Aile & Toplum 2 gü Genç ölümleri ve intihar vakaları neden bu kadar arttı, sebebi ne olabilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler2 gü Genç insanların ölümlerine çok üzülüyorum Genç ölümleri ve intihar vakaları neden bu kadar arttı, sebebi ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Catboy99 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 gü Herkes özgür olmak istiyor bu kabuktan çıkmak 1 5 Yorumla Soran 2 gü En başta anlaşılmak istiyor anlaşıldığı rahat hissettiği ait hissettiği ortamda yaşamak istiyor Yorumla Catboy99 2 gü Evet hep baskı altındayız, gördüğümüz şeyler dayatılan şeyler, sonra yapamayınca başarısız olmuş hissediyoruz üzülüyoruz. hiçbir şey yapma zorunluluğumuz yok, dayatılan şeyleri kabul etmemiz hata Yorumla Soran 2 gü 😢😢🤧 Yorumla Catboy99 2 gü 20 tane evin olsun mutlu olmazsın emin ol. Huzurlu olmazsın, hep daha fazlasını istersin Yorumla __Birkız124__ 2 gü Soran kişiye katılıyorum anlaşılmak isteyip te anlaşılmak çok kötü hissettiriyor Yorumla
sᴜᴘᴇʀɴᴀᴛᴜʀᴀʟ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 gü İnsanlar sevilmiyor evlenemiyor geçinemiyor çalışsa bile karın tokluğuna o yüzden 1 0 Yorumla
ErenZnc Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 gü El bebek gül bebek hayat tarzından sonra ağır yetersizlik ve aşağılık kompleksi, bence 0 3 Yorumla Soran 2 gü Lafa bakki laf mı hele Yorumla ErenZnc 2 gü İntihar etmek kaçmak demek ben artık yetersizim demek ben insanlığımı kaybettim demek ki insanın kendisine yapabileceği en büyük hakaret Yorumla Soran 2 gü Bı sg Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 gü Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Umutsuzluk öldürür 1 6 Yorumla Soran 2 gü Bende aynı şeyleri hissediyorum Yorumla Emrhttr 2 gü Emin ol herkes geçti o yoldan Yorumla Soran 2 gü Uzun yasamayacagimi hissediyorum. gencligimin üstüne toprak attılar Yorumla Emrhttr 2 gü Hahah onunbanada attilar bende düşündüğüm zaman olmuştur ama bak yaşım kaç oldu öldürmeyen Allah öldürmez Yorumla Soran 2 gü Böyle yaşamayı niye istiyim Yorumla Emrhttr 2 gü İsteme zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Herkes özgür olmak istiyor bu kabuktan çıkmak
En başta anlaşılmak istiyor anlaşıldığı rahat hissettiği ait hissettiği ortamda yaşamak istiyor
Evet hep baskı altındayız, gördüğümüz şeyler dayatılan şeyler, sonra yapamayınca başarısız olmuş hissediyoruz üzülüyoruz. hiçbir şey yapma zorunluluğumuz yok, dayatılan şeyleri kabul etmemiz hata
😢😢🤧
20 tane evin olsun mutlu olmazsın emin ol. Huzurlu olmazsın, hep daha fazlasını istersin
Soran kişiye katılıyorum anlaşılmak isteyip te anlaşılmak çok kötü hissettiriyor
İnsanlar sevilmiyor evlenemiyor geçinemiyor çalışsa bile karın tokluğuna o yüzden
El bebek gül bebek hayat tarzından sonra ağır yetersizlik ve aşağılık kompleksi, bence
Lafa bakki laf mı hele
İntihar etmek kaçmak demek ben artık yetersizim demek ben insanlığımı kaybettim demek ki insanın kendisine yapabileceği en büyük hakaret
Bı sg
Umutsuzluk öldürür
Bende aynı şeyleri hissediyorum
Emin ol herkes geçti o yoldan
Uzun yasamayacagimi hissediyorum. gencligimin üstüne toprak attılar
Hahah onunbanada attilar bende düşündüğüm zaman olmuştur ama bak yaşım kaç oldu öldürmeyen Allah öldürmez
Böyle yaşamayı niye istiyim
İsteme zaten
Geçimsizlik çaresizlik
çünkü hayat bombok
Stresli hayat
Bonzai