Bir erkek neden aniden uzaklaşır?

Merhabalar iş yerimde bir arkadaş grubumuz vardı diğer arkadaşlarımla iletişimimi kesmiştim ama bir tanesiyle arkadaşlığımız devam ediyordu. Her gün iş çıkışı kafeye gidip saatlerce kahve içip sohbet ederdik ilk başlarda arkadaş olarak görüyordum ama zaman geçtikçe hoşlanmaya başladığımı fark ettim onun da bir şeyler hissetiğinden eminim çünkü bir zamandan sonra hareketleri bile değişti ya da ben öyle hissettim. Çok yakın arkadaş olmuştuk 1 yılın sonunda zaten herkes bizi sevgili sanıyordu beraber aynı eve çıkmaya bile karar vermiştik ama sonra benim önemli bir sebepten dolayı işten çıkmam gerekti çıktıktan sonra biraz daha mesajlaşmaya başladık sonra buluşma tekliflerimi hep erteledi ailevi sorunları da vardı ama 1 aydır mesajlaşmamız bile bitti şu an iletişimimiz hiç yok bana böyle davranmasını ailesine bağlıyordum kendimi avutmak için ama artık çok yoruldum. Her şeyi geçtim sevmemiş olabilir ama arkadaşlığımızı niye bitirdi bir anda onu anlayamıyorum. Arkadaş çevremiz ortak olduğu için anlatacak kimsem yok onların bile haberi yok çünkü hoşlandığımdan. Biraz uzun oldu ama neden benden uzaklaştığını merak ediyorum her şeyden öte arkadaştık cevap verirseniz teşekkür ederim :) Bu arada kova burcu erkeği arkadaşlar.

Bir erkek neden aniden uzaklaşır?