olacak sanki zorsun ama aşık olunca bir tatli olursun
Olabilir olmak lazım önce 😂
Yani oda var iste daha kiz yok ortada seni kıskanmasını konuşuyoruz
Yani olsun bakalım
İnşallah hayırlısıyla hayırsızsa olmasin zaten
Herşeyin hayırlısı
Maç bitti mi biliyor musun skor sıfır ama
Fener yarın yarın 😂
Biliyorum Beşiktaş bugün yaa bitmiş zaten
Sen Beşiktaşliydin değilmi
Evet oyledim 😂😂
Sizin durum daha vahim 😂
Evet skora baktım kötü yanı sizin 8 puan var bizim çok vahim coook
GS tutmasalar normal olurda
Herkes Galatasaraylı mübarek kimseye birseyde diyemiyorsun hep savunma pis *
Fener ayrı diğer tüm takımlar ayrı öyle düşün
Öyle düşünüyorum zaten durum vahim hocam biz berbat zaten
Bizde iyi değil yarın yenerdek fark 6 düşün
Sen izleme mümkünse aman diyim
İzlicem yarınki rakibide yenemezse artık yuh
Ama sen izleyince yenılıyorlar sen dinle sadece😂
İzlicem 😂
İyi sinirlenmede sonra
Yarın yeneriz umut ediyorum😂
Hadi hayırlısı bakalım göreceğiz yenilirsen kızdırayım mı
Dene bakim noluyor 😂
Yok kalsın aman aman sadece sordum o
bile yetti
Ee dene yani 😂
Yok kalsın gaza getirme
Yok dene dedim bakım nolcak 😂
Azar yemeğe niyetim yok helede senden
İyi bak biliyosun
Evet biraz öyle fener aşkına kurban gidip arada kaynamiyim
Kaynarsin ondan dikkatli ol
Yok dedim işte tedbirimi aldım Ağzımı bile açmayacağım sana bulaşmayacağım
Efferim 😂
Kaptık gene aferimi ben yatıyorum hocam sana iyi geceler
Tamam kaptin bak iyi geceler sanada
İstediği gibi giyinebilir, tabi benim yanımda.
Senin yaninda olmazsa olmaz yeni 😂
Keyfi bilir yaa ona mı takılcam?
Takilmazmisin
Takılmam gerəkiyor mu?
Gerekebilir
Dekolte giyip göğüs kıllarını mı gösterecek?
Olabilir oda bir nimet 😂
😬
Hayır ben karışmam, karıştırmam da. Kimsenin kimseye karışmaya asla hakkı yok.
Dikkat ceksedemi
Milletin fikirleri önemli değil, onun bana olan tavrı önemli.
Tavri zaten güzel olmasi lazım sana karşı hani kadınlar kıskanç ya ondan dedim
Sahiplenirim tabiki sevdiğimi ama giyimine niye karışıyım bu tamamen onun özgürlüğü.
Değişik düşünce yapın karışmayan nadir yorum atanlardansin sende
Bence herkes böyle olmalı. Yanlış anlaşılmasın çıplaklığı savunmuyorum ama kızlarda kısa şort croptanda bişe olmaz, erkekler ise zaten kısa şort crop giymediğine göre neyine karışıyım ki😺 Kimse mağara ayısı olmasın vallah.
Haha ama erkekler üste yapışan giyiyor vücutlu olunca o var bak 😂
Yok ya ondan nolucak bişe olmaz.😹
Yani olmaz bişey diyosun 😂 ozaman sıkıntı yok 😂
Evet benim açımdan sıkıntı yok 😹
Anlaştık seninle kedi kız 😂
Anlaştık 😹
☺️🌹🌹
Karışmam hayır karışacağım biriyle olmam zaten.
Peki onu daha güzel kafandaki moda tarzı giydirmezmisin
Giydiririm🙂
Bak güzel senin zevkin güzel iyi giyindirirsin ☺️
hayir ama benimle uyumlu kombin yapmasini isteyebilirim belki 🫠
Nasıl uyumlu kombin mesela
benimle ayni renk giyinmesi mesela 😅
Sen ne renk giyiniyorsun bakım 😂
genelde siyah 😂
Tamam o renk asil güzel bak severim ben siyahı
tabiii 😌
Güzel siyah kadın beyazda olur 😌
Karışmam gereken biriyle birlikte olmam doğru bulmuyorum ama isterse tabi ki fikrimi söylerim…
Peki fikirlerin misal yakisirmi yakistirirmisin
Karışırım erkekler güzel kombin yapamıyor bazen ajajsjsjsjsjd
Napcan kız nasıl giyindircen bakım 😂
Takım elbise giyinecekse uygun kravat seçebilirim mesela:)) ya da günlük giyimde fikir verebilirim kombin ve tarz olarak. Ama o benim kıyafetime karışmasın nefret ederim.
