Bir erkek yoğun duygu ve aşk ile gelip neden 3-4 gün icinde aniden mesafe koyar?

Evliyim problemleriniz var sürekli bosanma gündemimizde ama asla kocamı aldatmak aklımdan gecmedi. kalbimde içten içe icim. onu görünce sıcacık oluyor ama tek bir bakış bile atmadim. o bekar bana ilgisi var aylardır peşimde diyebilirim. bir şekilde bana ulaştı olmayacağını soylesemde gittiği yere kadar yaşamak istiyorum diyordu ama bende içim ısındığını itiraf ettim ona karşılık vermeye başlayınca birden geri çekildi neden böyle yaptı? Hayatımda duymadım aşk sözlerini, şiirlerini, şarkıları ondan duydum. cok. duygusal. biriydi ulaşmak için çok caba harcadı. ozel hissettirdi. İçimden hoşlanıyordum ama belli etmedim iki yıl boyunca şimdi ben de ona sıcak davranınca uzak durmaya başladı. Aşırı yoğun duygularla gelip biden neden çekildi elstirmeyin asla yapmam dediğim ne varsa başıma geldi

Güncellemeler
1 yıl
Asıl Sorum şu gerçekten çok yoğun duygulari olan insan ki bayağı yoğundu bir anda nasıl pasiflesir? 2-3 yıl geçmedi, 2-3. ay geçmedi , 2-3 gün ya aşkından geberdi. titredi nefesi kesildi bir anda tepkisiz kaldi. ya da rol mu yaptı onca zaman beni salagim asıl konu bu
Güncellemeler
1 yıl
Kaşıma gözüme hayran olup saçıma elime kurban olup mesafe koymadı neden tekrar yazayım mi bir kez sordum neden kaçıyorsun neden şiirler şarkılar söylerken konuşmuyorsun dedim dönmedi yazayım mi son kez
Bir erkek yoğun duygu ve aşk ile gelip neden 3-4 gün icinde aniden mesafe koyar?