8 sa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
İbrahimi dinler hakkında bir şey düşünmüyorum. Bana hitap eden bir din değil
+1
DİN adı altında yürütülen siyasetten başka bir şey değil
+1
İsmim Hilal. Hilal İslam'ın simgesi. Bende sırf bu yüzden bile müslüman olmaktan vazgeçmem
Ama hilal aynı zamanda Sümerlerde Ay tanrısı Nanna'nın sembolüdür, Mısırda İsis ve Osiris'in semboludur. Yunanlarda Avcılık ve ay tanrıçası Artemis'in. Romada Diana'nın sembolüdür yani İslam'da has bişey değil ki
Hilal ismimin ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor bu :) Hilal ve ay birçok antik kültürde yer aldı zaten pagan dinlerde de kullanıldı sembolü
İslam çok Güzel bir din.. dinimizi seviyorum elhamdülillah Müslümanım
Bazı ayetleri çelişkili.
Mesela Tebbet suresi bedduadır. Neden namazlarda okunuyor?
Tek bir tane çelişki bile yeterli değil mi
Bilmiyorum artık
Islam dini tek dindir ve inanmasi gereken degistirilmeyen tek dindir
Neden
Ne neden?
sende islamdasin bu ulkede dogmussun sonucta ne alaka niye boyle dedin
Elhamdülillah muslumanim ve islamiyet gerçekten çok ama çok muazzam kusursuz bir din ve zerre dahi şüphem yok
Dinim islam ve günümüzde eleştirilere maruz kalan bir dinden biri
İğreniyorum. 😔
Sence dünyadaki en baskıcı din İslam mı? Bunun ekonomik gelişimle vs alakası yok misal çoğu İslam ülkesinden fakir olan güney Amerika ülkeleri aşırı derecede özgür pek çok konuda... Onun dışında doğu Asya'da Tayland, Vietnam vs gibi ülkeler Malezya, Endonezya gibi ülkelerden çok daha özgür
Mesele sadece baskı değil aslında çok daha derin, hiçbir canlıya saygısı olmayan bir inanç maalesef islam, son din islam oluncaya kadar cihad etmek size farz kılınmıştır diyen bir kitaptan bahsediyoruz müslümanlara insan öldürmeyi farz kılmış, eğer müslüman olmazsa gebertin diyor açık açık ve bu tanrının farzı, olmazsa olmazı. Kertenkeleyi tek vuruşta öldürmenin ne kadar sevap olduğunu söyleyen bir inançtan bahsediyoruz, ganimetin hak görüldüğü yani soygunculuğu gaspı meşru gören bir din bu. Yakınınızda müslüman varsa ve müslüman değilseniz korkun, malınız ganimet olarak alınabilir ve kelleniz cihad için uçurulabilir. İnsan hakları için böylesine zararlı bir inancın hala bu kadar yaygın olmasına inanamıyorum, kendi gibi inanandan başka kimsenin can ve mal güvenliğini takmayan bir inanç olamaz, olmamalı. Yurtdışında sarıklı cübbeli görünce boşuna uzak durmuyorlar. Baskı konusunda da kesinlikle en baskıcı inançtır, özellikle kadınlara hayvandan aşağı muamele etmesi kabul edilemez. Bir ineğin öküzün dışarıda gezmeye hakkı varken kadınlar evinde otursun diyebiliyor bu inanç. Çook şey söylerim ama birilerinin zoruna gider ortalık karışır boş ver.
İslamiyet Tek Ve Hak Dindir.
Tek degil 2000 tane din var
ne dusunmemizi istersin aplacim..
Sen düşünme yetisi den yoksunmusun neden benim istediğimi düşünesin
bilmem belki de yoksunum..
Herkesin düşüncesi kendisine
Sen bunu soylemeseydin herkesin düşüncesi bana olacaktı, çok sagol
Rica ederim senin yerine düşündüm sadece 🫢😉😅
😅😅
🥱🥱
Hak din
Hizbullah?
Ne olmuş
Hizbullah üyesimisin
Lübnan Hizbullahı ile Türkiyedeki hizbullahı karıştırmıyorsun dimi. Bak öyle karıştırıyorsan baştan söyle beni uğraştırma
Lübnan veya Türkiye Sonuçta aynı şey mesela pkk nin İran kolu PJAK 'tir vs vs ama aynı şey
Lübnan Hizbullahı ile Türkiye hizbullahı arasında alaka yok isim benzerliği. Elinin altında internet var Yapay Zeka var Sor bakalım iki örgüt arasında ilişki var mıymış öğren
Lübnan Hizbullahı iyidir Türkiye hizbullahı kötüdür. Şahsi düşüncem. Türkiye'deki hizbullah'ı sevmem Hüdaparı da sevmem
Hmm ilginç Hizbullah Lübnan'i mahvetti ama
Adamlar İsrail'de savaşıyorlar Sen israil'imi destekliyorsun
Lübnan'daki Hizbullah Filistinli kardeşlerimize yardım ediyor Allah razı olsun onlardan
Yoo İsrail gibi dinci bir devleti neden destekleyeyimki ama sonuçta Lübnan'ında Hizbullahtan kurtulması lazım, Lübnan halkida sevmiyor, mahvetti Lübnan'i, devletin başına silahlı bir örgüt çökerse bundan zaten hayır gelmez
Düşünmüyorum
Ne duymak istiyosun
Sen ne söylemek istiyorsun?
Sadece Kur'an'ın dediklerine inan gerisi boş
Sıkıntı o zaman
İyi peki
Hak din islam
Allahı seviyorum
Elhamdülillah Müslümanım
Yaşayış biçimi