Hele de bu insanin yasi 46 ise. Boyle bir dangalakla basim dertte. Iki yildir adim atmiyor, benim adim atmam icin turlu turlu numaralar yapiyor. En cok yaptigi da kendini geri cekmek. Onun bir arkadasini taniyorum. Surekli whatsapp ta ben c. ici miyim diye bakiyormus. Ama adim atmaya gelince yok. Sanki 1000 yil yasacakmisiz gibi davraniyor. Ben adim atamam, cunku ortak bir gecmisimiz var ve onun hatasi yuzunden bagimiz koptu zaten. Seven insan boyke sacmaliklara basvurur mu, bu kadar bekler mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sendemi 46 yaşındasın? Niye bu gurur sen bence yaz gitsin evlenirsinu adamın yaşı geciyor sonra hevesiniz gider
Ben 35 yasindayim. Uzun hikaye
Bence yaz cünkü bu adam cok naz yapar adam zaten 46 yasinda yaşlılığa doğru gidiyoz bi yuvanız cocuk istiyosanız tabi
Ama da gururluymuş adam ama bazen gurur birsey getirmiyor bazı şeylere geç kalmadan..
Bunu gel de ona anlat.
Sen yaz beni dinle adam yaslaniyo bi yerden baslayin bence yoksa cok gec kalirsin bazi seylere
O niye yazmiyor? Incileri benden daha degerliyse onlarla takilsin. Ortak gecmisimizde ben ona fazlasiyla adim attim. Hatta bu yuzden dotu o kadar kalkti ki, hala inemiyor. O yuzden yazmiyor. Kisacasi adam benden baskakarini pohpohlamayi ve ilk adim atmayi cok iyi biliyor. Demek ki ilk adim atabiliyor. Bana atmiyorsa keyfi bilir. Baska adam mi yok.
Yasim geldi diye bu psikopatin nazini cekemeyecegim.
Sana benden tavsiye hic ama hic yüz verme kudursun dursun madem baska birilerine adım atabiliyo sana gelince nazlaniyo sende baska birini bul derim geldim 46 yasina bu ne naz bu ne kibir böylelilerile zaan kaybetme senin gençliğine olur yaşın gecmeden evlen gitsin milletin ergen ergen islerile ugraşma
Ben sinirlendim su an ahshsuhdhshs Allahim ya nefrete diyom gurur kibirli olan insanlardan
Zaman*
Cok dogru soyluyorsun. Kendi olene kadar kiz gibi naz yapsin, kibir yapsin dursun.
Ya birak ya böyle adamlar hayır gelmez adam dedin naz yapmaz severse herseyin ortaya koyar gider babandan ister seviyorsa değer veriyorsa yok naz mış kibirmiş ohh ohhh isin var Adam olan dedim gibi yapar bundan hayır gelmez sen önüne bak en iyisi
hayır konuşmak isteuen adım atmak isteyen atar bir şekşlde
Bence de. Ama niye whatsapp ta surekli ben c. ici miyim diye bakiyor? Bir de gizliden arayarak sesimi dinliyordu. Artik gizliye kapattigim icin dinleyemiyor. Ben gizliye kapatinca, o da altta kalmayacak ya gururuna yediremedi , whatsapp ta son gorulmesini kapatti. Ama ortak arkadastan haberlerini aliyorum. Son gorulmeyi acip ben ne zaman c. iciyim diye bakiyormus😂sonra da yine son gorulmeyi kapatiyormus. Resmen cocuk.
isteyip bu kadar süre adam akıllı bir şey yapmuyorsa da yorar bu ne böyle
Ortak gecmisimizde hatali olan oydu. Simdi adim atarsa ben reddederim diye korkuyor. Kibirli biri. Egitimli ve kariyer sahibi ama biyolojik gelisimini tamamlayamamis belli ki.
Beklemez. Derdi ne bunun.
Kibir abidesi. Ortak gecmisimizde hatali olan o oldugu icin, adim atarsa reddecegim diye korkuyor. Kariyer sahibi egitimli biri ama biyolojik gelisimini tamamlayamis biri kadar cocukca davranislar sergiliyor.
Takıntılı belki de evet
Piskopat bence
Bir psikolojik rahatsızlığı var gibi
Kibir rahatsizligi var.
Olsa bile yürümez o zaman.
Bende bugun whatsapp ta son gorulmemi sadece ona kapattim😀O, ben onu gormeyeyim de merak edip de iletisime geceyim diye kapatmisti. Simdi de ben kapattim. Ama o kendi yaptiklarini gormez.