O nedenmis oda karışır 😂
Karışmasın hiç sevmiyorum bunu çok itici bence bu olay. Yok o açık yok bu çok dar bilmem ne ayyy
Sen normal giyiniyorsun diye düşünüyorum 😂
Erkek milleti dengesiz bana göre normal size göre anormal olabilir ajajsjsj
Bak sen boğa kadınına 😂 neden dengesiz olcaz kadınlar oluyor genelde
Yoo dengesizsiniz ayrıca biz erkeğin giyimine karışıyorsak onun daha iyi görünmesini sağlamak için ama erkekler kadınların çok da iyi görünmesini istemiyo bence.
Bence sizde kıskançlıktan karisiyorsunuz başka kadınlar bakmasın diye itiraf et şimdi 😂
Hayır asla tarzım değil aksine iyi görünmesi hoşuma gider benim 😎
Boğa olduğuna eminmiyiz 😂
Yüzde bi milyon ahahahshs
Boğalar aşırı kıskanç olurda Boğa kadını 😂
O özelliği ben taşımıyorum 😎
Sen yemek yap bize yiyelim 😂
Konu yine yemeğe geldi ajsjsjdjdjdkd senin burcun neydi?
Oğlak yemek et ince cizgim 😂
Oğlaklar da mideye düşkün demek senden yola çıkarsak boğalar halt etmiş ajsjskdkdkdk
Ben etcilim altını çizim otçul değilim 😂
Vahşi ajsjsjsfj
Vahsimi 😂 iyi seni güveç yaparız 😂
Yanıma da salata iyi gider ajsjsjdjdk
Salatami iyi gider tamam çevirmede olabilir 😂😂
Neden karışıyim ki
akli başında bir adam kendi bilir çocuk mu yani bizim millete pokkunu çıkardı
Kıskanma oluyor ya ona göre düşün 😂
Her otta pokka kıskanmam
Güzel bak bu
Sevdiğim şahıs istediğini giyer ama rüküş olmasın o konuda karışırım
Klas olcak diyosun
eh yani
Bir noktaya kadar, onu rahatsız etmeyeceğinden emin olduğum şekilde evet
Diğer noktadan sonra peki
Kendi tercihi karışıp hükmetmek istemem
Yani saygı duyuyosun güzel
Yani eğer yerine göre giyinmeyi bilmiyorsa niye zorla çocuk yetiştirelim sal ipini gitsin
Bak hiç böyle bir şey beklemiyordum 😂
Ksjdjdkw kendimizi üzmeye gerek yok
Yani acıma yok sende 😂
Düşünsene bi kafeye gideceksin önü açık gömlek giyiyor, aşkım böyle giymesen mi diyorsun anlamıyor. Farklı düşüncelerdeysek gerek yok zamanla sinir olmaktan iidir enejd
Ben devamını sole okucam. sandim kafaya bardak şak indirme 😂
Djdjd yok canım onun özgürlüğünü bu şekilde kullanması beni üzüyorsa köleleştirmek yerine kendi haline bırakırım toksik değilim yine çok yanlış anlaşıldım :')
Senden bu Vibe neden aldım ben 😂
Zaten ya g. vat zannediyorlar ya m. nyak ben anlamadım bi sıkıntı var ama ekemjdjeje
Haha yok iyisin iyi öyle zannetmesinler memleket nere senin😂
Sevmişsem öyle kabul etmişimdir ben müdahale etmem böyle şeylere ne istiyorsa giysin
Peki dikkat çekiyorsa genedemi bişey demezsin
Dikkat çekmesi daha iyi silik insan sevmem
İddaali söz güzel
Ben ona karismam oda banim giyimime karismasin lutfen🤭
Hiçmi karışmasın 😌
Bilmem karissin mi😄
Karışsın tabikide 😂
😂😂 ne hakla
Sevgili hakkıyla karışır neden karışmasın 😂
😂 ben karismam ama o onun giyimine o neden karissin ki
Erkek karışır 😂
Tamam sen sevgilinin giyimine karis 😂😂
Ben fazla açık olursa karışirim tabikide 😂
Sevgilinzin giyimine karisirsiniz qma disarda acik sacik gezen kizlari gorunce agzinizin suyu akar
Bende öyle akmıyor dönüp bakmıyorum bile o derece soleyim sana
Taktirimi kazandin karaoglan aferin👍🤝😂
Karaoğlan😂
Nick ni degstr karaoglan yap
Nick değişmez kalır öyle kara oğlan ne kız sarı kız 😂
😂😂
Çiçekli böcekli bişeyler alacaksa engel olurdum yoksa karışmam
Onlar olmasın giyen var mı cidden öyle bir şey
Olmaz olur mu dolu bi ara pembe pantolon giyen erkek doluydu ortalık😂
Benim profildeki Yavru Ağzı pembe değil belirtim 😂
Ahshhdhhahs hiç girip bakmadım sana ithafen demedim bi ara pembe yeşil turuncu renkli pantolon modaydı ondan demiştim 😂
