Her konuda bilgim olsun, biri muhabbet açtığında devamını getirebileyim, örneğin maç, siyaset, genel kültür, araba vs. Her şeyi sıfırdan tek de öğrenebilmem mümkün mü? Tek de olmasa bile bunu nasıl yapabilirim?
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
İnternet var istediğin her konuyu açıp dinleyebilirsin
Tam olarak nereden ve nasil baslayacagimi bilmiyorum
Mesela tarih konusunda Tarih Obası var, güncel çoğu konu hakkında bilgi alabileceğin Mesut Çevik var sohbet tadında dinlemesi çok keyifli ben mitoloji hakkında şeyleri de seviyorum ona da Gerçeği Bul var falan ilk aklıma bunlar geldi. Bi iş yaparken bile arkadan açıp dinleyebileceğin keyifli şekilde videolar üreten kişiler hepsi
Sözel yeteneğim çok iyi tarih coğrafya falan biliyorum. Ben daha çok gündelik hayata dair bilgi birikimi istiyorum biriyle oturduğumda put gibi kalmayım sohbet edebileyim istiyorum
İlk videosundan mi başlayım son videoları yeterli olurmuu
Bakayımm, çok sağol
Kendini sev önce Kendini sanki herkes ansiklopedi gibi bilgi biliyo. Çalış para kazan
Ya bir yerde oturunca sohbet muhabbet edebilmek için put gibi kalmayim diye
O. senin sosyal anksiyetenden kaynaklı korkma kimse senden üstün degil kimse seni didik didik edip izlemiyo bu yasa kadar mağarada yaşamadın ya kendini ezme konus iletişim. kur Allahin yarattığı kullariz hepimiz kendini aşağı görme
Ya şöyle açtiklari muhabette bilgim olmadığı için susuyorum. Şey diyorlar sonra sen niye hiç konuşmuyorsun diyorlar onun için
Her çevrede mi böylesin
Evet
Namaz kılıyor musun.
Hayır
Senin biraz dini öğrenmen lazım. kendine zulmediyorsun kendi değerinin farkında değilsin
Ya din ayrı bir konu ben sosyalleşmek için yardım istedim
Allaha olan inancin sana ozguveni veren dik durmanı sağlayan yegane şeydir. Bak başkaları alkislasin beğensin diye ne yaparsan hepsi tek taraflı kendini sumnan olur. Sosyalleşmek kavramı bana biraz zoraki bir kavram gibi geliyor insan sevdiği samimi olduğu insanların yanında böyle kasilmaz konuşabilmek. icin biseyler yapmaz birde her ortamda konuşacaksın diye bisey yok ki. Futbol. seviyorsundur Futbol. konusulunca susmazsin. Edebiyat şiir vs açılır susarsın dinlersin ya da dinlemezsin bile bu kadar kasma. Samimi ilişkiler kur onların yanında böyle dertlerin olmaz
sıfırdan basla
En 0 ilkokula kayıyor o kadar değil ahshan
sıfırdan başla
O kadarda da değil o zaman ilkokul 1 e dönelim ahsbandbd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ne kadar güzel bir merak bu! 💫 Her şeyi sıfırdan öğrenme isteğin kulağa muazzam geliyor. Elbette tek başına her şeye hakim olmak zor ama bu hiç mümkün değil demek değil. Önemli olan merakını ateşleyecek konularla başlamak ve her bilginin birbiriyle bağlantılı olduğunu keşfetmek. Bizim podcastlerde de öyle değil mi, bir kavramdan nelere varıyoruz! Bence sen sevdiğin filmlerden, kitaplardan yola çık. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Harika bir yolculuk seni bekliyor! 🚀