Sırası değil biliyorum uzun zamandır beş yıldır aklımda olan kişiye geçen istek atmıştım ekledi çıkardı güzel ilişkim var diyerek bende peki demiştim sonrası bu yazışmalar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sırası değil biliyorum uzun zamandır beş yıldır aklımda olan kişiye geçen istek atmıştım ekledi çıkardı güzel ilişkim var diyerek bende peki demiştim sonrası bu yazışmalar?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fazla mal göz çikarmaz demiş
Terbiyesiz işte
Aynen boş ver gitsin bence
Ya şimdi ben burada kendimi önemli görüyorum aradan beş yıl geçti o ara birçok ilişkim oldu iki senelik olsun cartı curtu boştayım Şu an istek attım mesaj attım öylesine balık oltaya gelirse kafası isterse sevgilisiyle devam etsin ben içimdeki ihtirası hırsı öldurme peşindeyim 😇
Fazla mal göz çikarmaz demiş, sende kendini mal yerine koymazsın diye düşünüyorum🤔
düşünsene karşındaki kız alımlı güzel bakımlı ve beş sene önce kendin kızın karşısında nutkun tutuldu kız da isteklerini tutkularını kovalayan ihtiraslı bir kız o kadar zaman sonra sana istek atıyo cidden bu bir insanın hele ki erkeğin hoşuna gitmez mi 😇
Kendini değerli hissetmez misin bide ben kolay kolay kimseyi beğenmem şimdi onun g* tü arştadır biliyorum farkındayım ama dediğim gibi tutkumun peşindeyim 🫶
Ahahahha hayatım çok ütopik düşünüyorsun erkekler basit düşünür. Erkeğin hoşuna gider gitmesine o onu ilgilendirir, asıl sen kendini düşün🙄 sevgilisi olduğunu bildiğin adamla sohbete devam edip kendini ucuz göstermek min istiyorsun? Birde şöyle düşün, sevgilisi olduğunu bildiğin erkekle görüşüyorsun acaba o erkek ne düşünür? Yani illa onun ne düşündüğü düşüneceksen oturup bunu düşün🤔
Tamam canım da sevgilisi olduğu ne malum yazdıklarıma karşılık ne demiş görmedin mi 🙈
Ütopik ne demek 🙈
Ne malum mu? Güzel bir ilişkisi olduğu için çıkarmamışmıydı? 🤔
Ya tamam öyle dedi de sonra niye ekledi bide yoo bilerek ekledim diyo onu dedim
Bu kadar güzel alımlı bakımlı bir kızsan peşinde koşmak yerine koştururdun 🤪 ki peşine koşulacak bir erkekde değil bence kendine bu haksızlığı yapmazsın diye düşündüm ama senin hayatın sen yakıştırıyorsan yap tabi
İşte sorun da burada aşkım bunca yıldır hep koşturdum ağlattım psikopata bağlattım milleti bu eşşek de ilk konuştuğumuzda ama senin o bakışına dayanamam eririm gücüm yetmez demişti 😂😂ben baya hırs yaptım mevzu bu işte aslında ilişkim vardı ciddi iki yıllık bitirdim boş ta olduğum için ekledim bunu yazdım uzakta diye 😄
Cinsellikten öte gitmez, açık söylim. Çocuğun dediklerine çok takılma erkek bu, elde etmek için her şey mübah sonuçta😅
Ya neden cinsellık ten öte gitmesin ki ya 😣
Giderse gel davetiyeni ben hazırlıcam 🤣🤣
🙈🙈🙈
Ama burada ilginc bi konu var hemen kabullenip tamam demissin 😛
Amaan boş ver demiş ne deseydim 🙈
Sjsjjsjdjdjd sonrasinda kim bilir neler konusuldu
Yok vallahi yemin ederim ki görüldü attı öyle kaldı
Ahahhahaha garip bi yemin oldu bu 😂😂😂
Ama öyle kaldı işte canım ona sıkıldı
E sonrasinda konusmadiniz mi
Hayır işte görüldü attı
Ayip etmis
He ya zaten aradan beş yıl geçti birçok ilişkim oldu Şu an konuştuğum yok diye öylesine yazdım istek attım oltayı attım denize balık gelirse kafası bendeki
Hmmmm kim denk gelirse mi o denk gelirse mi
Muhtemelen terk edildi aldatildi sana döndü
Haha 😆
Sende tekme at
düşünsene karşındaki kız alımlı güzel bakımlı ve beş sene önce kendin kızın karşısında nutkun tutuldu kız da isteklerini tutkularını kovalayan ihtiraslı bir kız o kadar zaman sonra sana istek atıyo cidden bu bir insanın hele ki erkeğin hoşuna gitmez mi
Kendini değerli hissetmez misin bide ben kolay kolay kimseyi beğenmem şimdi onun g* tü arştadır biliyorum farkındayım ama dediğim gibi tutkumun peşindeyim 🫶
Şimdi olaylar değişti o zamanlae sevgilisi varmış sana gelmemesi çok doğru tebrik ederim onu her erkrk öyle olmaz. Şimdi gelmesi de dediğim gibi boşlukta aşk acısı da çekiyor olabilir senlik bir şey olduğunu pek zannetmiyorum
Ya olabilir benim için sorun yok madem sevgilisi ilişkisi var istek ilk atmıştık kabul etti sonra sildi güzel ilişkim var diye bide şöyle bir şey ben benimle çık sevgili ol demedim ki kendi kendine güzel ilişkim var dedi peki dedim iki hafta geçti kendiistek attı
Biraz cins arkadaş belki ayrılmıştır sevgilisinden seninle uğraşmak için
Sevgisiyle ayrılma aşamasında 😂
Ayrılsın ayrılsın ben arzularımın peşinde olan ihtirasın körüklediği şehvette yanıp tutuşan biriyim işime gelir femma fatale 🥰
Seni Yara bandı olarak kullanacak
Ben istediğimi aldıktan sonra ister yara bandı desin ister koşu bandı benim tek derdim kendi istediğim 🙈
Bence seni kötü gün için kenarda tutmak istiyor.
Sıkıntı yok ben ne kötü günler geçiren şuna söyle yapayım diyen avanaklar gördüm bana vız gelir hacı ya 😂😂şu an konuştuğum yok öylesine istek attım yazdım oltayı attım denize balık gelirse yeterki içimdeki hırsı atayım onun ne hissettiği düşündüğü umrumda değil
Boşa düşmüş yedek arıyor.
Cepte tutmaya çalışıyor boş ver
Keyfine göre davranıyor
Gerçekten boş ver
Niye sen yazdın ki
Ne var ki bunda aradan baya zaman geçti ilişkilerim oldu benim de iki yıllık ciddi ilişkimi bitirdim ardından yine konuştuğum ettiğim flört sevgilim oldu aklıma bu kişi geldi öylesine açıkçası yazayım ekleyeyim dedim hani beş yıl geçti aradan fakat o ara onu düşünerek geçmedi öylesine istek attım yazdım oralı olsa konuşurum sevgilisi varsa ayırırım da hiç sıkıntı yok
Face mi o
Evet 😂😂şey bide garibimin instası yok facede profili yok bir fotosu var wp de aynı yani böbürlenme olmasın benim yanımda aşırı aşırı sönük kalır bide şimdi diyordur bu kız bnim peşimde öz güven gelmiştir benim amacım içimdeki hırsı ihtirası öldürmek yoksa sevgilisi var yok yara bandı yapmış muhabbetleri bana boş gelir
Anlamadım kanka bu kadar beğenmiyorsun neden muhattap oluyosun