Bu yıl sınıf öğretmenliğinden mezun olduk ben 26 arkadaşım 22 yaşında üniversiteden arkadaşım.
Ben bu yıl kolejde sınıf öğretmeni olarak işe başladım. Arkadaşım hala bulamadı. Bugün kahve içmek için okul çıkışı buluştuk. Ben öğrencileri anlatıyorum hepsini sevdim bazen zorluyolar anlamıyor falan diyorum bana şey dedi.
Seni öğretmen olarak görmüyorlar büyük kadınlar gibi giyinip git derse diyip gülüyor.
Ne alaka ben zaten ceket giyinip giderim hep. Çocuklar zorlanıyor dedim 2. Sınıf bunlar bu laf ne alaka hem sen benden 4 yaş kucuksun
Ne niyetle bunu diyor ne alaka ya seni öğretmen olarak gormezler yaşından ne demek. Sen de öğretmensin 22 yaşındasın ben 27 olacagim. Sırf iş bulamadın diye bulanın moralini bozuyorsun
Ben bu yıl kolejde sınıf öğretmeni olarak işe başladım. Arkadaşım hala bulamadı. Bugün kahve içmek için okul çıkışı buluştuk. Ben öğrencileri anlatıyorum hepsini sevdim bazen zorluyolar anlamıyor falan diyorum bana şey dedi.
Seni öğretmen olarak görmüyorlar büyük kadınlar gibi giyinip git derse diyip gülüyor.
Ne alaka ben zaten ceket giyinip giderim hep. Çocuklar zorlanıyor dedim 2. Sınıf bunlar bu laf ne alaka hem sen benden 4 yaş kucuksun
Ne niyetle bunu diyor ne alaka ya seni öğretmen olarak gormezler yaşından ne demek. Sen de öğretmensin 22 yaşındasın ben 27 olacagim. Sırf iş bulamadın diye bulanın moralini bozuyorsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle tebrik ederim! Yeni mesleğin hayırlı olsun, gururla devam et 💪🌟. Arkadaşının böyle bir şey söylemesi seni kırmış olabilir ve bu çok doğal bir his. Bazen insanlar, içlerinde taşıdıkları kıskançlık ya da hayal kırıklıklarını farkında olmadan dışa vurabilir. Bu, onun senden üstün olmak istediği anlamına gelmez; sadece kendi baş edemediği durumun etkisiyle hareket etmiş olabilir.
Konuya sakin yaklaşmanı öneririm. Onun söylediklerini kendine dert etmek yerine, duygusal olgunlukla ona destek olabilirsin. Ona iş bulma sürecinde yardımcı olabileceğini söyle, hatta moralini yükseltmek için onunla güzel bir şekilde sohbet et. Gücü elinde tutan taraf sen ol, çünkü karşındakine bu şekilde güç katıyorsun.
Unutma ki sen kendinden eminsen, başkalarının sözleri seni etkilememeli. Öğrencilerinle bağ kurmaya, bu güzel mesleği en iyi şekilde sürdürmeye odaklan. Onlara örnek bir öğretmen oluyorsun ve yeterince büyüksün, bunu bir kenara asla bırakma! 🦋✨