2 tür ırkçılık vardır birisi asalım keselim mantığıyla ilerleyen diğerleride ırkımızın öncüleri olalım okuma eğitim bilim herşeyin kalitesini arttıralım verimli olalım milletimize iyi yaşam hayat verelim ırkımızı aydın öncüler vasfıyla yüceltelim mantığıyla düşünen insanlardır ben aydın öncü görüşte ırkçıyım benim ırkım yücedir cahil değil insanlığa Ergenekon'dan çıkarken yol gösteren özgür bozkurt gibi olmalıdır
@anatolian_Mongol haa o ikinci anlamdaysa sorun yok ırkımızı tabi ki yüceltelimde ancak kimse kimseden üstün değil sonuçta hepimiz insanız hani ondan demiştim
Merak etme kuzu ikinci anlamda ırkçılık çok daha iyi ha yeri gelir Afgan Pakistan Suriye dönmelerine ilkteki gibi yaparsın onlara her şey mübah ama kendi insanına aydın olursun diğer insanlığada yol gösterirsin
@anatolian_Mongol yaa bak mültecilerin gitmesini istemeğin ırkçıkla hiçbir alakası yok ülkeye rahat vemiyorlar rahatsızlık veriyorlar yıllardır üstanbulda afrikalı saatçi kardeşlerimiz var onlar için kimse gitsinler istemiyoruz diye bir şey demedi çünkü adamlar bize saygı gösteriyor düzgünce geçiniyor ülkemizde ama bu mülteciler cidden rahat vermiyorlar ülkeye rahatsız oluyoruz haliyle gitmelerini istiyoruz bu doğal bir durum onun ırkçılıkla alakası yok ben ülkemde rahat yaşamak istiyorum rahatsızlık veren her kimse tabi ki gitmeleri lazım bu ister afgan olsun ister suriyeli ister aıtıyorum alman mülteciler falan
Afrika kökenlilerle bir sıkıntımız yok bizim sıkıntımız ajundaki en sıkıntılı ırklar olanlarla milletin hakkını aşırı yiyorlar ve hanımlarımıza taciz girişimleri var ve devlet bunlara destek oluyor ve onları bizden koruyup bizi ikinci sınıfa atıyor bunları sınır dışına göndermekte hata olur sınırın dibine prefabrik fabrikalar inşaa edip bu Pakistanlı afganistanlı Suriyeli ne kadar çöpçatancı varsa alayını ölümüne çalıştırıp onlar için ettiğimiz masrafları karşılamak sonuçta benim milletim çöpten yemek toplarken bunlar çocuk başı 250tl devletten yardım alıyor ki diğer yardımları saymıyorum şimdi benim toplama kampı mantığıma karşı olan insanlara sorum şu kendi milletiniz Kürt türk Çerkes vb. unsurlar çöpten yemek toplarken bu i* sürüleri sizin milletinizin hakkı olan parayı alsa kendi insanların açlıktan ölse buda onların sebep verdiği insanlık dışı şeyler değilmidir
Ne yani ben öyleyim ırkımı savunurum unutma milleti iyi yere getirenlerde milleti kurtaranlar da ırkçılardır ama milleti sömürenler tarikatçılar ve komunistlerdir hiç kimse ırkçılar gibi vatanı sevip kanıyla toprak sulayamaz ne demiş abdulfez Elçibey tanrının bahşettiği şerefi biz zorla verecek değiliz diye.🇲🇳🇹🇷🤘
Demək o ki mən öz irqimi müdafiə edirəm unutma milləti yaxşı yerə gətirib milləti xilas edənlər də irqçidir amma milləti istismar edənlər kultçu kommunistdir vətəni heç kim sevə bilməz və irqçilər kimi torpağı qanları ilə sulayırlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Irkçılığa karşıyım. Irkçılık yapan insan yeri gelir kendi ırkındaki insanlar arasında bile ayrımcılık yapar
Anlık düşüncelere karşıyım. Hele siyaseten davranışlara hepten karşıyım.
esas kötü olan insanlar ırkçı olduğunun farkında değil...
Milliyetçiyim. İster ısrkçı ister faşist deyin umrumda değil. Türklüğü ve Türk değerlerini savunuyorum.
Ben ırkçı değilim ama koyu ülkücüyüm yani türkler benim için her şeyden değerli yanancilsri da severim ama terörist olmayacak
Yorumlara bakıyorum da ırkçılıkla milliyetçiliği bir tutarak değerlendirmiş insanlar. Bu gibi çoğulcu yaklaşımlarda bu üzücü bir durum.
Irkçı değilim. Genellemeleri de sevmem.
ırkçı we milliyetçi olmadım olmam...
