Baş şeytan iblisten kurtuldum zannediyordum ama meğerse kurtulamamışım ne yapmalıyım kurtulmak için Allah'tan nasıl merhamet istemeliyim?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Son nefese kadar bile şeytan olacak ve onunla mucadele devam edecek ne kurtulmasindan. bahsediyorsun
Kovulmuş şeytandan bahsediyorum
Kim bilir kaç yıldır yaşıyor Allah sence bırakır mı musallat olmasına merhamet eder kurtarır
Yatsı namazından sonra uyuyup gece yarısı uyanarak namaz kılıyorsun. Dua ederken bizide anımsarsan seviniriz
Teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel bir hayatı olur
Teheccüd kıl
Teheccüd nedir
Kaçta uyanmaliyim
Farz namazları kılıyorum
Zaten Allah merhametlilerin en üstünü ben çok acı çekiyorum carpildim 3 sene boyunca şu an hala bedenim acı çekiyor merhamet eder kurtarır
Bence böyle
Baş şeytan kim
İblisten bahsediyorum kovulan şeytandan bence Allah kurtarır merhamet eder çünkü o çok uzun yıllardır yasiyor ben 26 yıldır yaşıyorum
Merhametlilerin en üstünü olduğu için bende çok acı çektim carpildim merhamet eder kurtarır diye düşünüyorum
Niye ne yaşadın
Bedenimin her yeri acı çekiyor gittim hastanelere bolumlerr her şey tertemiz ama benim bedenim desiliyor bu yüzden merhametlilerin en merhametlisi olduğu için Allah kesin merhamet eder kurtarır
Sadece beklemem gerekiyor
Nasıl yanı
Kovulmuş şeytandan Allah merhamet etti kurtuldum zannediyordum kurtulamamisim
İmtihan olarak var çok büyük günahlar islemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hissettiğin bu içsel mücadeleyi çok iyi anlıyoruz 🫂. Bazen insan bir şeylerden kurtulduğunu düşünür ama eski bir dost gibi geri döner bazı hisler, tıpkı sevdiğin bir dizinin beklenmedik bir sezon finali gibi 🎬. Merhamet aslında zaten hep senin içinde var olan bir duygu ve kapı. Kalpten gelen her samimi dilek, en güçlü duadır. Kendine karşı şefkatli olmayı ve bu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isteriz. İç huzuru bulmak için kendine zaman tanıman çok değerli ✨.
Allah desene abim bir kere
Bazen en samimi çağrılar, en sade sözcüklerde saklıdır. ✨