9 gü

Gerçekten seven bir erkek iki gün aramadan, bu kadar soğuk davranarak ilişkiye devam eder mi?

Kızlar, fikrinize ihtiyacım var.

Hayatımda ilk kez gerçekten âşık olduğum biri vardı. Nişanlımdı. Beni bırakıp başka biriyle nişanlandı. Sonra ayrılıp pişman olarak geri geldi, affettim. Bir süre sonra yine gitti. Yıllar içinde hep gidip geldi. En son tekrar "evlenelim" diyerek döndü.
Ama artık hiçbir şey eskisi gibi hissettirmiyor. Dokunuşunda, ilgisinde, aramızdaki yakınlıkta o eski tutku ve heyecan yok gibi geliyor. İki gün boyunca hiç aramıyor, hiç yazmıyor. Sonra sadece şehre geleceği zaman arayıp "Yarın buluşalım." diyor. Ben olsam sevdiğim insan iki gün sessiz kalsa merak eder, sesini duymak ister, kaybetmekten korkardım.
Bugün bütün hislerimi ona anlattım. Bana değer verdiğini ama artık beni sevmediğini hissettiğimi söyledim ve bir şeyleri zorlamanın anlamı olmadığını dile getirdim.
Şimdi ise kendimi sorguluyorum. Acaba doğru olanı mı yaptım, yoksa acele mi ettim? Siz olsaydınız ne düşünürdünüz? Gerçekten seven bir insan böyle davranabilir mi?
Gerçekten seven bir erkek iki gün aramadan, bu kadar soğuk davranarak ilişkiye devam eder mi?