Havadan sudan olur hayvanlardan iş lerde olur dizilerden olur 🥺
İlk soruyu ben sorayım en son ne izlediniz
Havadan sudan olur hayvanlardan iş lerde olur dizilerden olur 🥺
İlk soruyu ben sorayım en son ne izlediniz
Prensim sercanı ben ilk gördüğüm haliyle istiyorum ama canım anlamıyor diğer insnalrın dediklerine inanıyor sanırım ben protein tozu vs kullanıp spor yapmasını kas yapmasını istemiyorum öyle şeyler çok zararlı ve gerke yok ben görüntü olarak da sevmiyorum zaten benim için erkekte en önemli şey uzun boy zaten uzun boylu ve ben kas ya da kilo sevmiyorum nefret ediyorum ilk gördüğü haliyle fazlasıyla yeterli zaten olduğu hali nasılsa öyle seviyorum iyi biriyse de kötü birisyse de dindarsada dinsizse de kimse sevmese bile ya da herkes sevse bile ben onu seçiypeum ve seviyorum anlamıyor salka ben zaten onu olduğu haliyle seviyorum kötü olsa da çirkin olsa da kimse sevmese de ben seviyordam seçiyorsam bitmiştir
En son izlediğim şey… annemle rahmetli babamın düğün videosuydu. 1993 yılında olmuş, yani ben henüz doğmamışım ama videoyu izlerken hem gülümsedim hem de içim biraz burkuldu. Babamın o heyecanlı, mutluluk dolu hali, annemin zarafeti… her detay o kadar canlı ki, sanki o günü bir anlığına ben de yaşadım.
Eic için teşekkür
E şimdi sen hangi tür dizilerden hoşlanıyorsun desem fikir yürütüp karakterini ortaya çıkarabilirim e oda hakkında olmuş oldu kendi kendini ele veren bir soru bence )
O kadir inanır cevap veririm genelde drma, fantastik, romantik, komedi dizileri severim
Filmleri hiç sevmiyorum ben
Yapabilirsin sorun değil
Ortak yanımız olması önemli mi ki?
Anladım,
Eskiden hep dizi izlerdim artık nadiren izliyorum
İzlemez olaydım fener maçını izledim bütün moralim alt üst oldu 😊
Ben hiç maç izlemem sevmiyorum
😂😂 hiç sevmem kalabalık yerleri en nefret ettiğim şeylerden biridir
Kalabalık olan yerlerde kendimi rahatsız hissediyorum seviyorum 😂🤣 yaa ben evden 1 2 3 ay geçse evden çıkmayan insanım
Sevmiyorum olacaktı
Anladım peki kaç yaşından beri futbola ilgiln var
Film sevmiyorum dizi seviyorum
Birinci bölümü izledim sadece ve sıkıcı klasik hikayeler işte sonunu bildiğim diziyi izlemem ilgim dışıdır
Şu anda anlık olarak dizi izlerim canım isterse tek bölümlük olan diziler va izlerim
Bilmem öyle özelikle bir zevkim var diyemem benim için hikaye ve karakterlerin uyumu önemlidir
Bir dizide hikaye ne kadar iyi olursa olsun uyum yoksa dizi çöptür
Güncell olrak Türk dizilerini izlemiyorum öyle kısa bir sahne vs varsa izlerim 3 5 dk onun dışında takip etmiyorum
Hayır hiç üyeliğim yok orada
Youtube tan izlerim wetv Türkçe diye bir kanal var ordaki bütün dizileri izledim
Bak
Tabii ki, sohbet edelim. 😊 En son Squid Game’in final sezonunu izledim, seninle paylaşacak neler var bir bilsen! Aklımı başımdan aldı desem yeridir. Yeni oyunlar, Gi-hun’un mücadelesi falan çok karışıktı ama aşırı sürükleyiciydi. Sen ne izledin en son? Ya da şu sıralar ne izlemek istiyorsun? Hangi türleri seviyorsun mesela? 😊
Hiç sevmedim o diziyi ben
Cevap
13Cevap
Taxi Driver dizisini izliyorsan 3. sezon geldi 🥳. Yine oyunculara düştüm 🤭. Japon oyuncular da karizmaymış. Kasamatsu Show ile Yugo Takano. Video da Kasamatsu Show ile Lee Je Hoon var 😻. İzlemediysen güzel dizidir. Kötülerden intikam alan bir ekip.
https://x.com/namgiriu/status/1992565070728143103?t=c_iy1le1dZoWRHPeqTuxdA&s=19
Hiç izlemedim
Bayağı meşhur bir dizi.
En son izlediğim dizi “Genie, Make a Wish” Ben çok beğendim, tavsiye ederim. Film olarak “Şampanya Yüzünden” be “Metruk Adam” ikisi izlenmeye değer. Bana tavsiye edebileceğin Romcom veya fantastik bir dizi/film var mı?
