Neden birkaç saat telefonda konuşamasa ya da haber alamasa günlük işlerini bile iptal eder ya da uykusu kaçar ve normalde uyuyacağı saatlerde gece boyu belirli aralıklarla 30-40 tane mesaj atar ya da arar?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu erkeklere özgü bir şey değil manyaklara özgü bir şey
Genelde zaten erkekler pek böyle yapmıyor da o yüzden sordum. Erkekler daha umursamaz çoğu zaman. Kadınlar genelde ulaşamayınca çok meraklanıyor.
deliriyorlar. çok garip geliyor
Aldatıyor dur bilader başka açıklaması yok kızlar kayboluyorsa bişey yapiyordur
Hayır
Evet oyle
Mesela yabancı bir kız arkadaşın olsa ve kısa bir süreliğine kendi ülkesinde olması gerekse, gün içinde ulaşamadığın zamanlar olsa (ama uzun süreler değil, belki mesajına 1-2 saat sonra dönmüştür) ne yaparsın
Sıktır ederim başkasını bulurum onunla mi uğraşicam
Ama çok aşıksan ve onun yüzünden sürekli ağlıyorsan
Ne zamandır ilişkin var senin
Şubattan berç
Beri
Abartma kazım aşık olmak hemen olan bişey değil
Aşk zaten ansızın gelişen bir çekim duygusudur. Birini tanıyarak zamanla sevmek aşk olmuyor, sevgi oluyor. Aşkın zamanı olmaz.
Valla benimde aşk hayatım oldu ama sizin gibi değil
Zaten 10 aydır sevgili olan insanlar birbirine aşık değilse artık hiç olmazlar 😂
10 ay ne la puahahaha 5.5 senemi vermişim aldatilmisim. ne anlatiyon
Erkekler genelde bu duyguları karıştırır. Çok sevmeyi ya da bağlanmayı da aşk sanıyorsunuz. Aşk daha farklı, sebepsiz bir çekim duygusudur. Kız arkadaşını karakteri iyi, kafa yapınız uyuşuyor diye ya da çok zaman geçirdiğiniz için ve anılarınız olduğu için seviyorsan aşık değilsin. Sadece seviyorsun.
Sana bişey soyliyim ndnd yanlış anlama anla. ya da sana kalmış siz a yı bile aşk anliyan hisslerini bile tam bilmeyen insanlarsiniz aşık olmak bı kere tanımlanamaz nedeni dahi olmaz sadece yaşarsın 10 ay size sadece bağlanma gücü vermiş sadece alişmisiniz aşk olduğundan bı haber yasiyorsunuz
5.5 senelik ilişkinin aldatması ve 10 aylık ilişkisi olan kişilerin duyguları arasındaki bağlantıyı çözemedim. O zaman demek ki zamanın önemi yokmuş verdiğin örneğe göre de. 5.5 senelik insan da aşık olmayabiliyormuş.
Ne kadar aşik olsanda aşk herşeyi affeder ama. ihaneti asla o yüzden sen biraz daha hisslerini ne olduğunu öğren
Ben zaten sana onu açıkladım az önce keşke azıcık zeki olsaydın. Yazdığım şey seninkiyle aynı. Aşkın nedeni olmaz dedim ben de, farklı bir şey mi yazmışım? 10 ay niye bağlanma gücü versin ve bizim ilişkimiz de aşk olmadığını nereden çıkardın? Bence biraz 5.5 senelik ilişkinin kuyruk acısı kalmış üzerinde. boş ver hasetlenmeyi git sorununu onunla çöz millete salça olma.
Sen aşık olmuş olsaydın en basitinden buraya gelip insanların düşüncesini değil burada erkeklere cevap bile vermezdin aşk insanı kör eder ama demeki aşk degilse senin gibi cahil canım burada erkeklere anlatir demeki senin beynin yetmiyor başkalarının fikirlerini dinliyorsun
Ben kendi adıma konuşmadım bizim ilişkimizde ihanet yok. Kimi 10 senelik ilişkisindeki insana aşık olmaz ama o ilişki sevgi ve bağlılıkla devam eder, kimi ise birkaç aydır tanıdığı birine deli gibi aşık olur. Değişir yani bunlar. Aşkın nedeni ve zamanı olmaz.
Bişey sorucam yaşın kaç
Kendi adıma sorduğum bir soru değil bu. Benim ilişkim var ama sorduğum soru bundan bağımsız bir soru. Yaşım da 21.
Ozaman kendinmisin gibi paylaşım yapma ki insanlar da ona göre yorum yapsın
Sorudaki duruma göre cevap verilebilir zaten kendime dair bir soruymuş gibi yazmadım
anlıyorum seni
Aldatıyor mu algısı olur
Sevgilisi kim bilir ne haltlar karıştırıyordur
Olabilir
takıntılı
Takıntı da aşka dahil midir