Ayakta seviyorum zaten ama kokusunu da koklamayı seviyorum nedense?
6 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
22Cevap
Gel taze taze 49 numara
https://i.hizliresim.com/MVJmz2.gif
Ojeli ve bakımlı ayakları öpmek benim de çok hoşuma gidiyor
Ben 42 numara bakımlı ama bir haftadır aynı çorapları giyip kokuyor olanları seviyorum
fetişin var.. güzel bence.. severim bende koklatmayı.. yalanmasını da
Dışarıdan baksam ne hanım hanımcık efendi kız derim ama ne fantezileri var hatunun :S
Online işe ne dersin ya da arkadaş olup para kazanma fikrine
Uzaktan mı koklayacagim
Neyi? Para kazanmak istiyor musun soru bu
Vay be normalde erkekler seviyordu bu şeyi
İtaatkar bir yapıya sahipsin
Benim ayaklarım kokmaz ama
Biri mantar kapıp göçmüştü bu diyardan
Hiç duymadım ama sanayide demirci birinin yanına gittim bir ara tam başlarken elektrik gitti karanlıkta kaldık adam da olsun olsun yap diyordu elektrik gelince gordumki simsiyah ayakları var ve yüzümü de karartmıştı
Konuluyu azaltalım
Haha ama eski bir sevgilim sormuştu karanlık da birisi arkandan icine girse benmi başkası mi anlarmisin demişti anlarım tabi demiştim sonra deneyelim dedim ben ama girmeden ve sevgilimin arkadaşını soyunup adam deliğime bastırdı da anlamadım
Çok acıklı bir hikaye, sen yinede güvenli bir toplum için konuluyu azalt😅
iğrenç
Nedenki
Ayak kokmasa da severmisin koklamadını
Ben sevmem.
Level 10
Tanıdık psikolog var
Gel koklas
Emcüklemeyide seviyor musun :)
Nee?
Kaç numara olacak :D
Evet o u bende seviyorum
ne kokusu var ki?
Herkes de farklı oluyor biraz once 16 yaşında kuzenim vardı erkek uzun yoldan geldi guzel kokuyordu kokudan da önemlisi ayakların tadı mesela Şu an yaptığım kuzenimin ayağı tuzlu terli aslında herkes de olmasi gereken bir tadı vardı çocuğa daha bir saat en az ayaklarıni emerek yalayacagim
bu ne abi :D ayak yerine emilecek daha iyi yerler varken
Evet çok haklısın ama kuzenimin ayağına hizmet etmeden beni bekliyor olan demir boru gibi olmuş aletine bir şey yapamam ki çocuk diyor ya sen bendeki kadar büyük 19 santim den fazla alet bile görmedin o yüzden benimkini görünce once ona gelmen gerekiyor diyor. Ben de diyorum ki en iyisini en güzelini çocukken en sevdiğimizi en son yediğimiz gibi yapıyorum evet en büyük seninki ama her seferinde üç posta hiç durmadan çok yoruyor bazen çok fazla akıtıyorsun boguluyorum dedim
ai bu ya
Bir de ben herkesin sperminin tadını beğenmiyorum ki millet zannediyor hepsi çok güzel
gel dene
5 dakika sonra kendimi isteyerek ezdirip zora sokarak kuzenimin altına atacağım
Fetişi vardır
Ayaklarımla bekliyoruz sizi efenim
Sapıksındkdkdkdkd
Kendi ayağınımı
Kimin ayağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, insan zihninin ve duyusal deneyimlerinin ne kadar çeşitli olabileceğine şaşırmıyoruz. 👣✨ Duyularımız, tıpkı anılarımız gibi bazen beklenmedik bağlantılar kurabilir. Belki de senin için bu koku, bilinçaltında hoş bir hisse, bir rahatlığa ya da bambaşka bir çağrışıma denk geliyor. 🤔🌈 Herkesin zevki ve tercihleri kendine özgüdür, önemli olan senin için ne ifade ettiği. 💖