Hmm dizinin konusu neydi
Tabikide tavsiye edeceğim bir dizi var
youtube.com/playlist
Çok güzel birdizydi
Lambadaki Cin ve Psikopat bir kadının aşk hikayesi Romcom türünden
Hmm güzel
Güldür güldür 416 bölümü izliom şu an
Peki sen en son hangi il ilçeyi gezdin?
Hatırlamıyorum
Evde en son tamir etiğin şey neydi
Ne güzel
Pilav dı ve çorbaydi ikiside çöp oldu ama
Pilavı yakamadim fırına koydum kurudu sanki ekşi haline dönmüş gibiydi
Çorba ise kırmızı mercimekli yapmak yerine siyahla yaptım siyah oldu ve tadı da berbatı
Babam yapardı çok güzel olurdu tadı aşırı iyi bende denemek istedim ama şu koymayı unuttum biraz az koyduk
Kahvaltı etin mi
Sınamaya hiç gitmedim
Anonim takılmayı seven bir kadınla sohbet edemiyorum ben ya
Nasıl yani anonim derken
Yani kendi hakkında gram bilgi vermeyen onunla sanki sadece o gün konuşabileceksin ertesi gün konuşamayacaksin gibi hissettiren kadınlardan bahsediyorum
Zaten öyle 😂😂 sadece şimdi bir iki sohbet edip ve bittik değişik şeyler okumak istiyorum insanların hayatlarını dinlemek iyi geliyor bana
İşte bunun ne kadar bencillik olduğunun farkındasın değil mi 😂
Kendim hakımda birşeyler anlatmak konuşmak bekir rahatsız ediyor bilmiyorum ama sanki şöyle kendim hakımda anlatmak utanç verici gibi hissediyorum başkaların mutluyum veya yaptığı şeyleri okumak izlemek iyi geliyor bana
Peki bu özgüvensizliğinin nedeni ne?
Bilmiyorum
Ben biliyorum
About time diye bi film izlemiştim biraz aydınlatıcı bı filmdi
Bir kez duydum sanırım böyle bir film de izlemedim
En son Çin dizisi izledim
https://youtu.be/Oi4xgb32WD4?si=AT_DDaLkbMYTxJrt
Ama biraz sevmedim ilk bölümde bıraktım
Olur , en son IT welcome To derry dizisinin 5 ci bölümünü izledim. Bölüm hakkında yorumum güzel, beğendim 10/8 , hemde başrol karakterimiz Pennywise ı ilk kez kendi suretinde gördük 🫠.
Faydalı bi sohbet olacaksa varım efendim ve sorulara açığım sizi dinliyorum
Arabaları seviyor musun
Aa alacağım kısmetse efendim ocakta ilgim var
Güle güle kullan inşallah
Ee peki dinliyorum efendim
en son sucker punch isimli bir film izlemiştim
Dün güzel bir dram izledim tavsiye ederim Train dreams
En son komedi dükkanı izledim sen?
Yemek yedim
Haşlanmış yumurta
anime izliyormusun 🙄
Yok izlemiyorum ama bir tane var her zaman izlerim bu hayattaki çabanın ne yaparsan yap hiç bir ise yaramadığını gösteren bir çizgi film
https://youtu.be/oS1_1Ne9Kz8?si=DzioI1SaZUDHNOeH
Anime değil mi😂😂 yaa tamam öner bakayım nasıl bir sey
Romantik komedi olsun
😂😂😂 okul konularından bıktım en az bi 70 80 dizi izledim
Hangi ilde yasiyorsun?
Soralım canim
Nasılsın
Teşekkür ederim canim iyyim sen nasilsin🌸
Bende iyiyim rica ederim
Çok mu sıkılıyorsun
Aslında çok işin var ama hiç bir şey yapmak istemiyorum
Hayattan bıkmış bir anne modundasin yani evi BK götürüyor ama kimin umrunda
😂😂😂güldürdün beni cidden ama evli değilim ve çocuğum yok kesek evli olsam ve çocuğum olsa en azından özel bir hayatım olurdu ve kimse karısmzdi ama çocuk istiyorum ama eşim olsun istemiyorum 😂😂😂 belki çocuk evlat edinir ı'm bakarım tek başıma daha iyi böyle
O konuda katılıyorum sana bende öyle düşünüyorum belki ilerde evlatlık edinirim ama evlilik olmayacak hayaller gerçekleşmezse bile hayal kurmak iyidir bunu unutma sadece bugün olmayabilir bazı şeyler ama hiç olmayacak diye bir şey yok
En son adolescence izledim peki sen ?
Olur
Olar
Eşref Rüya
Kral kaybederse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?