Mesela şort efendime söyleyeyim kısa elbise giymesine karışır mısınız? Eşiniz, sevgiliniz kendisini bildikten sonra oturup, kalkmasına dikkat ettiten sonra böyle bir kısıtlamaya gerek var mı sizce beyler?
Başkalarını kısıtlamayı hele ki eşim olacak kişiyi kısıtlamaktan hiç hoşlanmam. Fakat rahatsız olduğum hele ki en çok rahatsız olduğum konu budur, buna müsaade edemem. Çok anım oldu ve buna travma da diyebilirim ama ben bu tür konuların konuşulmasından bile aşırı derecede rahatsız bir adamım. Odada üstünü değişen bir kadına dışarıdan sinsice bakan 70 yaşlarındaki adamı kemerle dövdüm sırf bu yüzden. Ki adam da tanıdığımdı.
Kimsenin giyimine bakıp kişiliği hakkında ''asla'' bir yorumda bulunmam. Ama bana göre giyinmenin de bir sınırı var; dinî ve kültürel değerleri bir kenara bırakalım, bunlara takmıyorum bile. Bir erkeğin karımın baldırlarına, göğüslerine ve kalçalarına bakıp zihninden kendini tatmin etmesi beni aşırı rahatsız eder. İster bana ''yobaz'' deyin, ister ''geri kafalı''. Ben Güney Afrika Cumhuriyeti'nde de doğsam, Zimbabwe'de de doğsam, Yeni Zelenda'da da doğsam bu fikrim değişmezdi. Herkesin belli kriterleri vardır ve bunlar değişemez.
Ama kimseyi kıyafetinden dolayı da yargılamam. Beni tanıyan böyle bir şey yapacak kadar edepsiz olmadığımı bilir. Beni tanıyan ''yobaz' ve ''geri kafalı'' olmadığımı da bilir.
Karışmam, karışacağım biriyle işim olmaz.
4
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Odada üstünü değişen bir kadına dışarıdan sinsice bakan 70 yaşlarındaki adamı kemerle dövdüm sırf bu yüzden. Ki adam da tanıdığımdı. Burayı okuyunca kanım dondu😑
Bence yerine göre giyindikten sonra bir sorun olmaz. Onu giyme, bunu yapma demek kısıtlamak oluyor ve hiç kimse kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Sevgilim rahatsız olduğunda benden giymememi rica eder bende fikirlerini önemserim. Ama maçoluk yapıcam diyip emir verirse umrumda olmaz, istediğimi giyerim
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Karışırım. Kadınları anlamak mümkün değil. Karışmazsa erkek; beni sevmiyor mu, kıskanmıyor mu, fazla geniş değil mi , bu nasıl erkek? gibi sorular yönetirler. Elbette ki oturmasını kalkmasını bilen kişiye karışılmaz ama insanların düşüncüleri kötüdür. İnsan eşinin giyimine de karışıp fikir söyleyemeyecekse evlilik bunun neresinde? O zaman herkes free takılsın nerde sabah orda akşam yapsın ne de olsa oturmasını kalkmasını bildiği sürece, aldatmadığı sürece sorun değil. Karışmasın hiçbir şeyine o zaman.
Karışmam çünkü artık bu kiyafet mevzularından çok sıkıldım her ilişkimde bu yuzden sorun yaşadım tarzımı ve benim nelerden hoşlanip hoşlanmayacağimi iyi bilen buna göre giyinen biriyle sevgili olurum şu saatten sonra gidipte dekolte, mini giyen birini değistirmeye çalışmam hem onu hem kendimi yormam saygi duyarim kimseyi yargilamam herkes istediği gibi giyinebilir ama bana ters benim kadinim sort, mini giyemez.
Karışmam ama mantığım şu yönde. Zaten çok aşırı açık giyinen oturmasını kalkmasını bilmeyen biri benim eşim ya da sevgilim olamaz. Doğal olarak karışmama gerek kalmamış oluyor ufak tefek uyarılar olabilir tabi o normal :))
şöyle düşün birini sevmiyorsun oda seni sevdiğini söylüyor ama hareketleri sürekli kıskanmana sebebiyle oluyor üzülüyoraun sürekli. belli bir süre sonra sorgulamaya başlaraın acaba beni sevmiyor mu diye. acaba başkasını arzuluyor mu istiyor mu diye . mantıksız mı konuştum şuan?
son olarak şunu diyorum bu kaftan sonra uzatmama gerek yok. ben benim olanı benden başkasının görmemesinin isterim. neden başka insanlar onu yarı çıplak görsünlerki. ya da dekolteli ya da kısacık etekli. güzel giyinmek yalnızca dekolte veya mini giyinmekle olmaz
bende öyle giyinmekle olur demedim zaten peki siz erkekler başka kızlarla para karşılığında yatıyosunuz onlarında erkek arkadaşları kendinden başkasının görmesini istemez
biz şu an özel konuşuyoruz sen erkekler den bahsediyor sun şu an erkekler yok ben varım. ayrıca aynı şeyi kızlarda yapabilir erkek yapabilirse ona lafım yok. anlatmaya çalıştıpım şey tek birşey seviyorsam oda seviyorsa birbirimizin fikirlerine saygı gösterip üzmemek istiyorsak bu yapılması gereken birşey
En İyi Cevaplar