Valla biran dedim banami diyor 😂
Yok yok meclisten dışarı konuştum😂
Tamam Yavru Ağzı zaten pembe değil 😂
Çok farketti😂
Etmedini kurtarmadimi 😂
Bi daha profile girip bakıp yazıcam sonradan toparlaması zor oluyormuş 😂
Yani öyle yap hedef benmiyim diyesim geldi 😂😂
Şimdi baktım beyaz duruyor yavru ağzı diye kandırmışlar seni🤭
Kaldırılmış miyim napcaz 😂
Teşekkür et adamlara hayatını kurtarmışlar😂
Ederim ama 2 tane var bundan 😂
Hayır hiç karışmam yeterli bakımlı temiz ve iyi kalpli olması yeterli olur benim için
Bak güzel düşünce nasıl bugün durumlar bir bala yoktur umarım 😂
Bu gün bir şey olmadı ama dün gece gece yan evde yaşayan komşunun kızı cinnet geçirip ortalığı birbirine kattı
Birde gecenin yarısı o eşek rüyama girdi beni aynı o günkü gibi ısırıyordu bende kafasına kürekle vuruyordum bayağı korkuttu bu rüya beni 😆
Hahah varya senle muhabbet harbi güzel olur aksiyon hep sende 😂
Sende eğlenceli birine benziyorsun seninlede muhabbet etmek çok hoş :)
Tskrler oyleyimdir gülmesini eğlenmesini severim
Bende öyle 😊
Güzel senle çok gülcez bu kesin ☺️
😊
Karışırım ben sevdiğim kadını kıskanırım o benimdir o :)
Güzel düşünce bro 😂
Biblo değilki güzelliğini herkese göstersin yanımda hanım hanımcık dursun birader.
Bence birader diğeri sıkıntı olur
Kadınlar bu inat uğruna işte yalnızlar dur kocanın yanında hanım hanımcık ol cocuklarını büyüt ömrünün sonuna kadar bağlı ol bir kaç günlük dünya niye üzüyorsun kocanı
Yani neden
Nedenini bilsem, değişti insanlar güven yok.
Ona bende fikirim insanlar çok değişti
Değişti bak noldu hep evde kaldılar
Orası doğru
Laf ediyorum da dinlemiyor ki dapdar şeyini sıkan rahatsız ve sağlıksız o pantolonlarda ne buluyor anlamıyorum ilerde çocugu olmayacak
Dar olmaz sıkıntı olur o konuda
Kendine yakışiyormuş ben beğenmiyorum en başta 🤣🤣🤣
Kötü giyiniyor ozaman senin zevkine uymamış 😂
Ya giyinişi güzel yakıstıriyor da ben sadece dar pantolon sevmiyorum erkekte önceden yakısiyordu ama kilo aldı hala dar diyecem diye tutturuyor hani aşıri kilo almış bir kadının tayt giymesi gibi düşun ordan buradan fışkırmıyor bizimkinin ama çivi gibi popo ve göbek var az maşallah poposu da güzel spor geçmisi olduğu için 7 8 kilo verse tamam da şu an dar pantolonlar hiç yakışmıyor ona
Spor gecmisi olan birisi spora baslar düzene girer onu yeniden teşvik et spora yoksa ilerisi sıkıntı olur onun icin
Babası vefat ettiğinden beri depresif o sira kilo aldı zaten
O kötü işte bak üzüldüm
Zamanla düzelir insallah bakalım
Sen destek ol ona
Ben çok destek oldum da işte hala atlatamadı bence
Zor yani babası ondan
Evet yani kaldirim köşesinde müşteri bekleyen bekleyen biri gibi giyinirse hoşuma gitmez kalbim kırılır
Çok doğru öyle durumda karışılir
Sevmesem karışmam zaten sokaktan geçen karıya karışıyormuyum isteyen istediği gibi gözüyle tecavüz edebilir banane
Karışırım açık ve dar giyinemez o şekilde giyinmiş şekilde buluşmaya gelirse sert bir uyarı veririm uymazsa ayrılırım seviyosa benim dediğime uyacak o kadar
Güzel 😂
Evli veya nişanlı değilsen hiç bir şeye karışma hakkın yok. Eğer açık saçık giyiniyorsa sende istemiyorsan, tatlı dille söylersin, yok ben bu şekilde devam edeceğim derse bay bay demek lazım
Cok doğru anlamazsa yolları ayırmak en mantıklısı
Beğenmediğim ve kendi gözüme hoş gelecek şekilde giyinmesini tercih ederim libido düşürmeye gerek yok
Oda bir tercih tabikide
Öneri verirsin seni seviyorsa zaten o öneriyi alır bro
Bak buda çok doğru kardeşim
Öyle yani
Tabi ki karışırım. Avrat dediğin düzgün giyinmesini bilecek. bilmezse ztn fiske gelir.