Aw cocugu cok memlekette
Siz gibi patatesci kadınlara dibi düşen değiliz en azından dibimiz milletimize vatana düşüyor
@anatolian_Mongol ne diyon sen yapragim
Yaprak yeri gelir yanar çok yaprak olma azda ateş ol
nefret ederim ırkçılıktan
Bendende etmelisin
@anatolian_Mongol neden ki ırkçılık yapıyorsunuz
bu çok kötü bir şey
bu tip insanları hiç sevmem şahsen ve uzak dururum
2 tür ırkçılık vardır birisi asalım keselim mantığıyla ilerleyen diğerleride ırkımızın öncüleri olalım okuma eğitim bilim herşeyin kalitesini arttıralım verimli olalım milletimize iyi yaşam hayat verelim ırkımızı aydın öncüler vasfıyla yüceltelim mantığıyla düşünen insanlardır ben aydın öncü görüşte ırkçıyım benim ırkım yücedir cahil değil insanlığa Ergenekon'dan çıkarken yol gösteren özgür bozkurt gibi olmalıdır
@anatolian_Mongol haa o ikinci anlamdaysa sorun yok ırkımızı tabi ki yüceltelimde
ancak kimse kimseden üstün değil sonuçta hepimiz insanız hani ondan demiştim
Merak etme kuzu ikinci anlamda ırkçılık çok daha iyi ha yeri gelir Afgan Pakistan Suriye dönmelerine ilkteki gibi yaparsın onlara her şey mübah ama kendi insanına aydın olursun diğer insanlığada yol gösterirsin
@anatolian_Mongol yaa bak mültecilerin gitmesini istemeğin ırkçıkla hiçbir alakası yok
ülkeye rahat vemiyorlar rahatsızlık veriyorlar
yıllardır üstanbulda afrikalı saatçi kardeşlerimiz var onlar için kimse gitsinler istemiyoruz diye bir şey demedi çünkü adamlar bize saygı gösteriyor düzgünce geçiniyor ülkemizde
ama bu mülteciler cidden rahat vermiyorlar ülkeye rahatsız oluyoruz haliyle gitmelerini istiyoruz bu doğal bir durum onun ırkçılıkla alakası yok
ben ülkemde rahat yaşamak istiyorum rahatsızlık veren her kimse tabi ki gitmeleri lazım bu ister afgan olsun ister suriyeli ister aıtıyorum alman mülteciler falan
Afrika kökenlilerle bir sıkıntımız yok bizim sıkıntımız ajundaki en sıkıntılı ırklar olanlarla milletin hakkını aşırı yiyorlar ve hanımlarımıza taciz girişimleri var ve devlet bunlara destek oluyor ve onları bizden koruyup bizi ikinci sınıfa atıyor bunları sınır dışına göndermekte hata olur sınırın dibine prefabrik fabrikalar inşaa edip bu Pakistanlı afganistanlı Suriyeli ne kadar çöpçatancı varsa alayını ölümüne çalıştırıp onlar için ettiğimiz masrafları karşılamak sonuçta benim milletim çöpten yemek toplarken bunlar çocuk başı 250tl devletten yardım alıyor ki diğer yardımları saymıyorum şimdi benim toplama kampı mantığıma karşı olan insanlara sorum şu kendi milletiniz Kürt türk Çerkes vb. unsurlar çöpten yemek toplarken bu i* sürüleri sizin milletinizin hakkı olan parayı alsa kendi insanların açlıktan ölse buda onların sebep verdiği insanlık dışı şeyler değilmidir
insancıl düşünen bütün ırkları seviyorum.
Irkçılık
Ha ha ha
Ne yani ben öyleyim ırkımı savunurum unutma milleti iyi yere getirenlerde milleti kurtaranlar da ırkçılardır ama milleti sömürenler tarikatçılar ve komunistlerdir hiç kimse ırkçılar gibi vatanı sevip kanıyla toprak sulayamaz ne demiş abdulfez Elçibey tanrının bahşettiği şerefi biz zorla verecek değiliz diye.🇲🇳🇹🇷🤘
Ne dediğinizi tam anlamıyorum türkçem iyi değil. ama bende vatanımı seviyorum 🇦🇿🇷🇺
Azerbaycanlı 🙄
Evet nolmuş? sevmedin mi?
Demək o ki mən öz irqimi müdafiə edirəm unutma milləti yaxşı yerə gətirib milləti xilas edənlər də irqçidir amma milləti istismar edənlər kultçu kommunistdir vətəni heç kim sevə bilməz və irqçilər kimi torpağı qanları ilə sulayırlar
Hayır ben turancıyım neden Azerbaycanlıları sevmeyeyim yazın Azerbaycana gidicem🇹🇷🇲🇳🇦🇿
Anladım teşekkürler
Ne güzel
Anlamana sevindim 🙂