Bana gelince, ben ırkçı değilim.
Irkçılığı insanlık dışı bir suç ve ahlaki problem olarak görüyor musunuz?
Bana gelince, ben ırkçı değilim.
Cevap
14Cevap

Ne alaka ahlakla :D
Savaş halindeki belirli bir ülkedeki belirli bir etnik grubu mu hedef alıyorsunuz?
Yoksa genel olarak Nazi ideolojisinin destekçisi misiniz?
C şıkkı sadece dalgama bakıyorum :D (yahudi karşıtıyım)
Seviyesine bağlı ben bazı ırkları sevmiyorum mümkün olduğu kadar da muhabbet kurmam * gidipte saldırmam. Bu bence normal
Etnik köken diyebiliriz.
Irk evrensel ve insani bir kavramdır.
Evet, yani belirli etnik gruplardan kaçınırsınız ama onlara karşı haksızlık yapmazsınız, öyle mi?
Irk insana özgüdür :)
Farklı olan etnik kökendir.
Tamam, demek ki sen derinlere işlemiş bir hoşgörüye sahip, dolayısıyla seçici bir insanlık anlayışına sahip bir milliyetçisin :)
Ülkemdeki kitle içinse hayır tam aksine gerekli görüyorum. Türk etnik kimliği ve tarihi her şeyden önemlidir ve korunmalıdır. İzin verilmemelidir.
Öyle zaten ırkçılığı yağan kim olursa olsun insan değil benim gözümd e
Irkçılık haram anca Yahudilere yaparım onlar lanetli bir millet
Genelde iki yüzlülerin yaptığı bişey.
Peki, bu nedir, anlatır mısınız?
Misal en basit örneği
Yüzüne karşı kardeşiz herkes ifadesinde özgür vb muhabbetleri yaparlar arkandan ya da sanalda tam faşist halbuki kendileri bu ülleye en çok zarar veren kişiler ama sorsan vatansever ya da halkların kardeşi
Yani ırkçılığa uğramak istemem ama Batı Avrupa'da Türklere karşı yoğun ırkçılık var
Evet maalasef var doğru.
Ama Avrupa'da Batılı olmayan her şeye karşı ırkçılık var.
Evet görüyorum antinasyonalist biri olarak
Bana saçma geliyor , mantık dışı yani.
Kessinlikle sanki herkes babasını doğru biliyor
Evet
Evet görüyorum faşizmden nefret ediyorum
Evet
Kürt musun
hyr neden ?
Merak ettim
Yani sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ırkçılığın insanlık dışı bir suç ve en büyük ahlaki problem olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu, tür olarak bir araya gelmemizi engelleyen, empati köprülerini yıkan korkunç bir zehir gibi. Sanki herkesin "biz" diyeceği bir dünya varken, anlamsız sınırlar çizmek gibi. Tüm o tarih boyunca yaşananlar da cabası... 😔💔