😂
o zaman git istedigin tarz giyen birini bul erkek
Ben karismam ama serseri gibide giyinenlede olanin ztn beyni yoktur bence yanii
Bak değişik bir düşünce güzel
Tabii
Yani aramızda güven olduğunu net bir şekilde biliyorsam ne o bana ne ben ona karışabilirim
Güvendiysem tamamidr diyosun güzel
Karışmam. Çok kötü giyinirse uyarırım ve gerisi de beni ilgilendirmez
Peki ona soyle giyinsen sana yakışır dermisin
Evet eğer bilgim var ise yanlış yönlendirmeyecek şekilde ona taktik veririm
Güzel bak bu kadınların zevkide güzel bence
İkimiz de yerine göre giyiniriz kimse kimseye karışmaz
İddialı bir söz
Hayır sevdiğim kişi ne giymekten zevk alırsa bence o kadar mutlu olurum
Tabi düşünceler herkesin farklı
Tabikide
Her insan kıskanabilir bence. Karışmasını sevmem ama hoşuna gitmezse onun iyiligi için daha kapalı giyerim
Bak dusuncelisin güzel bir şey bu
Erkekte dar giyime aşırı uyuzum giyemez
Yasak diyosun pilav yesinmi dışarda peki😂
Benle yesin pilavi😂
Valla pilav senle meşhur oldu bak 😂
Yeni bişiler bulalimm jsjsj
Ne bulalım bakım 😂
Biraz artiralim ve tavuk döner diyorum jdjdjd
Tamam et İskender nasıl 😂
Çok pahalı o😂
Olsun ne ucuz ki 😂
Döner ucuz şükür kjs
Tavuk ucuz olur doğru gerçi oda pahalıdır
Evet. kapanmasına olumsuz baktım mesela
Bende açık olsun diyosun güzel
Kapalıların çoğunluğu samimiyetsizliği temsil ettiği için..
Bi de, 3 kafa DECCAL kadın kapalıydı bende. Kötü hatıraları war.
Sezarın hakkını yemeyelim, aşık olduğum 2 kadınmda kapalı.
KAOS yani mk )
Yani çok çektim diyosun 😂
Ewet. O 3 ten, haydi birinin acısı çok geride kaldı, ama diğer 2 sinin azaplarını izlemek herşeyden keyifli olacsk. ebu cehil bile çıksın ateşten de onlar girsin
Bak bu güzeldi demekki çok çektirmiş o ikisi yakaları bir araya gelmez ozaman
İkisinin de huzrsuz olduklarını biliyor, duyuyorum. İkisinin de dünyaları dar ve. zehirli, sevenleri yok ve kendilerini kandırııyorlar.. ikisi de kocadsn dertlş, biri tüm ailesinden deertli ve itildi. hukuken benden tokat yedi, muhtemelen reel şiddeti de görecekler.
Biri, buralarda geziniyo, kime g. tümü göstersem beni sever diye, sevgi dileniyo. kocası şamarladı akıllanmadı.
Anladım yani durumlari kötü
Ewet.
Emin ol, gözünle gördüğün kadın varlığının 3 te 2 sinin hayatı berbat.. sana bana hava atıyolar. Dokunduğunda ağlarlar, veya ağlamamak için kaçarlar senden
Karışmam sadece fikir sunarım..
Peki fikirlerin önerilen yakisrmi sundugunda
İnsan sevdiğine yakıştırır diyeyim🙂
Güzel bak sevdiğine bir kiyafette iman rolünü üstlenen insan bence güzeldir
Karışmam ama zevksizse az bişe karışırım 🤭🤭😂
Peki gösterişli bir adamsa 😂
Hayranlıkla izlerim sadece 😂😂
Bak sen başkasıda izlicek ama. 😂
İzlesin tapusu bendeyse 😂😂
Tapu sendeyse 😂
Başkasına gidemez yani alamazlar benden 😂😂😂
Aldırmam 😂