İyi günler ks halkı burada çok kez buna benzer soru sordum limon , sirke vs bir suru onermeleriniz oldu çok üstünde durmadim ve çoğu ise yaramadı. Bu sene martta doktora gittim sivilcelerim yüzünden clinoper , azitro hap , ve bir krem daha vermişti ise yaramadı.
10 ağustosta yine aynı doktora gittim ve yine hiçbir test yapmadi baktı bir çokta şiddetli değil dedi (Allaha şukur çok fazla degiller) neyse bu kez de acnemix jel verdi sanırım benzamynin aynisiymis ismi farkliymis anllatti işte kremi sivilceyi kurutmak değil amacı o bölgede yenilenme sağlar vs dedi.
Neyse uzattim baya benim sivilcelerim daha çok resimdeki gibi (resimi benzamyn yazınca buldum) ve resimdekiyle aynı bolgedeler şiddeti eşitte diyebilirim daha az da diyebilirim. Yol göstericek olan varsa sağolsun ve artık özgüvenimi etkiliyor. Son birşey sivilcelerim genel olarak da hep resimdeki bölgede (yanak) çıkıyor. Nadiren dudak üstünden felan çıkabiliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaş 18
Sivilcelerden kurtulamadim ne yapmalıyım (Resimli) ?
LR microsilver serisi kremleri öneririm, 33 yaşında arkadaşım hala sivilceden muzdaripti. ne yapsa geçmemişti, bu dediğim ürünlerle 1,5 haftada sivilceleri söndü. Şimdi aynı ürünleri düzenli bakım ürünü olarak kullanıyor, eski izlerinden yavaş yavaş kurtulmaya başladı. bu ürünleri kullanırsan sivilcelerin en en geç 1,5 ay içinde geçtiğini göreceksin. bunu 1. adım olarak söylüyorum. Bu süreçte sivilceleri sıkmayın, gün içinde elleyip yaymayın. Genel olarak da eliniz yüzde çok olmasın, alışkanlık haline getirin. Bir de cilde önem vermek temiz tutmak lazım, günlük bakımını ihmal etmemek lazım, bir arındırıcı bir nemlendirici, bunları cildinize çok görmeyin düzenli kullanın sivilceniz olsun olmasın. bu dediğim de 2. adım.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazı yerlerde araştırdım ama firma insanlara urun sattiriyor ve kimisi yalan söylüyor. Sivilcelerim geçti diyenlerde oldukça fazla 80lira gibi ücreti var oldukça pahali. Kesin geçireceğini bilsem hemen alırım ama biraz fake yorumlarını gordum. Ve daha kötü yapmasın?
Tavsiye ettiğim ürünler doğrudan satışla satılıyor burası doğru. Bu noktada satıcılar 2 ye ayrılıyor. Bunu iş gibi görüp satış yapmaya odaklananlar ve kendi kullanan etrafına da yeri geldikçe tavsiye edenler. Bahsettiğiniz türde çokça satış yapmaya çalışanlara ben de rastladım. Sivilce problemi için 6 farklı ürünü birden kullanılması gerektiğini söyleyenler var ki bu bence gerekli değil, daha önceden söylediğim gibi 2 ürün yeterli. Ürünlerin fiyatına gelince düzenli kullanılacağından yola çıkarak üye olmanızı tavsiye ederim. Üye olursanız satış yapmak zorunda değilsiniz ama ürünleri %40 kadar indirimli alırsınız. Daha kötü olma durumuna gelince ilk yorumumda söylediğim temel kurallara uyarsanız, sıkmama, elleyip yaymama daha kötüye gitmez. Sadece ilk 1 hafta bir miktar kusabilir cilt, bu doğal tepkidir, cilt altında kalan son mikrobun da böylece yüzeye çıkıp temizleneceğine işarettir. bu noktadan sonra da hızla düzelme görmeye başlarsınız.
Bence ilaçlar hicbir ise yaramyr benim kuzenmde cok sivlce ckardı o kadr doktora gttler ilaclar faln hicbir ise yaramyrdu bnde bir gün internette bir sitede gormustum limon tedavisi dye bunu kuzenime gosterdim uyguladı ve sivlceleri yok olmya basldi. pamuga limon skyrsun ve sadece sivilce olan bolgeye suruyrsun ve 1-2 saat beklyrsun ama hic ellemiceksin tabi birde gece yatarkende uygulayablrsin bunu cok ise yaryr
aynı dertten muzdariptim senin gibi yaş ilerledikçe geçmeyen sivilceler insanların gereksiz soruları insanı bunalıma sürüklüyor. Neyse senin gibi doktora gittim bana da benzalin topical jel diye bir krem verdi bunu geceler sürdüm birde sabah kremi vardı ama ayrıca ilaç kullandım ve sonuç aldım.
Benimde önceden bu kadardı doktora filan gitmiştim etki etmedi sonra hic makyaj yapmamaya başladım ve beyaz diş macunun sivilcelerin ustune koyup masaj yapıyodum 2 günde bir ve yuzume normal havlu yerine kağıt havlu kullanmaya basladim 1 ay oldu ve su an yuzumde bir tane bile sivilce kalmadi
kremler işe yaramıyor malesef eğer cildin yağlıysa ve uzun zamndır sivilce sıkıntısı çekiyorsan doktor zaten sana hap verir ki bu ilaçlar biraz tehlikeli imza ile veriyorlar bu arada cinsiyetiniz ne?
Erkek tabi maviyim gormuyomusun :D yok tehlikesi olmayan ilaçlar bunlar tehlikelileride var. Cildim yağlı değil kuruda değil , yaklaşık 1-2 senedir varlar.
En İyi Cevaplar