Bunun derdi neydi?

Tam 7 aydır tanısıyoduk. 2 aydırda görüşüyorduk ama sadece haftada bir 1 gün bana yazıp buluşalım diyodu. Sürekli bahanesi işi çok yoğunmuş annesine babasına bile zaman ayıramıyomus. Hep diyodumki koca bi hafta iletişimi koparma bi günaydın de senden fazla bişdy beklemiyorum. Ara ara dediğine uymaya calıstı ama devamı hiç bi zaman gelmedi. Bana yoğunum diyen adam instagram da karı kız takip edip fotoğraf Begenebiliyodu niyeyse. Hep dedimki eğer bişey istemiyosan söyle ya da aklındaki düşüncen neyse acık acık söyle bana bitirmek mi istiyosun sürekli cevap aynı. Hayır bende seninle vakit gecirmek çok istiyorum ama şu sıralar işlerim çok yoğun sabah erkenden kalkıp eve gidip yatıp uyuyorum. Buluştuğumuzdada aramızds hiç bi konuşma yok. Birbirimizin yüzüne bakıyoruz. Hatta bi gün dayanamadım artık sen dedim sıkılmıyomusun bu durumdan. Cevap fene gün için de çok fazla konustugum için bu sessizliği ben çok seviyorum. Artık bişeylerden süphelendiğim için kimle takipleşiyo neyi beğeniyo bakıyodum doğal olarak. Birisi gözüme çarptı kızı iki defa takip edip takipten çıktı fotograrlarını beğendi bu 1 ay falan sürdü böyle. Kız onu takip etmeden. Sonra tekrar çıktı takipten bu sefer kız onu takip etti. O da kıza döndü ve ben artık dayanamadım sordum dedim böyle böyle bişey fark ettim ben ve ne alaka O benim eski bi arkadasım dedi. Dedim arkadasınsa niye böyle bi döngüdeydiniz ve bana ara ara patlamalarım olduğunu gereksiz bi kıskanclık yaptığımı böyle şeylerden hoşlanmadığını söyleyip bitirdi. Neye uğradığımı sasırdım. 3 hafta falan oluyo. Geçen hafta dayamadım yazdım dedim ara ara patlamalarım vardı benim demek al sana patlama ve beni engelledi. Ve ben şimdi bunu sindiremiyorum gerçekten nasıl bi nankör bu içimde bitmeyen bi öfke var ona karsı. Erkekler niye yapıyosunuz bunu allah askına

Bunun derdi neydi?