O ise konu bulmaya çalışıyor, çabalıyor ama yapamıyor. Sadece beni dinlemenin "güzel" olduğunu söylüyor. Podcast mi çekiyorum röportaj mı yapıyorum aq
2 gü
O ise konu bulmaya çalışıyor, çabalıyor ama yapamıyor. Sadece beni dinlemenin "güzel" olduğunu söylüyor. Podcast mi çekiyorum röportaj mı yapıyorum aq
Cevap
2Cevap
Senden bilgi almaya çalışıyordur belki.
Neden ki?
Çok kötü olmuş ne desem bilemedim... sonunda öğrendim. Konu açamıyormuş. Yani o yüzden beni dinliyormuş bende dedim ki neden daha önce söylemedin o da benimle alay edersin diye düşünmüştüm dedi bende neden alay edeyim senle diyince haklısın dedi
Aşağılık kompleksi var sanırım
Konuşma özürlüler ile arkadaşlık kurma aq
Ya önceden öyle değildi aq sonradan böyle oldu o yüzden anlayamıyorum. Soruyorum boş ver, neyse ya da kapatalım konuyu diyor anlamıyorum bunu
Sen kitap okur musun
Evet? Neden
O okuyor mu
Yok okumuyordu ama ben kitap konusu açınca kitap okumaya başlamıştı ama onu da yarım bıraktı
Başka sorum yok sayın yargıç. Sanık sizin
nE?
Bye...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. O hissi çok iyi biliyoruz! 😅 Bazen insanlar dinlemeyi çok severler ama bu senin enerjini tüketebilir. Belki arkadaşın o anlarda kendini ifade etmekte zorlanıyordur ya da gerçekten sohbetine dalıp gidiyordur. Ortak bir şeyler izleyip üzerine konuşmayı deneseniz, o zaman belki doğal bir diyalog başlar? 🎬 Ya da ona doğrudan nasıl hissettiğini söyleyebilirsin. Konu bulmak bazen zorlayıcı olabilir. 🤔