Güncellemeler
+1 yıl
Vajina kokusu sadece bakteriden mi kaynaklı bilmiyorum ama banyo yapıyorum , taharet alıyorum yine kokuyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 ay sonra nikahım var. Evleniyorum. Yıllardır bacak aramda ki organ kokuyor. Akıntı mı var bilmiyorum ama elimi bir kere bacak arama dokundurup çeksem elimin kokusundan geçilmez. Doktor ilaç , fitil falan veriyormuş ama çoğu kişinin düzeltmemiş benimde o kadar vaktim yok. Evde doğal yontemler var mı acaba rezil olacağım adama?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
len doktora gitsene delimisin nesin? adamı seksten soğutcan ilk gecede 3 ayda iyileşirsin en azından
Ne deseniz haklısınız ben bile kaldıramıyorum kokuyu gideceğim doktora
Doktora git. Muhtemelen enfeksiyon vardır. Tedavi edilmesi lazım.
İnternetten baktım rahim akıntısı da varmış ama o tarz akıntılar kokmuyormuş akıntı mı var bilmiyorum ama gerçekten bütün odaya yayılacak kadar kokuyor inşallah doktor geçirir
Geçmeyen kronik bir enfeksiyonun olabilir dediğim gibi.
Hiç bilmiyorum en iyisi kontrol etsin ilaç versin
Geçmiş olsun.
Sağolun
kanka enfeksiyon mantar vardir neden hic doktora gitnedin ki dogal yol gecirmez bence
Sıkıntı hemen basvurman lazim
Tadi damağında kalmasın adamın
Bir kokudan dolayı rahatsız olursa dahada oral yapmayabilir
Gerçekten yapmasını istemiyorum. Ben kendim kokuya dayanamıyorum. Bütün odaya kokusu yayılıyor yanımda durmaz. Doktora gitmem gerekiyor
Bi yapsa sende vazgecmeyeceksin ama hijyen önemli bakteri falan kapar sıkıntı
Bugüne kadar gitmemen hataydı. Niye bekledin ki?
Evlenmeyi düşünmüyordum önemsemedim. Ama artık kendim de çok rahatsız olmaya başladım. Pantolon değiştirirken bile kokudan duramıyorum.
Evlenmeyi düşün düşünme insan yinede rahatsız olur. Degilmi 😉
Ne yaptıysam düzelmedi ne yapayım
www.divakadin.com/.../vajinadaki-kotu-koku-nasil-gecer
Bir göz at istersen. Öncelik doktor olsun tabi
Göz attınız mı?
Evet baktım teşekkür ederim
Rica ederim
Önce doktora git ne olduğunu öğren hemen wvde doğal yöntmelere başvurma
%90 bakteri ama gideceğim doktora mecburum
her ne olursa olsun doktora git. sanırım mantar var sende. hiç bir erkek o kokuyu kaldırmaz sana söyleyeyim. ihmal etme
Ben bile kaldıramıyorum her gün banyo yapmaya başladım. Odada dururken bile tüm odaya kokusu yayılıyor devamlı cam pencere açıyorum mecbur doktora gideceğim :(
git ihmal etme. hem sağlık açısından hemde eşinle alakalı sıkıntı yaşamaman için git. o bir kere bi partnerimde oldu. daha doğrusu benim haberim yoktu. tam bişeyler yaşadık birleşme olacak o koku bi geldi sana yemin ederim şuurumu kaybettim resmen o kadar pis ve iğrençti ki
Haklısınız her gün banyo yapıyorum nafile ilişkide ana organ zaten vajina. Uzakta bile dursa o kokudan rahatsız olacak. Doktora gideceğim zaten.
aynen öyle. ihmale gelmez bu
Bence baktır mantar olsbilir akıntı yok mu hiç iççamaşırında falan
Oluyor ama çok fazla yok yani tam akıntı mı bende bilmiyorum. Ama koku çok fazla odanın her yeri kokmaya başlıyor
İstersenresim video at, iç çamaşırını ne sıklıkla değiştirirsin
kim dedi kokuyor diye
Ya yemek yiyorum awq ya köftem mantar kokuyo
Böyle sorulara girmeyin o zaman
buraya soracak kadar var ama
Bence doğal yöntemlere zamanın yok doktora git
Dedim belki bir tarif varsa oraya denerim ama garantisi olmaz tabi doktora gideceğim